Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

kızlar selam projeyi gönderdim ve geldim ama geberdim çok yorgun ve uykusuzum

düzensiz bir gün oldu sabah azıma zeytin peynir bişeyler tıkayıp çıktım çizim yetiştirirken zaman o kadar hızlı geçiyoki öğleyi 3 gibi yedim evden getrimiştim 3 küçük kötfe 2 kaşık erişte 2 kaşık yoğurt 1 dil kepek ekmek.
bugün açılmak için baya çay içtim midem kötü ara öğün yapmadım

haftasonu dikkat ettim yine pazar günü kahvaltıları kendime ödül yapıyodum ama ucu bucağı olmayan bi ödül oluyodu
bu pazar simit falan yedim ama kendimi sınırlandırarak ne yediğimi bilerek abartmadan yumurta sucuk falan da yedim.

bu hafta 1.7 kilo gitti aslında geçen hafta başında hastalanmadan hemen önce tartıldım sanırım o yüzden fazla gibi görünüyo yani toplamda 2 haftanın kilosu verdiğim kilo
dün pilates yaptım bu hafta da dikkat ederek akşam çok az yiyerek ve mümkün olduğunca spor yaparak geçiricem inşallah cumartesi arkadaşın nişana kadar biraz daha veririm gram da olsa belki farkettirir

bu arada karpuzla ilgili bi konu geçmiş bildiklerimi paylaşayım
karpuz kalorisi kısmen az ama glisemiks indeksi yüksek olan nadir meyvelerden
yani açlık şekerinizi hızla çıkarıp yine hızla düşüren bir besin çabuk acıkmanızı sağlayabilir ve iştahınızı açabilir o yüzden sınırlı yemekte fayda var

Gunaydiiiin
aksam menum: 1 haslama icli kofte+1 izgara kofte+1 kepce bamya yemegi+3 catal makarna+2 kasik yogurt
(cok gibi gorunuyor ama azdi, toplasan hepsi 1 tabak yemek etmez, kalan yemekleri bitirdik)
Sabah: 1 dilim ekmek+ 1 parca peynir+domates+salatalik+papatya cayi (listeye uygun)

Günaydın kızlar. Dün akşam ipin ucunu kaçırdım. Yeğenimi istemeye geldiler. Biz de gittik illa ki gel diye tutturdu, e tabi pastalar börekler kaçıverdi birazcık, ama bu hafta sıkıcam epeyce, çıkıcak o pastaların acısı.

Hiç spor yapamıyorum bugünlerde, acayip derecede uyku isteğim var, aslında 2-3 gündür geceleri kızım çok yaramazlık yapmıyo, rahat uyuyorum ama bilmiyorum neden. Dün masama kafamı koydum uyumuşum. Sabah kalkmak istemiyorum, hayırdır inşallah ya.

dün k falksimi yiyeceksim annem tavukköftesi yapmış onu yedim
4 adet 2 parmak genişliğinde tavuk köftesi 1 adet kızarmış biber 5 kaşık çorba 1 dilim kepek ekmeği
1 saat yürüyüş yaptım duş vede yarım porsiyon çilek yeşilçay
günde 3 fincan yeşilçay içiyorum arkadaşlar 1,5 sürehide su içtim :)

Günaydın kızlar
akşam menüm bir tabak musakka ve pilav yoğurt eşliğinde
sabahta klasik kahvaltı: peynir bir dilim kepek ekmeği dört zeytin bir domates
son günlerde yemeğin yanında içecek bir şeyler istemiyor canım çay içmedim mesela kahvaltıda
bir şeyler içince hiç yemek yiyemiyorum şişkinlik oluyor

günaydın herkesee

dün eve gidince çokmu yedım acaba =)

1 kase şehrıyelı tavuksuyuna çorba
1 tane zeytınyaplı engınar(garnıturlu dereotlu)
3tane çeri domates
1 tane nuget

yatmadanda 2 dlım karpuz

sabah

1 bardak sirkeli su
çeyrek simit
1 subardağı süt
3 zeytın
1 parça peynır
2 nuget
4-5 dal maydonoz

araöğün olarak şimdi
2 kayısı
2 çilek
2 yeşil erik yiyorum

henuz hiç su içmedim damam kurudu kalkım suyumu kapıp geliyorum =)=)

günaydın kızlar nasılsınız
sabah kahvaltım her zamanki gibi klasik
dün eşimin doğum günüydü akşam biraz abarttım ama bu hafta toparlıycam inşallah..bu günden itibaren sıkı rejime giriyorum ceza olsun bana

çok değil bu beni birde spor yaptıysan süper

çok değil bu beni birde spor yaptıysan süper

cnm çok spor yapabildiğmi söylıyemıycem ama akşam baya koşuşturmalıydı benım için . ve sabah akşam merdiven inip çıkıyorum asnsör kullnmamaya gayret ediyorum. elimden geldince hareketli olmya çlşıyorum masamdan sürkli kalkıp geziniyorum öle oturuorum =) kımse oykken kalkıp iki hareket edıyorum =)

Kizlaaar nerdesiniz yaa..Bacak hareketleri yapiliyormu???

aslında basenlerım için back hareketleri ypıodum ama son gunlerde spor pek yapamıorum ben ya =( acilen mekık ve bck hareketlrıne başlamam lazı m. nese bu akşam gidince en azından 15-20 mekık çekeyim bcklarımıda az çalıştırım böle böle spora bşlasam ii olcak =(

kızlr 6 kg verdım bugune kadar ve vucudumda sarkmalar olmaya başladım 3kg kaldı vereceğim ama geri toprlanmam lazım acilennnn bide haftalık spor koyasak prgrmlarımıza =( yapmyana ceza falan olsa öle bişiy denedinizmi daha önce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…