Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

hadi insallah...Benim cildim normalde cok purussuzdur, simdi gorsen ergen gibi sivilcelendim. Ama kurumaya basladi. Duzene giricek insallah, darisi basina. Alternatif tip denesen, adet sokturucu kurler var. Sogani kaynatip suyunu icme falan, denedinmi, faydasi olurmu acep. cunku 1-2 gun daha olmasaydi ben yapicaktim. Sonucta dogal, zarari olcagini dusunmuyorum, haptan iyidir. denemekte yarar var. benim fikrim ama.

canım ya kaçırdığın kahvaltıyıda akşam yaptıklarınla yakmışsın zaten. bravo sana. valla ne zmandır ip atlayamıyorum gaza geldim. kendimi çok yorgun hissediyorum şu sıralar. bende akşam atlıcam duvara vurma işleminide yapıyorum.

bende civan perçemi diye bişey duydum..ama bilmşyorum ki ben hep oldum olası korkmusumdur böyle şeylerden...denemsemmi bilmiyorum ya..

günaydın kızlar
akşam yemeğim : 1 kase çorba + 1 tabak zeytinyağlı kabak yemeği
ara : yoğurt + keten tohumu
kahvaltı : Menemen + 1 dilim beyaz ekmek + şekersiz çay

kaçamak : birkaç cips

canım bravo, böyle başarı öyüküleri hepimizi gazlıyor bence :) pantolon düşmesi harika bir duygu.. beninkiler göbeğimi sıkıştırıyor şimdilik bakalım ne zaman düşecekler :44:

dün akşam bende bütün günün açlığıyla çorbanın ve sulu köftenin yanında 1,5 dilim ekmek götürdüm kızlar.. sonra hiçbişey yemedim yatana kadar ama akşam ekmek yemesem iyiydi..

selam kızlarrrrrrrrr

ben akşam kızartma yedim ama hiç ekmek yemedimmmm ızgara köfte yedim birde..anneme o kadar diyorum diyet yaptığım zamanı mı buluyosun diye.

sabah kahvaltım:kepekli ekmeğe tost+1 çay

ve sonunda bool bol su

hoseki;keten tohumunu yoğurda karıştırıp mı yiyorsun toz şeklinde mi?

günaydın kızlar...
akşam küçük kase cacık.birkaç dilim karpuz ve kibrit kutusu kadar peynir yedim.115 mekik çektim.kızıma brokoli çorbası yaptım bugün için.çok güzeldi dayanamadım çeyrek kase yedim
sabahta bir yumurta,bir tanede kayısı yedim.

Ülker'e gösterdiğiniz ilgiden dolayı çok teşekkür ederiz.

Numune ürün gönderimimiz bulunmamaktadır.

Sağlık ve mutluluk dileklerimizle,

Ülker Müşteri İletişim Merkezi

pınarcım bana mail gelmiş ülkerden sen ne zaman istemiştin çokmu oldu isteyeli.

Evet ya ben de gaza geliyorum giden kiloları görünce. Hatta öff ya bu pantolon da bol gelmeye başladı, terziler köşeyi dönücek sayemde diyorum, kayınvalideciğimde kızım yeter zayıflama artık, hastalanırsın diyo, kendi sürekli gençken yiyin hiçbişeyinizden kısmayın der, zayıflıyorum diye üzülüyo canım benim ya.

kızlar masabaşı egzersizleri yapıyor musunuz?

Karın sıkıp bırakma falan gibi

ben yapıyorum aklıma geldikçe, bir de lavaboya gidince biraz da orda hareket ediyorum, olduğum yerde yürü gibi yapıyorum, kol bacak hareketleri yapıyorum taktım kafaya bu yaz gidecek kilolar

görümcelerim ne güzel zayıflamışsın incelmişsin güzel olmuş diyorlar kayınvaldem de bakıp bakıp hiç birşey demiyor.süzüyor yandan yandan. imrendim ne güzel keşke benimde böyle bir kayınvaldem olsaydı ((

sabah kaşarlı pide yaptırmışlar pide yedik. yarım litre suyum bitti bile.
öğlen salata çorba yerim artık pideyi telafi etmem gerek.

ayyy ne güzel,ne kadar şanslısın öle kayınvaliden olduğu için

bende dün akşam iş yerine dondurma getirmişlerdi, onu yedim 100 gr. falan. zaten geç çıktık işten. çıkar çıkmaz 20 dak. yürüyüş, 20 dak. sopalı hareket, mekik gibi beli çalıştıran hareketler yaptım. Toplamda 40 dak. falan oldu. Sonra kendimi tutayım dedim ama dayanamadım akşam bir tabak yoğurt ve yeşillik yedim. Sanki ben çok uğraşıyorumda kilo veremiyorum gibime geliyor. Birşeyleri yanlış yapıyorum ama hayırlısı :97:. Diyetisyene gitmek istiyorum, yaptıklarımı anlatmak ve doğru mu yanlış mı yapıyorum onu öğrenmek için .bir eşimi ikna edebilseydim :92:

ayyy ne güzel,ne kadar şanslısın öle kayınvaliden olduğu için

Ben de aynı şeyi düşünüyorum canım. 7 yıl oldu daha bir defa kötü ya da ters bir lafını duymamışımdır. Allah razı olsun. İki çocuğumu bakıcıya bile verdirmedi. Kendin rahatsızsın vereyim dedim, ölüm döşeğinde olsam bakarım dedi. Gezmeye giderken bile siz başbaşa gidin diye alıkoyar çocuklarımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…