- 1 Ocak 2008
- 911
- 43
canım çekti pastacım ya.
Ayran çok ii geldi .ohh rahatladım valla.
afiyet bal şeker olsun yarasın canım
evet . biber patlıcan patates kzıartır annem. üzerine domates sosu hazırlar. harika olurdu. ekmeği bana bana yerdim
canım çekti pastacım ya.
Ayran çok ii geldi .ohh rahatladım valla.
MERSİ CANIMMM..
annemle pazara gitcez işten çıkışta hangi meyveleri alsam acaba?
fındık,badem ,altınbaşak yulaflı bisküvi çekmecemde duruyor.
bu kadar hazırlık yapıcağımı tahmin etmemiştim açıkcası.
ben çok acıktım, yapmayın bana bunu
merhaba kızlar, işlerimin aşırı yoğunluğundan ve şehir dışında olmamdan dolayı yazamadım kaç gündür,
güzel haberle başlayayım, 60,9 olmuşum, gram gram da olsa kilo vermek güzel
bugün de sabah çıtır mısır patlaklarından yedim bir paket, öğlen karışık sebze tabağı.. akşam da sebze ve salata cacık yiyeceğim
ben atıştırmalık olarak havuç ve salatalık alıyorum. bide elma iyi oluyor.
canım bende acıktıımm ama zor tutyorum nese bölesine güzel şeylerden bahsedipde kendimi yemeğe vermiyelim
sağlıklı beslencez ,yağlardan uzaklaşıcaz
merhaba canım hoşgeldin,
ne güzell vermişsşin
çıtır mısır patlakları ne oluyor canım?
yanımda 2 tane oda var biri müdürün ,diğeri asistanının katur katur yemedk istemiyorum açıkcası
haklısın tabi. biizm burd mutfak var. dolap var. zaten yemek yapılıyor. bende alıyorum dolaba koyuyorum. mutfağa geçip yiyorum boş vakitte
var ya etiformun yeşil paketleri, yuvarlak yuvarlak oluyo, hem lezzetli geliyor bana hem de ardından su içince tokluk hissi veriyor canım
he şimdi hatırladımmm
öle mi ardındna bende su içim yarın deniyim madem
Günaydın kkızlarr...sabah 1 dilim kepek ekmek zeytin ve peynir azar azar...ve su içiyorum şimd,i bolbol...
gunaydin kizlar.
Aksam cay partisindeydim :26:
2 minik zeytinyagli sarma+2 kk buyuklugunde borek+yarim dilim yaspasta+cay
partiye gitmeden once de cok yemiyim diye evde 3 adet grisini cubuk yedim.
Masayi gorseydiniz inanin beni tebrik ederdiniz,neler neler vardi, cok az yedim. Tabi aksam yemegi yemedim, bunlar aksam yemegi yerine gecti. Kendimle gurur duydum. Ama diyet listemi ihlal ettim.
Bu arada topikcek gozumuz aydin, regli oldum, bir rahatladim ki sormayin. Sikintili gunlerinde destek oldugunuz, ilgilendiginiz icin tesekkurler.
Sabah 2 dilim tahilli ekmek+1 dilim salam+yarim kk peynir+cay (diyet listesine uygun)
bence hem regli olmamin etkisiyle hem de uygulamaya calistigim diyet sayesinde onumuzdeki pazartesi benden bir kilo dususu gorebilirsiniz, inaniyorum basaracagim.