aranıza katılmak istiyorum sürekli masabaşında sayılırım derslerden dolayı morallerim alt üst artık hangi topikte paylaşım yapsam olmadı kimse bişey paylaşmıyor yardımcı olmuyor.etrafımdanda kiloma eleştiri almaktan bıktımmm
kızlar günayın..kendimde bi haifilik hissettimmve saba tartılayım dedim.75.5 çıktımm..süper..76.4 den indim en sonubnda şu dukan diyeti yarıcak galiba işe...
Tebrikleeeer
Cnm dukan diyetinden bahsetsene biraz, kitabi aldinmi, diyet icine siniyomu. (besinsiz kalmak ve tek cesit beslenme diyeti yapmak istemiyorum da), kac kilo verilio, beraberinde spor yapiliomu?Detay ver hadi biraz
CIDO NERELERDESIN!!!
canım iki gundur okuyorum...bu diyet 4 etapdan oluşuyor.1.atak 2.seyir.3.gülçlendirm 4.koruma..atak evresi kişiye göre en fazla 10 gun süsüyor.ama biz 5 -6 gun yapsak yeter okuduğum kadarıyla.atakda..sadece proein yiyorsun.örnek et yumurta yağsız peynir yağsız süt peynirin bütün çeşitleri.ve istediğin kadar sınırlama yok.ama yağsız olucak kesinlikle..istediğin kadar şstediğin mana tuket.saat sınırlaması yok..ama kesinlikle karbonhidrat kullanmıyorsun(ekmek makarna şeker tatlı,poğaca ,börek gibi.)sonraki seyir hali protein ve sebze yiyorsun yasak olna şeyler yine yasak..iste atıyoru 3 gun protein yiyorsun 1-yada 2 gun protein sebze yiyorsun..güçlendirmede meyve yemeğe başlıyorsun ama sınırlı..korumada ise normal hayatına devam ediyorsun sadece belirlediğin 1 gün ki kitapta perşembeyi öneiyormuş..sadece porotein yiyorsun...
kilo verenlere gelince atak evresinde 5 kilo verende var 3 kilo verende var.seyir dönemeinde ki en önemli bölüm burda hedef kilona kadar devam ediyorsuntaki hedaf kilona gelince güçlendirmeye geçiyorsun...1 ayda 10 kilo verende var.13 kilo verende var.ve ciddi anlamda veriyorlarmış.ve benim aklıma yattı.en azndan 1-32 ay deneyip ondan sonra yediklerime sürekli dikkat etmek istiyorum..
bu diyetin ama cı ekemk falan yemiyoruz ya sadece protein..vucuda sürekli yemedğin bir seyi yedirdiin için.vucud alışılmadık bişey olduğu için bunu hemen yakamay çaşlıyrmuş.yani ama vucudu şaşırtma..
ayyy çok uzun oldu galiba..
benim de yatti kafama aslinda, turkiyeye dondugumde dusunebilirim. Bu arada senin diger diyeti uygulamaya calisiyorum ama bazen uyamiyorum. Oldugu kadar yapiyorum, ama ise yariyo, bende hem ince hissediyorum, hem vucudumun sikilastigini hissediorum.
ya ben şu ekmk olayını bırakamıyordum ve düzensiz yemelerimi.akşam sadece haşlanmı yumurt ayedimeşimedi sebzeli onlet yaptım....ya diyo eşim tadı çıkmıyorki böyle diyor :)))
kahvaltida yeigim 1 dilim ekmek disinda ekmek yemem. Dondurmam, cikolatam, tatlim yoktur. Ayy bi de bunlar olsa ben obez olurdum heralde. Bnm metabolizmam asiri yavas sanirim, tek sorunum bu, yeme aliskanliklarim gayet iyi. Arada kizartma yiyorum, o da esim istemese aramam yani...
Günaydın Hatunlar.....
Kiraz detoksuna başladım bu günden itibaren 3 gün paso kiraz yicem, 70 oldum, bu hafta kira detoksu ile 60 lı rakamları görmek istiyorum ama artık hiç bir kıyafetim olmuyor, salaş bosbol geliyor, en olmayacak pantolarnlarım bilem bollaştı, fit hissediyorum kendimi bu kadar başarı olmamıştı hayatımda hiç, hele kilo vermesi duranlar vazgeçmeyin benim de durdu 2 hafta sonra birden gitmeye başladı, tam meyve mevsimi sarın bol meyveye acıktıköça atın bi tane....
Dün yediklerim, Sabah küçük bir parça pizza, ara tarçınlı yopurt, öğlen kiraz ve erik karşımı bir porsiyon meyve, ara süt, akşam yağsız makarnya eklediğim salata karışımı, ara yo....
Bol su, arada şekersiz çay kajve de oldu... arada masabaşı bacak hareketleri yaptımmm.... Topiğimizi çok seviyorummmmmmm...
aranıza katılmak istiyorum sürekli masabaşında sayılırım derslerden dolayı morallerim alt üst artık hangi topikte paylaşım yapsam olmadı kimse bişey paylaşmıyor yardımcı olmuyor.etrafımdanda kiloma eleştiri almaktan bıktımmm
Gunaydin hanimlar.
Aksam menum: yarim tabak kisir+1 tane kofte+2 kasik yogurtlu semizotu+karnabaharli salata.
Cok cesit vardi ama azar azar yedim
Sabah: 1 dilim peynir+1 dilim ekmek+salatalik+domates+cay
tek sekerli cay iciyodum, son bir haftadir hep sekersiz iciyorum, bunyemi alistirdimm ollleeey
Benim de yatti kafama aslinda, Turkiyeye dondugumde dusunebilirim. Bu arada senin diger diyeti uygulamaya calisiyorum ama bazen uyamiyorum. Oldugu kadar yapiyorum, ama ise yariyo, bende hem ince hissediyorum, hem vucudumun sikilastigini hissediorum.
günaydın kızlar...dün akşam kızımın yılsonu gösterisi vardı.yemek yemeden iş çıkışı oraya geçtim saat 10,30 da bitti.açlıktan öldüm.evdede yemek yoktu eşim yemeğe gidelim dedi o saatte yemiyim diye istemedim.gittik evde kahvaltı yaptık sabah kalktım yarım kilo almışım...sabahta hiçbişey yemedim daha...düzen bozuldu malesef...
cnm detoks icin doktor kontrolunde yapilmasi gerekir, kafaniza gore yapmayin diolar, bilinclimisin bu konuda, ben biraz korkuyorum tek cesit beslenmeden...sadece hatirlatma yapmak istedim.
s.murgcum benim yaptığım diyette de patatesi lesinlikel öneermiyorgerçi karbonhidrat olan herşey yasakda.ben en çok patatese üzüldüm..çok seviyorum çünkü..(
ya aslında patates fazla tüketmem lazım ama bende haşlanmışını yemeğini herşeyini çok severım =) ama bu ara dikkt etsem iyi olur.
Pınarcım şu meşhur dıyet senden galıba nasıl bir diet soruyorum kimse cvp yazmıo =(
caım ben bi ara daha önceleri yaptığım diyeti paylaştım ondanmı bahsediyrosun yoksa dukan diyetindenmi.dukan diyetiyse sabah yazmıştım bir oku istrsen onu..çok etkili bi diyet gerçekten..