- 30 Mart 2011
- 625
- 0
kizlar, cok kotu durumdayim, cok acikiyorum bu 2 gundur ve canim olmadik seyler cekiyor. Agzimda istedigim seylerin tadini hissediyorum, agzim sulaniyor yutkunuyorum, resmen iskence gibi. Tavuk gogsu, elmali turta falan gibi seyler. Sekeri kestim tatli da yemiyorum ondanmi acaba. Meyve yiyim diyorum ama asla icim istemio. Ne yapmaliyim yardim edin :18: :26:
Kizlar, cok kotu durumdayim, cok acikiyorum bu 2 gundur ve canim olmadik seyler cekiyor. Agzimda istedigim seylerin tadini hissediyorum, agzim sulaniyor yutkunuyorum, resmen iskence gibi. Tavuk gogsu, elmali turta falan gibi seyler. Sekeri kestim tatli da yemiyorum ondanmi acaba. Meyve yiyim diyorum ama asla icim istemio. Ne yapmaliyim yardim edin :18: :26:
Eki Görüntüle 210291 Eki Görüntüle 210292 Eki Görüntüle 210293 Eki Görüntüle 210294 Eki Görüntüle 210295 Eki Görüntüle 210296 Eki Görüntüle 210297
canım bi incele bu listeyi 8 haftada 12 kilo flan oluyormuş.ama bne bitanesi ni bulamadımm..7 tana attım..
canım buna uymak zor ya, her an yazanları bulamıyoruz ki
sen yapacak mısın bu diyeti???
canım ben dukan diyetine başladım süper bi diyet tavsiye edrim...
kızlar bu aralar çok spor yapıyorum, sıkılaştığımı azcık da olsa inceldiğimi hissediyorum ama tartıldığımda hiç bir değişiklik olmuyor
amacım sıkılaşmak mı olmalı kilo vermek mi bilemedim ben de
evet nescafe tok tutuyor.ben her sabah 1 tane içiyorum ama çok az şeker koyuyorum yoksa içemem.ve sadede içemem.günde 1 bardaktan bişey olmaz hem kafam toparlanıyo dikkat konusunda...
cidoyu merak etmeye basladim iyice, bgn de yok, hastami acep.
Cidooo, duy sesimi, iyiyim de haber ver sonra geri git, giremiosan
slm herkese. ağlayacağım nerdeyse p.tesiden beri o kadar doluyum ki.size cvp yazmamak.
sanırım iş yerinden bilgi işlem servisi kısıtlamış kadınalr kulübüne giriyorum one-line açık olduğum görünüyor.ama yorum yapamıyorum. evde internet yok yakın arkadaşlarımda falanda yok. en sonunda aklıma internet kafe geldi.
yemek arası koşturarak geldim. çok özledim sizleri ya. aşağı da kullanıcılara bakarsınız formda dolaştığım görünüyor ama yorum hakkım yok yazamıyorum bişey bu da beni çok ama çok üzüyor.
herkesi özledim ama simurgh bilirsin senin yerin ayrı seni daha çok özledim. her gün yazdıklarınızı okuyorum soruyorsunuz ama bişey yazamıyorum. p.tesiden beri diyet falan kalmadı zaten bende. moralim bozuk salak gibiyim elime ne geçse yiyorum. 58 kilo olduydum ne güzel. bu sabah tartıldım 1 kilo geri gelmiş. nasıl yediğimi siz düşünün artık. hergün sizi takip edicem siz yazmaya devam edin. ben takipteyim. ara ara kafelere gelir yazarım ben
ben kaçmak zorundayım.
hepinizi ayrı ayrı öpüyorum ve sizleri çok seviyorum.
canım arkadaşları benim sizlerle o kadar vakit geçirdik ki ailemden birileri gibi görüyorum.
kendinize iyi bakın bye( 58:
ooof offf zayıflayıp sonra da deli gibi alışveriş yapmak istiyorum :84: