Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

ülker'e gösterdiğiniz ilgiden dolayı çok teşekkür ederiz.

Numune ürün gönderimimiz bulunmamaktadır.

Sağlık ve mutluluk dileklerimizle,

ülker müşteri iletişim merkezi

pınarcım bana mail gelmiş ülkerden sen ne zaman istemiştin çokmu oldu isteyeli.

aaa..nesfitmiydi acaba..sen bide ona dene..:))eve gidince bakarım ben bakim nerden glmiş.ben 1 ay falan olmuştu canımm

günaydın bayanlar.
akşam baya bir kaçırdım yemek olarak. kovada tavuk aldık yanındada garnitürler .evde tv karşısında oturduk yedik. sonra aldı beni pişmanlık.
bugün kahvaltı yapamadık.
işe gelince bir adet salatalık yedim. su içtim. şimdi çayımı içiyorum. acıkmadım ama.

kayınvalidelerden bahsedilmiş bende benimkinin kulaklarını çınlatayım madem. dünyanın en iyi annesi diyebilirim. ona gidince hiç bir iş yaptırmaz. siz gezin siz dinlenin siz oturun hep böyle. iyidir Allah razı olsun. benim gibi tembel mi tembel bi gelini severde lafda kondurmaz asla :KK71:

kızlar çok yorgun ve açım, elim kolum kalkmıyor . kahvaltıyıda güzel yapmıştım :26:. sabah kahvaltıda yumurta yedim, tok tutması lazım, uzun zamandırda kahvaltıyı sallıyordum

günaydın bayanlar.
akşam baya bir kaçırdım yemek olarak. kovada tavuk aldık yanındada garnitürler .evde tv karşısında oturduk yedik. sonra aldı beni pişmanlık.
işe gelince bir adet salatalık yedim. su içtim. şimdi çayımı içiyorum. acıkmadım ama.

kayınvalidelerden bahsedilmiş bende benimkinin kulaklarını çınlatayım madem. dünyanın en iyi annesi diyebilirim. ona gidince hiç bir iş yaptırmaz. siz gezin siz dinlenin siz oturun hep böyle. iyidir Allah razı olsun. benim gibi tembel mi tembel bi gelini severde lafda kondurmaz asla :KK71:

kayınvalideni ayakta alkışlıyorum :KK19:

Benşimkide benden süslü ..bakımlı kendineden başka kimseye faydasıyok.zaten baya bir sorunlar yaşadık..1 sene görüşmedik şimdi eşimi zorldım konuşalım ditye geçen c.tesi konuştuk..allah katında küs kalmamak içinn..başa hiç göüzm göresim yok.bana okadar çok hakaret etti ki anlatama...

:nazar:
Ben de aynı şeyi düşünüyorum canım. 7 yıl oldu daha bir defa kötü ya da ters bir lafını duymamışımdır. Allah razı olsun. İki çocuğumu bakıcıya bile verdirmedi. Kendin rahatsızsın vereyim dedim, ölüm döşeğinde olsam bakarım dedi. Gezmeye giderken bile siz başbaşa gidin diye alıkoyar çocuklarımı.

ne kaadr iyi kayınvaliden varmış gerçekten çok şanslısın maşallah size:nazar:

allah herkese böyle kayınvalide nasip etsin:nazar:

geçen hafta gittiğim otelde sabah getiriyolardı aynısını, güne zinde ve sağlıklı başlamanız için diyerek.. limonlu ılık su mideyi yatıştırıyor

bende limonlu su içince neden bu kadar kendimi iyi hissediyorum diyordum. :)))
çilekcim ara öğün yeseydin ya
afiyet olsun herkese. limonlu suyumu içtim iştahımıda kapadı.
arkadaşlarla öğlen gezicez.bye:)))

Benşimkide benden süslü ..bakımlı kendineden başka kimseye faydasıyok.zaten baya bir sorunlar yaşadık..1 sene görüşmedik şimdi eşimi zorldım konuşalım ditye geçen c.tesi konuştuk..allah katında küs kalmamak içinn..başa hiç göüzm göresim yok.bana okadar çok hakaret etti ki anlatama...

anlamıyorum bir türlü böylelerinide. kendileride vakti zamanında gelinlerdi. bizim geçtiğimiz yollardan onlarda geçti. neden unutuyorlar bunlar :82:

günaydın bayanlar.

spor yapsaydın veya bugün dikkat et canım yedikerline..
ayy vallahi ben bunları okuyunca çok şaşırıyorum allahım daha ii etsin
babannemden ve ablamın kayınvalidesinden dolayı haliyle ii kayınvalde düşünemezdim ben

saat 10.30 da 3 fındık 11.30 da 5 kayısı ve üüzerine yarım bardak su içtim

toplamda 1.5 litre içmişmdir sanırım

Selam Kızlar

Sabah hafif kahvaltımı yaptım, arada yarım küçük paket çubuk kraker, bol su, bir form çayı iki bardak şekersiz çay içtim..

anlamıyorum bir türlü böylelerinide. Kendileride vakti zamanında gelinlerdi. Bizim geçtiğimiz yollardan onlarda geçti. Neden unutuyorlar bunlar :82:

kesinlikle katılıoyor.öyle cazgır gelinde değilimdir yani..eşim çok kızgındı onlara bana okadar şey saydılar kendinede aynen.ama ben yine dayanamadım..barışalım dedim..gittik yanlarına küt yapmış saçlarını son moda sapsaruı yapmı bide sort çantası..allahım ya dedimm gelmiş kaç yaşına benden fazla süslüü..ama ne oluyoro herkes hakkettiği kadar saygı görüyor.

