Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

kızlar selam dün akşam da diğer kardeşimin mezuniyetindeydim
akşam eve giderken 25 dk yürüdüm hızlı., evde hazırlanıp gittim yemek yiyemedim evde oraya gidince de çok açtım midem bulanıyodu açlıktan
bi kase merc. çorba içtim kepek ekmek olmadığı için ekmek yemedim 2 kaşık pilav ve pirzolanın yarısını yedim ve su ile ayran içtim.
Aslında ideal bi akşam yemeğiydi ama işte saat 8 gibi yedim malesef geçti saat olarak.

eve gelince de 2-3 tuzsuz badem ve 2-3 dilim portakal yedim.

sabah aynı kahvaltıyı yaptım evde kepek kalmamış beyaz ekmek yedim

öğle yemeği evden getiriyodum normalde akşam olmadığım için yapmadım ne yicem bilmiyorum hadi hayırlısı

Adana da dün çok yağmur yağdı.bugün sıcak canım
sabah 1 galete yedim.öğlen 1 kase çorba çok azgüveç ve pilav yarım porsiyonunda yarısı ve az yoğurt...

benim öğle yemeğim karnı yarık 1 adet bir kepçe pilav yoğurtlu salata şimdidie yeşilçay içeyim ama ondan önce türkkahvesi

selam kızlar, uzun süre oldu giremedim işlerin yoğunluğundan
bu arada hiç bi kilo veremedim
sabah bir tahıllı gevrek, öğlen az bulgur pilavı az mantar yemeği yedim yanında yoğurt ve salata ile..
bu yediklerimle epey doydum sanırım akşama çok az bişeyle geçiştirebilirim

Selam kızlar;
Bugünkü menüm:
sabah:mama
öğle:ton balıklı salata
1 türk kahvesi
1 sade soda
akşam:mama
umarım artı bişi olmadan bitirebilirim günü..
inanılmaz şişim..
hemen hızla yol almam laızm yine duraklamaya başladım..hp böyle oluyor benim 5 kg verince kendimi zayıf mı sanıyorum napıyorum bilmiyorum hemen bir gevşeklik başlıyor ya..
düzenli spor yapabileniniz var mı kızlar..nasıl başarıyorsunuz ya.

merhaba kızlar
sabah
3 dilim light ekmek üzerine peynir sürülmüş
ara
3 tane form bisküvi
öğlen
yarım kase mercimek çorbası
1 tabak salat 100 gr kadar haşlanmış tavuk
1 fincan form çay
şimdiye kadar bunları yedim birazdan ara öğün yemeyi düşünüyorum
bu arada diyet başarı öykülerinde bi arkadaşın öyküsünü okurken yarum yapan birinin yorumunu aktarıyorum
Russian Brides - Russian and Ukrainian Women Dating ablamız bu siteye girip ordaki hatunlara bakıp hırs yapıyormuş. bende marak ettim girdim ve insan gerçekten hırslanıyor incecik dal gibi hatunlar. ben gaza geldim merak edenler girsin baksın

otelde çalışmakta işkence...pastalar kurabiyeler havada uçuşuyor...bir tane alayım diyorum.sonra hayır yememelisin diye kendimi frenliyorum...canım çok çekti valla:)

otelde çalışmakta işkence...pastalar kurabiyeler havada uçuşuyor...bir tane alayım diyorum.sonra hayır yememelisin diye kendimi frenliyorum...canım çok çekti valla:)

bencede zor olsa grek ama bide şöle düşün orda bolbol salata ve meyvede vardır =) sen ufak ufak o trflara geç cnm nefsıne yenık düşme senın kaç kg fazlan var ve kaç kgsun cnm bide boy =) çok oldum ama =)

bende annmle halacımcamlarımı silmeye geldiler dün akşam onlara hazırlık yaptım 2 parça bişy

zeytınyağlı yaprak sarma
tavada börek
birde tavuk gögsü yapabildim alışveriş falan derken eve geç gittim bu arada dun yemek yedımde 20:30du

inşallah kçmk ypmm bende ama cnm tavuk gögsu ısıto azıcık sütlü ttlı yıyebılırım sanırım nasılsa annmee falan gitçem koşturuken gider kalorılerı =)(

hangi siteymiş ben anlamadım canım ya..
ben de victoria secret defilelerini izliyorum ama onlar da çok zayıf be..yine de çok güzeller o yüz o endam..zaten benim kumam Adriana Lima..Kocam ona aşık..Seni bir tek onla aldatırdım diye beni kızdrıyor

''Russian Brides - Russian and Ukrainian Women Dating''bu site canım bu arada benim favorim de MİRANDA KERR allahım hem güzel hem alımlı hem tatlı hemde bukadar ince ve zarif yaratmış. ben kıskançlığımdan henüz bu kızcağızı göstermedim ona ne bilim hayran falan olur al başa bela

ara öğün yaptım ama neyle =(

1 tatlı 3 tuzlu psatane kurabıyesı yedım kaç kalorıydı acaba hemen yakmam lazım kalorileri. :84:

63 kiloyum canım.boyum 1,62cm. 58 istiyorum bakalım...salata cazip gelmiyo kurabiyeleri görünce:)yemekte birde yaşpasta veriyolar gelde yeme:)çok az yiyip nefsimi köreltiyorum napim...en çok sevdiğim tatlıdır sütlü tatlılar...

ay sorma canımya =) ben geçen hafta tam 3 dilim yedım çok kalın değildi ama =) o sebepten sadece yarım kg vermişim =) malum börek falanda yemştim ama zaten hiç yemmezlik yapmıorum bunları yıyınce kendıme ceza verıyorum =) yanı o gunku kalorı mıktarını çok aşmamak için sonrasında çok hafif yiyorum sütlü tatlılar çok sakıncalı değil bence hftada yada 2 haftada bır azda olsa yeneblir. dieti bırakınca vucut hep ona alışınca birden kg alır dıe korkuyorum. cnm benım boyumda 1,63 55kgdayım şuan ama 52 olursa boyumuza göre daha iyi oluryanı daha fit görunuruz gibime gelio .bende 61den indim 55e ama 52 olmak istiyorum inş. başarırım.

biryerde okumuştum böle kaçamakların arkasından diyetın bırakılmaması gerektiğini söyluyordu telafı için biraz spor ve diğer yenılenlerın dikktedilmesi dengeyi sağlar dyodu tabi bunu hergun ypmamak kaydıyla arada bir kaçırılan durumlar için uygun gibi

aranıza katılmak istiyorum sürekli masabaşında sayılırım derslerden dolayı morallerim alt üst artık hangi topikte paylaşım yapsam olmadı kimse bişey paylaşmıyor yardımcı olmuyor.etrafımdanda kiloma eleştiri almaktan bıktımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…