Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

afiyet bal şeker olsun yarasın canım

MERSİ CANIMMM..

annemle pazara gitcez işten çıkışta hangi meyveleri alsam acaba?

fındık,badem ,altınbaşak yulaflı bisküvi çekmecemde duruyor.

bu kadar hazırlık yapıcağımı tahmin etmemiştim açıkcası.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba kızlar, işlerimin aşırı yoğunluğundan ve şehir dışında olmamdan dolayı yazamadım kaç gündür,

güzel haberle başlayayım, 60,9 olmuşum, gram gram da olsa kilo vermek güzel

bugün de sabah çıtır mısır patlaklarından yedim bir paket, öğlen karışık sebze tabağı.. akşam da sebze ve salata cacık yiyeceğim

ben atıştırmalık olarak havuç ve salatalık alıyorum. bide elma iyi oluyor.

ben çok acıktım, yapmayın bana bunu

canım bende acıktıımm ama zor tutyorum nese bölesine güzel şeylerden bahsedipde kendimi yemeğe vermiyelim
sağlıklı beslencez ,yağlardan uzaklaşıcaz

merhaba canım hoşgeldin,

ne güzell vermişsşin
çıtır mısır patlakları ne oluyor canım?

var ya etiformun yeşil paketleri, yuvarlak yuvarlak oluyo, hem lezzetli geliyor bana hem de ardından su içince tokluk hissi veriyor canım

haklısın tabi. biizm burd mutfak var. dolap var. zaten yemek yapılıyor. bende alıyorum dolaba koyuyorum. mutfağa geçip yiyorum boş vakitte

ben mutfaktada yiyebilirim bizdede var canım..ben hep yerimde yemeye alıştığım için mutfakta yemek aklıma gelmemişti:))

Bizim burdada bir süper markette buğday patlağı satılıyor. çok lezetli aynı patlamış mısır tadı var. bende ondan alıyorum arasıra, dediğiniz gibi hem tok tutuyor hem su içiriyor bide farkettim tuvalete çok rahat çıkıyorsun. üretim yeri antep diger illerde olurmu bilmiyorum ama burda çok revaçta.

Gunaydin kizlar.
Aksam cay partisindeydim :26:
2 minik zeytinyagli sarma+2 kk buyuklugunde borek+yarim dilim yaspasta+cay
partiye gitmeden once de cok yemiyim diye evde 3 adet grisini cubuk yedim.
Masayi gorseydiniz inanin beni tebrik ederdiniz,neler neler vardi, cok az yedim. Tabi aksam yemegi yemedim, bunlar aksam yemegi yerine gecti. Kendimle gurur duydum. Ama diyet listemi ihlal ettim.
Bu arada topikcek gozumuz aydin, regli oldum, bir rahatladim ki sormayin. Sikintili gunlerinde destek oldugunuz, ilgilendiginiz icin tesekkurler.
Sabah 2 dilim tahilli ekmek+1 dilim salam+yarim kk peynir+cay (diyet listesine uygun)
Bence hem regli olmamin etkisiyle hem de uygulamaya calistigim diyet sayesinde onumuzdeki pazartesi benden bir kilo dususu gorebilirsiniz, inaniyorum basaracagim.

Günaydın kkızlarr...sabah 1 dilim kepek ekmek zeytin ve peynir azar azar...ve su içiyorum şimd,i bolbol...

günaydınnnn herkese.
simurghcum çok sevindim rahatlamana. ayyy akşam ne güzel şeyler yemişsin öyle.
yine de tebrikler o kadar çeşidin içinde az bile yemişsin.
akşam bizde kahvaltı vardı. yemek yapamadım. 2 dilim börek yedim o kadar.
sabah sirkeli suyumu içtim altın çilek meyvemi yedim.
birazdan kahvaltı yapıcaz arkadaşlarla. akşam az yeyince hemen tartıda farkediyo.
sabah tartıldım 58,9 geldim.100 gr gitmiş bile. hergün yüz gram gitse ne güzel.
bugün boağzımda yanma var.hastalanıcam galiba her yerim ağrıyo.

ahhh cnm darısı başıma..bende dün dğktorumu aradım opda test yaptır dedi.beni ara sonra dedi zannedersem farlutal vericek...hiç istemiyorum o hapıda içmek.ama göğüslerim çok ağrıyor..zannedersem yaklaştı ama bakalım bugunde olmazsam baktırıcam akşam...

Simurghcum hadi gözün aydın canım. Senin adına sevindim. Akşam bizde de kahvaltı vardı. Kahvaltı olunca biraz fazla yedim galiba ama abartı derecesinde değildi. Bir de dondurma yedim. 1 saat kadar yürüyüş yaptım. 100 tane ip atladım. 30 tane mekik çektim. 50 şer defa duvara vurdum. Yatarken sirkeli su içtim. Sabah kalkınca yine sirkeli su içtim.2 dilim ekmekle kahvaltı yaptım. Şimdi de suyumu içiyorum. Ramazana kadar kilolardan kurtulmak istiyorum. Hafta sonu iki tane pantolonumu terziye verdim kızlar. Çünkü giyince resmen düşüyo üzerimden Bu arada telkine devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…