Selam kızlar herkese iyi haftalar..ben cumadan beri çok hastayım ya ekndime gelemedim daha da kötü oldum..öksürük hpşırma ateş halsizlik.c.tesi eğitimim de vardı ondan dinlenemedim de..düzenim de bozuldu hasta olunca eşim maa içmemem izin vermedi..
ben bu sabah çok zor uyandım ve tartılmayı unutup geldim işe simurgh cum beni sabit geçer misin canım..
görüşmek üzere..
kızlar yaa iş yerinde diyet yapmak gerçekten zor oluyor..bugun çok yalı yemekler vardı.bende yine karpuz peynir yedim.aslında karpuz yememem gerkiyor ama napim.nesfştmde bitii akşma aıcam..
Ewet cnm yaa, bende bgn kizarmis patlicanlari yedim:26: :18:
sana katılıyorum üstelik karpuzdaki meyve şekeri diğer tükettiğimiz beyaz şekerden daha masum. ayrıca karpuz yedikten sonra miğde şişiyor başka bişey yemeni engelliyor ben bol bol tüketiyorum.Benim annem geçmişte karpuzla çok kilo vermiti karpuz zararlı değildir içindeki şekerden ne olacak ki vicudun şekerede ihtiyacı var karpuz ye bol bol ama kavunu az tüket
benide aranıza aldınız mı?
1.56 boy 57.800 kilo
maşallah canım 90 dan 59,9 a inmişsin.büyük başarı.tebrik ederim.nasıl verdin bizede anlatırsan sevinirim.
arakdaşlar 65 yazıcama 56 yazmışsımı :)
165 boyum:86::86::86::86:
Eki Görüntüle 209270 tablomuz haziir
kac kilo olmak istiyosun cnm, onu da soylersen listeye eklicem seni.