- 30 Mart 2011
- 625
- 0
ülker'e gösterdiğiniz ilgiden dolayı çok teşekkür ederiz.
Numune ürün gönderimimiz bulunmamaktadır.
Sağlık ve mutluluk dileklerimizle,
ülker müşteri iletişim merkezi
pınarcım bana mail gelmiş ülkerden sen ne zaman istemiştin çokmu oldu isteyeli.
günaydın bayanlar.
akşam baya bir kaçırdım yemek olarak. kovada tavuk aldık yanındada garnitürler .evde tv karşısında oturduk yedik. sonra aldı beni pişmanlık.
bugün kahvaltı yapamadık.
işe gelince bir adet salatalık yedim. su içtim. şimdi çayımı içiyorum. acıkmadım ama.
kayınvalidelerden bahsedilmiş bende benimkinin kulaklarını çınlatayım madem. dünyanın en iyi annesi diyebilirim. ona gidince hiç bir iş yaptırmaz. siz gezin siz dinlenin siz oturun hep böyle. iyidir Allah razı olsun. benim gibi tembel mi tembel bi gelini severde lafda kondurmaz asla
Ben de aynı şeyi düşünüyorum canım. 7 yıl oldu daha bir defa kötü ya da ters bir lafını duymamışımdır. Allah razı olsun. İki çocuğumu bakıcıya bile verdirmedi. Kendin rahatsızsın vereyim dedim, ölüm döşeğinde olsam bakarım dedi. Gezmeye giderken bile siz başbaşa gidin diye alıkoyar çocuklarımı.
geçen hafta gittiğim otelde sabah getiriyolardı aynısını, güne zinde ve sağlıklı başlamanız için diyerek.. limonlu ılık su mideyi yatıştırıyor
Benşimkide benden süslü ..bakımlı kendineden başka kimseye faydasıyok.zaten baya bir sorunlar yaşadık..1 sene görüşmedik şimdi eşimi zorldım konuşalım ditye geçen c.tesi konuştuk..allah katında küs kalmamak içinn..başa hiç göüzm göresim yok.bana okadar çok hakaret etti ki anlatama...
günaydın bayanlar.
akşam baya bir kaçırdım yemek olarak. kovada tavuk aldık yanındada garnitürler .evde tv karşısında oturduk yedik. sonra aldı beni pişmanlık.
bugün kahvaltı yapamadık.
işe gelince bir adet salatalık yedim. su içtim. şimdi çayımı içiyorum. acıkmadım ama.
kayınvalidelerden bahsedilmiş bende benimkinin kulaklarını çınlatayım madem. dünyanın en iyi annesi diyebilirim. ona gidince hiç bir iş yaptırmaz. siz gezin siz dinlenin siz oturun hep böyle. iyidir Allah razı olsun. benim gibi tembel mi tembel bi gelini severde lafda kondurmaz asla
anlamıyorum bir türlü böylelerinide. Kendileride vakti zamanında gelinlerdi. Bizim geçtiğimiz yollardan onlarda geçti. Neden unutuyorlar bunlar :82:
herkes anlatmış bende anlatayım bari
kendileri dünyalar iyisi bir annedir gerek kendi çocuklarına gerek gelinlerine karşı bizi kendi çocuklarından hiç ayırt etmez bi tartışmada hep gelinlerin yanında olur, kendi bizzat yüzüme itiraf etmedi ama ilk gelini yiğeni ben yabancıyım beni ondan daha üstün tuttuğunu çoğu yerde söylemiş allah razı olsun bende onu çok severim ufak sürtüşmeler oluyor her evdeki gibi ama arada sevgi ve saygı olunca kimse üstünde durmuyor. Hastalandığımda bile annemden önce o koşar. Sanırım herşey iki taraflı bende öyle asi sert tembel bi gelin değilim şimdilik iyiyiz yani
bazı kayınvalideler öyleymiş duyuyoruz. inşallah iyi olur senin ki de canım. kayınvalidem hep ''ben kayınvalidemden çok çektim gelinlerime çektirmem'' der ama o kadar çekmesine rağmen 6 yıl önce kaybettiği kayınvalidesi hakkında konuşurken gözleri yaşarır. özünde iyi bir kadın yanine güel..ben karşılık olduğuna i,nanmıyorum..oğlunu kıskanıyor desem onuda sahiplenmiyor..bana desen içine atmış herşeyi sonra ilk şeyde kustu hepsini.bence karakterle ilgili o.ben ne olur sa olsun ne dedğimi bilirim.sonradan bana döücek bi şey söylemem..se şanslılardansın yani cnm..