Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

meyveli lıght yoğurtlar var cnm onlardan denedinmi?

canım kendini bukadar çok sıkma elmalı turta yerıne 1 dilim tavuk göğsü yitebilirisn ama bunu öğlen saatlerinde yap sonra küçük bir yürüyüş yprsın akşam bu kdr eziyet haline getirme cnm cnın ıstedını ye ama çok abartmadan ve öncesinde 1-2 bardak su iç sonra norml dvm edersin böle sürekli gem vurursan çok kaçırırsın kendıne hakım olamazsın o yuzden azıcık canın isteidnden ye ve yerıne bol yürüyş ve spor yp ertesi gün norml dvm et benım fıkrım böle çunku bende canımın istedini yiyorum ama akşm saatlerinde değil erken saaatlerde yiyorum =) tatlı yıyıncede yemek az yıyorum birbirini dengelio

kızlar bu aralar çok spor yapıyorum, sıkılaştığımı azcık da olsa inceldiğimi hissediyorum ama tartıldığımda hiç bir değişiklik olmuyor
amacım sıkılaşmak mı olmalı kilo vermek mi bilemedim ben de

SİMURGA YAZMIŞTIM AZ ÖNCEKOPYALADIM CNMBİ OKU BAKALIM..

canım iki gundur okuyorum...bu diyet 4 etapdan oluşuyor.1.atak 2.seyir.3.gülçlendirm 4.koruma..atak evresi kişiye göre en fazla 10 gun süsüyor.ama biz 5 -6 gun yapsak yeter okuduğum kadarıyla.atakda..sadece proein yiyorsun.örnek et yumurta yağsız peynir yağsız süt peynirin bütün çeşitleri.ve istediğin kadar sınırlama yok.ama yağsız olucak kesinlikle..istediğin kadar şstediğin mana tuket.saat sınırlaması yok..ama kesinlikle karbonhidrat kullanmıyorsun(ekmek makarna şeker tatlı,poğaca ,börek gibi.)sonraki seyir hali protein ve sebze yiyorsun yasak olna şeyler yine yasak..iste atıyoru 3 gun protein yiyorsun 1-yada 2 gun protein sebze yiyorsun..güçlendirmede meyve yemeğe başlıyorsun ama sınırlı..korumada ise normal hayatına devam ediyorsun sadece belirlediğin 1 gün ki kitapta perşembeyi öneiyormuş..sadece porotein yiyorsun...
kilo verenlere gelince atak evresinde 5 kilo verende var 3 kilo verende var.seyir dönemeinde ki en önemli bölüm burda hedef kilona kadar devam ediyorsuntaki hedaf kilona gelince güçlendirmeye geçiyorsun...1 ayda 10 kilo verende var.13 kilo verende var.ve ciddi anlamda veriyorlarmış.ve benim aklıma yattı.en azndan 1-32 ay deneyip ondan sonra yediklerime sürekli dikkat etmek istiyorum..
bu diyetin ama cı ekemk falan yemiyoruz ya sadece protein..vucuda sürekli yemedğin bir seyi yedirdiin için.vucud alışılmadık bişey olduğu için bunu hemen yakamay çaşlıyrmuş.yani ama vucudu şaşırtma..

çok güzel cnm spor ypmak birde sıkılştığını hissediyorsun bence mükemmel birşey bu amacın her ikiside olmalı gerçi boyunu bılmıyorum cnm kgda cetveldeki sanırım.

bende sıkılaşmak istiyorum nasıl spor ypıosun cnm braz anlatırmısın . bende bi ara yapıodum spor bu aralar bıraktım hep hasta olduğum dönemde herşeyi bırktım =) diet falan yapamadım annemın yuznden ye ye yemezsen ii olmazsın die die yedirdi ama nasıl oludysa 1 kg da hasta olunca verdim=) bekarken hiç yptırmazdı diet şimdi dio çok güzel oldun kızım daha zayıflama iisin böle dikkt et sağlına dio =) Eşimde sağolsun hayatım tabıkı daha fit ol falan ama yanımda göturuo pasta tatlı cipsi ne varsa =) buda can dimi ama allahtan canım istemio

kızlar bu arada nescafe sadece ve şekersiz içildiğinde tok tutuoooo bilginize . ama ben korkumdan içemıom selulıt falan yaprmı acaba gerçi gunde 1 fıncan nescafe zararı olmaz ama =) ben yeşil çay tkılıom bu aralar hemde limonlu =)

evet nescafe tok tutuyor.ben her sabah 1 tane içiyorum ama çok az şeker koyuyorum yoksa içemem.ve sadede içemem.günde 1 bardaktan bişey olmaz hem kafam toparlanıyo dikkat konusunda...

