Ben de aynı şeyi düşünüyorum canım. 7 yıl oldu daha bir defa kötü ya da ters bir lafını duymamışımdır. Allah razı olsun. İki çocuğumu bakıcıya bile verdirmedi. Kendin rahatsızsın vereyim dedim, ölüm döşeğinde olsam bakarım dedi. Gezmeye giderken bile siz başbaşa gidin diye alıkoyar çocuklarımı.
Ara zamanı....
3 adet ceviz içi. (1,5 tane ceviz ediyor) çok mu az oldu acaba :97:
Benim kayinvalidem de ben kiloluyum falan dedikce, yok gayet iyisin, kilon oldugunu dusunuyosan bile hic gostermiosun, cok iyisin boyle, ideal falan der.
Ara ogun 2 cubuk grisini
Ben de aynı şeyi düşünüyorum canım. 7 yıl oldu daha bir defa kötü ya da ters bir lafını duymamışımdır. Allah razı olsun. İki çocuğumu bakıcıya bile verdirmedi. Kendin rahatsızsın vereyim dedim, ölüm döşeğinde olsam bakarım dedi. Gezmeye giderken bile siz başbaşa gidin diye alıkoyar çocuklarımı.
2 adet kuru kayısı ekledim, çekemcemde ceviz ve kayısı var sadecebence biraz az olmuş
ben topiğin en çok yiyeni olarak yanında 1 elma da yerdim
bu nazar boncukları kayınvalideleriniz için
simurgh sana içtiğin form çayının markasını soracaktım ne zamandır unutuyorum bu arada tablo
ne oldu :26:
karnı içeri çek bıraktan başka ne egzersiz var? şu an onu yapmaya çalışıyorum
Tablomuz sayfa 390da arkadaslar.
kızlar;
1 bardak ılık suyun içine yarım limon dilimleyin ve için benim çok hoşuma gitti hemde metabolizmayı hızlandırıyor hepinize tavsiye ederim...:79:
kızlar;
1 bardak ılık suyun içine yarım limon dilimleyin ve için benim çok hoşuma gitti hemde metabolizmayı hızlandırıyor hepinize tavsiye ederim...:79:
mmmm harika nedense çok seviyorum bu tadı. canım tekrardan sağol hatırlattığın için.