Kızlar merhaba,
Ben kaç gündür giremedim. Tarım tamir olmadığı için dün bildirim de yapamadım. Ama öğlen yeni tartı aldım, bu sabah tartıldım. Geç oldu liste için ama size bildirim yapmış olayım. 57,1 kg. :))) 1,6 kg verdim iki haftada. Geçen hafta da bildirim yapmamıştım.
Böyle aksatıyorum diye beni listeden silmeyin ne olur. Bu ara çok koşuşturuyorum. Yazamasam da günde bir kez girip yokluyorum.
Tam da kaynana muhabbetinin üzerine gelmişim sanırım. Cumartesi de benimki gelecek. Bebeğime annem bakıyor, o biraz dinlenmeye gidecek. 1-1,5 ay kayınvalidemleyiz. İyidir kendisi, pek bir sorunumuz yok çok şükür. Ama bu kadar uzun kalmadık hiç birlikte. Bakalım neler olacak? MAcera başlıyor. :))))

allah yardımcınız olsun kızlar.kaynanam yok ama iyi bir kaynanam olmasını,bana destek verecek zor anlarda yanımda olacak birinin olmasını isterdim.bendede beter görümceler var.kaynanadan beterler maşallahları var...çok çektim ve şimdi uzak duruyorum.en güzeli...küste değilim sıksıkta görüşmüyorum.bende sakin biriyim ama çok fenalar bana karşı...of karnım çok acıktı yemeğe gideyim...

herkes anlatmış bende anlatayım bari
kendileri dünyalar iyisi bir annedir gerek kendi çocuklarına gerek gelinlerine karşı bizi kendi çocuklarından hiç ayırt etmez bi tartışmada hep gelinlerin yanında olur, kendi bizzat yüzüme itiraf etmedi ama ilk gelini yiğeni ben yabancıyım beni ondan daha üstün tuttuğunu çoğu yerde söylemiş allah razı olsun bende onu çok severim ufak sürtüşmeler oluyor her evdeki gibi ama arada sevgi ve saygı olunca kimse üstünde durmuyor. hastalandığımda bile annemden önce o koşar. sanırım herşey iki taraflı bende öyle asi sert tembel bi gelin değilim şimdilik iyiyiz yani

Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın kızlar. Bu konuda gerçekten çok şanslı olduğumu düşünüyorum. Ara öğün yemedim bugün biraz acıktım. Etli biber dolması varmış, dolmanın içinde et sevmiyorum, o yüzden fazla yemicem yanında da çorba ve karpuz.

herkes anlatmış bende anlatayım bari
kendileri dünyalar iyisi bir annedir gerek kendi çocuklarına gerek gelinlerine karşı bizi kendi çocuklarından hiç ayırt etmez bi tartışmada hep gelinlerin yanında olur, kendi bizzat yüzüme itiraf etmedi ama ilk gelini yiğeni ben yabancıyım beni ondan daha üstün tuttuğunu çoğu yerde söylemiş allah razı olsun bende onu çok severim ufak sürtüşmeler oluyor her evdeki gibi ama arada sevgi ve saygı olunca kimse üstünde durmuyor. Hastalandığımda bile annemden önce o koşar. Sanırım herşey iki taraflı bende öyle asi sert tembel bi gelin değilim şimdilik iyiyiz yani

ne güel..ben karşılık olduğuna i,nanmıyorum..oğlunu kıskanıyor desem onuda sahiplenmiyor..bana desen içine atmış herşeyi sonra ilk şeyde kustu hepsini.bence karakterle ilgili o.ben ne olur sa olsun ne dedğimi bilirim.sonradan bana döücek bi şey söylemem..se şanslılardansın yani cnm..

ne güel..ben karşılık olduğuna i,nanmıyorum..oğlunu kıskanıyor desem onuda sahiplenmiyor..bana desen içine atmış herşeyi sonra ilk şeyde kustu hepsini.bence karakterle ilgili o.ben ne olur sa olsun ne dedğimi bilirim.sonradan bana döücek bi şey söylemem..se şanslılardansın yani cnm..
bazı kayınvalideler öyleymiş duyuyoruz. inşallah iyi olur senin ki de canım. kayınvalidem hep ''ben kayınvalidemden çok çektim gelinlerime çektirmem'' der ama o kadar çekmesine rağmen 6 yıl önce kaybettiği kayınvalidesi hakkında konuşurken gözleri yaşarır. özünde iyi bir kadın yani

X