evet nescafe tok tutuyor.ben her sabah 1 tane içiyorum ama çok az şeker koyuyorum yoksa içemem.ve sadede içemem.günde 1 bardaktan bişey olmaz hem kafam toparlanıyo dikkat konusunda...

evet dikkat konusundada çok iyi =) insanın kafasını yerıne getirio gerçekten

selam kızlar ,

dün evden yemek getiremediğim için marketten kepek ekmek peynir domates aldırdım minik bir kepekli sandviç yedim ayranla öğle yemeği olarak,

akşam da toplantı yaptı babam söylememişti yapıcanı 9 buçuğa kadar devam etti şirkette yardımcı kadın dışında tek bayan benim,

yemek olarak kebap söylediler adamlar hapur hupur götürdü önümde ben yemedim bi tek ayran içtim

akşam aç biil aç eve gittim geçen akşam da evde olmadığım için evde yemek de yoktu

o yorgunlukla eşime yapim dedim o da gerek yok ben yemicem dedi ben de yemicektim ama birazdan elinde çeyrek ekmek sandviçle geldi mutfaktan bitap düşmüşsün şunu ye dedi illaki ben de çok aç olduğum için yedim:18:

gece geç saatte yediğim için pişmanım ama gerçekten midem bomboştu ve açlıktan midem bulanıyodu

bu hafta saçma sapan gidiyo ya offff

uzun oldu kızlar kusura bakmayın

savagerose cnm okdarda üzülme bugun kaldın yerden devam edersın . bence böle günler için çantanda mutlaka lıght bisküviler bulundur yada kepkli sandviçler ykınında hazırlrında atıştırbilcen bişiy bulundur çekmecende aç aç durulmaz tabiki. sonra tansıyonun falan düşer aman dikkt et cnm sağlığına kendıne

cidoyu merak etmeye basladim iyice, bgn de yok, hastami acep.
Cidooo, duy sesimi, iyiyim de haber ver sonra geri git, giremiosan

slm herkese. ağlayacağım nerdeyse p.tesiden beri o kadar doluyum ki. size cvp yazmamak.
sanırım iş yerinden bilgi işlem servisi kısıtlamış kadınalr kulübüne giriyorum one-line açık olduğum görünüyor.ama yorum yapamıyorum. evde internet yok yakın arkadaşlarımda falanda yok. en sonunda aklıma internet kafe geldi.
yemek arası koşturarak geldim. çok özledim sizleri ya. aşağı da kullanıcılara bakarsınız formda dolaştığım görünüyor ama yorum hakkım yok yazamıyorum bişey bu da beni çok ama çok üzüyor.
herkesi özledim ama simurgh bilirsin senin yerin ayrı seni daha çok özledim. her gün yazdıklarınızı okuyorum soruyorsunuz ama bişey yazamıyorum. p.tesiden beri diyet falan kalmadı zaten bende. moralim bozuk salak gibiyim elime ne geçse yiyorum. 58 kilo olduydum ne güzel. bu sabah tartıldım 1 kilo geri gelmiş. nasıl yediğimi siz düşünün artık. hergün sizi takip edicem siz yazmaya devam edin. ben takipteyim. ara ara kafelere gelir yazarım ben
ben kaçmak zorundayım.
hepinizi ayrı ayrı öpüyorum ve sizleri çok seviyorum.
canım arkadaşları benim sizlerle o kadar vakit geçirdik ki ailemden birileri gibi görüyorum.
kendinize iyi bakın bye (58:

Ayyy cnm, merak ettim seni, arada goruyorum asagida adini, bisey yazmiyosun, dedim biseyemi kirildi, kustumu, anlamlar yuklemeye calistim, ya da cok kotu bisey oldu, morali coktu dedim, neyse iyisin ya cok sukur. Pazartesiden beri seni sayikliorum ozledim valla.
Ama cnm kadinlar kulubu sayfasinda bir degisiklikler yaptilar. Ben coklu alinti yapamiodum ve yorumlari begenemiyordum. Degisiklikten sonra yapabiliyorum. Onunla alakali olabilirmi acaba. Sistem uyusmazligi gibi bisey yani. Bu biiir. Ikincisi bizde de cogu site yasakli, adres cubugunda http: olan yere https yaz, yani sadece bir s harfi ekleyip oyle dene. Bizde facebok ve hotmail yasakli ama ben bu https ile faceboka girebiliyorum, belki sende de ise yarar. https security mod demek, guvenli mod yani, zararli bisi degil. Bi dene bakalim tatlim, uzulme, yediklerine de dikkat et.

savagore aynen cnmya benımde tam istedim kgya gelip alışveriş yapmam lazım pantolonlarımda düşüüyo belimden hep biran önce kaln kgları verıp almma lazım. yanlız birde spor yapıp sklşmk lazım da =( hep üşenıorum ya nese bugunde eşim yok eve mınıbus yerıne yürüyerek gideceğim =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…