Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

geçmiş olsun tavuk suyuna çorba iç bol limonlu iyi gelir

kızlar yaa iş yerinde diyet yapmak gerçekten zor oluyor..bugun çok yalı yemekler vardı.bende yine karpuz peynir yedim.aslında karpuz yememem gerkiyor ama napim.nesfştmde bitii akşma aıcam..

Benim annem geçmişte karpuzla çok kilo vermiti karpuz zararlı değildir içindeki şekerden ne olacak ki vicudun şekerede ihtiyacı var karpuz ye bol bol ama kavunu az tüket

Benim annem geçmişte karpuzla çok kilo vermiti karpuz zararlı değildir içindeki şekerden ne olacak ki vicudun şekerede ihtiyacı var karpuz ye bol bol ama kavunu az tüket
sana katılıyorum üstelik karpuzdaki meyve şekeri diğer tükettiğimiz beyaz şekerden daha masum. ayrıca karpuz yedikten sonra miğde şişiyor başka bişey yemeni engelliyor ben bol bol tüketiyorum.

Hem islerimin yogunlugu nedeniyle, hem de cok fazla kisinin bildirim yapmamis olmasi nedeniyle tabloyu saat 16.00 da yayinlayacagim.

Simurg kaç kilo olmak istiyorsun yazısını ben kaç kilo almak istyorsun diye okudum kafayı yedim ,uykusuzluk mahvetti beni.kafayı koysam uyucam off akşama daha çokk var

Kızlar öğlenki salata beni çok tok tuttu hala bişey yemedim..

Yalnız hç su içemedim bugün.

14 bardak su içtim şimdiye kadar

ama öğle yemeğini az fazla kaçırıdm sanırım

2 kepçe domates çorbas( hazır)
5 yemek kaşığı kadr taze fasulye
3 yemk kaşıı kadar haşlanmış makarna yağsız tuzssuz
yaklaşık 5 yemek kaşığı kadarda yoğurt yedım yoğurt fazla kaçtı
ara öğündede 3 tane elma lifli light bisküvi yedim.

akşam çok hafıf yemem lazım =( 1 engınarla 1 kepçe tavuksuyu çorba içerim

ara öğün belki çok az da karpz yerım

Arkadaşlar soda içebilirmiyiz onun yararı olur mu

bu arada az önce 1 fincan yeşilçay yedim miğdem kazındı 5 adet layt bisküvi yedim hani çizi gibi olan varya ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…