Kizlaaar nerdesiniz yaa..Bacak hareketleri yapiliyormu???
bacak hareketleri nasıl yapılıyo ben o konuyu kaçırmışım galiba...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlaaar nerdesiniz yaa..Bacak hareketleri yapiliyormu???
günde 1 saat yürüyüşte yapıyorum daha fazlasının yapamam birde 20 mekik çekmeye başladım
otelde çalışmakta işkence...pastalar kurabiyeler havada uçuşuyor...bir tane alayım diyorum.sonra hayır yememelisin diye kendimi frenliyorum...canım çok çekti valla:)
merhaba kızlar
sabah
3 dilim light ekmek üzerine peynir sürülmüş
ara
3 tane form bisküvi
öğlen
yarım kase mercimek çorbası
1 tabak salat 100 gr kadar haşlanmış tavuk
1 fincan form çay
şimdiye kadar bunları yedim birazdan ara öğün yemeyi düşünüyorum
bu arada diyet başarı öykülerinde bi arkadaşın öyküsünü okurken yarum yapan birinin yorumunu aktarıyorum
Russian Brides - Russian and Ukrainian Women Dating ablamız bu siteye girip ordaki hatunlara bakıp hırs yapıyormuş. bende marak ettim girdim ve insan gerçekten hırslanıyor incecik dal gibi hatunlar. ben gaza geldim merak edenler girsin baksın
hangi siteymiş ben anlamadım canım ya..
ben de victoria secret defilelerini izliyorum ama onlar da çok zayıf be..yine de çok güzeller o yüz o endam..zaten benim kumam Adriana Lima..Kocam ona aşık..Seni bir tek onla aldatırdım diye beni kızdrıyor
bencede zor olsa grek ama bide şöle düşün orda bolbol salata ve meyvede vardır =) sen ufak ufak o trflara geç cnm nefsıne yenık düşme senın kaç kg fazlan var ve kaç kgsun cnm bide boy =) çok oldum ama =)
bende annmle halacımcamlarımı silmeye geldiler dün akşam onlara hazırlık yaptım 2 parça bişy
zeytınyağlı yaprak sarma
tavada börek
birde tavuk gögsü yapabildim alışveriş falan derken eve geç gittim bu arada dun yemek yedımde 20:30du
inşallah kçmk ypmm bende ama cnm tavuk gögsu ısıto azıcık sütlü ttlı yıyebılırım sanırım nasılsa annmee falan gitçem koşturuken gider kalorılerı =)(
63 kiloyum canım.boyum 1,62cm. 58 istiyorum bakalım...salata cazip gelmiyo kurabiyeleri görünce:)yemekte birde yaşpasta veriyolar gelde yeme:)çok az yiyip nefsimi köreltiyorum napim...en çok sevdiğim tatlıdır sütlü tatlılar...