ahhh cnm darısı başıma..bende dün dğktorumu aradım opda test yaptır dedi.beni ara sonra dedi zannedersem farlutal vericek...hiç istemiyorum o hapıda içmek.ama göğüslerim çok ağrıyor..zannedersem yaklaştı ama bakalım bugunde olmazsam baktırıcam akşam...
Simurghcum hadi gözün aydın canım. Senin adına sevindim. Akşam bizde de kahvaltı vardı. Kahvaltı olunca biraz fazla yedim galiba ama abartı derecesinde değildi. Bir de dondurma yedim. 1 saat kadar yürüyüş yaptım. 100 tane ip atladım. 30 tane mekik çektim. 50 şer defa duvara vurdum. Yatarken sirkeli su içtim. Sabah kalkınca yine sirkeli su içtim.2 dilim ekmekle kahvaltı yaptım. Şimdi de suyumu içiyorum. Ramazana kadar kilolardan kurtulmak istiyorum. Hafta sonu iki tane pantolonumu terziye verdim kızlar. Çünkü giyince resmen düşüyo üzerimdenBu arada telkine devam.
hadi insallah...benim cildim normalde cok purussuzdur, simdi gorsen ergen gibi sivilcelendim. Ama kurumaya basladi. Duzene giricek insallah, darisi basina. Alternatif tip denesen, adet sokturucu kurler var. Sogani kaynatip suyunu icme falan, denedinmi, faydasi olurmu acep. Cunku 1-2 gun daha olmasaydi ben yapicaktim. Sonucta dogal, zarari olcagini dusunmuyorum, haptan iyidir. Denemekte yarar var. Benim fikrim ama.
Simurghcum hadi gözün aydın canım. Senin adına sevindim. Akşam bizde de kahvaltı vardı. Kahvaltı olunca biraz fazla yedim galiba ama abartı derecesinde değildi. Bir de dondurma yedim. 1 saat kadar yürüyüş yaptım. 100 tane ip atladım. 30 tane mekik çektim. 50 şer defa duvara vurdum. Yatarken sirkeli su içtim. Sabah kalkınca yine sirkeli su içtim.2 dilim ekmekle kahvaltı yaptım. Şimdi de suyumu içiyorum. Ramazana kadar kilolardan kurtulmak istiyorum. Hafta sonu iki tane pantolonumu terziye verdim kızlar. Çünkü giyince resmen düşüyo üzerimdenBu arada telkine devam.
kızlar masabaşı egzersizleri yapıyor musunuz?
Karın sıkıp bırakma falan gibi
canım bravo, böyle başarı öyüküleri hepimizi gazlıyor bence :) pantolon düşmesi harika bir duygu.. beninkiler göbeğimi sıkıştırıyor şimdilik bakalım ne zaman düşecekler :44:
dün akşam bende bütün günün açlığıyla çorbanın ve sulu köftenin yanında 1,5 dilim ekmek götürdüm kızlar.. sonra hiçbişey yemedim yatana kadar ama akşam ekmek yemesem iyiydi..
kızlar masabaşı egzersizleri yapıyor musunuz?
Karın sıkıp bırakma falan gibi
Evet ya ben de gaza geliyorum giden kiloları görünce. Hatta öff ya bu pantolon da bol gelmeye başladı, terziler köşeyi dönücek sayemde diyorum, kayınvalideciğimde kızım yeter zayıflama artık, hastalanırsın diyo, kendi sürekli gençken yiyin hiçbişeyinizden kısmayın der, zayıflıyorum diye üzülüyo canım benim ya.
Evet ya ben de gaza geliyorum giden kiloları görünce. Hatta öff ya bu pantolon da bol gelmeye başladı, terziler köşeyi dönücek sayemde diyorum, kayınvalideciğimde kızım yeter zayıflama artık, hastalanırsın diyo, kendi sürekli gençken yiyin hiçbişeyinizden kısmayın der, zayıflıyorum diye üzülüyo canım benim ya.
ayyy ne güzel,ne kadar şanslısın öle kayınvaliden olduğu için