- 1 Ocak 2008
- 911
- 43
oglen menum
1 tabak salata+6 patates dilimi (patates yemeginin icinden 6 kup patates ayirip onu yedim sadece)
diyet listesine uygun beslendim. (listede 1 tabak pilav+1 tabak salata vermisti, pilav cikmadi bgn ama pirincte de nisasta var, patateste de diye pilav yerine patates yedim)
ben 2 gundur karpuz peynir yiyiorum.. Süper oluyor valla .hiç rahatsız etmiyor..
cok cabuk acikmiyomusun cnm.
Bide ben kavun yada karpuzla peynir yiyemem, ayni anda. Biri tatli biri tuzlu biseyi beraber yiyemem. Kahvaltilarda falan da peynir yumurta vs. Bittikten sonra sofradan kalkmak uzereyken recel bal gibi seyleri yiyip sonlandiririm kahvaltimi. Biraz bal, ustune zeytin peynir, sonra recel olmaz, sirayla
cok cabuk acikmiyomusun cnm.
Bide ben kavun yada karpuzla peynir yiyemem, ayni anda. biri tatli biri tuzlu biseyi beraber yiyemem. Kahvaltilarda falan da peynir yumurta vs. bittikten sonra sofradan kalkmak uzereyken recel bal gibi seyleri yiyip sonlandiririm kahvaltimi. biraz bal, ustune zeytin peynir, sonra recel olmaz, sirayla
peynir ve karpuz yemeyi severim ama kahvaltıda aynı senin gibiyim en son reçelle ağzımı tadlandırırım.
Kahvaltıya son veririm. Hiç sevmem karışık yemeyi.tabi damak tadı herkesin farklı
yarım simit yedim sodamı içiyorum.
ÖĞLE YEMEĞİM :Ton balıklı salata hepsini bile yiyemedi,ekmek ağzıma sürmedim.
doğuum günü vardı çk ince bir dilim pasta yedim oda sadece ağzımı tadlandırdım yani.
çk su içiyorum wcden çıkmıyorum ya
mmmm harika nedense çok seviyorum bu tadı. canım tekrardan sağol hatırlattığın için.
dün eve gidince 3 litrye tamamlıcaktım ama yapamadım bizim yumurcak izin vermedi.
2,5 litre garanti 1,5 litrem bitti. şişemi doldurmaya gidiyorum.
senin çocuğun mu var?
olsun o kadarı bile iyi
bende 1,5 litre içmişimdir sanırım.
ya evde uygulanmıyor diyet
çok sıkıldım ya saat daha 3 poffff