Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

oglen menum
1 tabak salata+6 patates dilimi (patates yemeginin icinden 6 kup patates ayirip onu yedim sadece)
diyet listesine uygun beslendim. (listede 1 tabak pilav+1 tabak salata vermisti, pilav cikmadi bgn ama pirincte de nisasta var, patateste de diye pilav yerine patates yedim)

ben 2 gundur karpuz peynir yiyiorum.. Süper oluyor valla .hiç rahatsız etmiyor..

ben 2 gundur karpuz peynir yiyiorum.. Süper oluyor valla .hiç rahatsız etmiyor..

cok cabuk acikmiyomusun cnm.
Bide ben kavun yada karpuzla peynir yiyemem, ayni anda. biri tatli biri tuzlu biseyi beraber yiyemem. Kahvaltilarda falan da peynir yumurta vs. bittikten sonra sofradan kalkmak uzereyken recel bal gibi seyleri yiyip sonlandiririm kahvaltimi. biraz bal, ustune zeytin peynir, sonra recel olmaz, sirayla

ben severim tatlıylatuzluyu karıştırmayı..hayatta öyle klasik kahvaltı yapamıuoum ille olucak hepsinden azar zar yiyicemm sırası karşıkı..bizim kahvaltılarımız meşhurdur çok önem veririm kahvaltyıa ama hafta sonu..açıkmıyorum bilakis şişiryo..:))ama sonra inioo

peynir ve karpuz yemeyi severim ama kahvaltıda aynı senin gibiyim en son reçelle ağzımı tadlandırırım.
kahvaltıya son veririm. hiç sevmem karışık yemeyi.tabi damak tadı herkesin farklı

yarım simit yedim sodamı içiyorum.

afiyet olsun cnm..ay iğrenç olucak ama..:))) bende ağzımda karıştırmayı sevmem bi dilim ekmek reçelle yerim bi didlim peynir patatessle..bu arada kaç dilim yediğim çıkıcak ortaya..:)))

ÖĞLE YEMEĞİM :Ton balıklı salata hepsini bile yiyemedi,ekmek ağzıma sürmedim.
doğuum günü vardı çk ince bir dilim pasta yedim oda sadece ağzımı tadlandırdım yani.

çk su içiyorum wcden çıkmıyorum ya

Son düzenleyen: Moderatör:
ben arada iki erik yedim
öğle 1 kepekli sandviç ekmeği arasına kaşar,domates,marul,maydanoz dan oluşan bir sandviç yedim
yanına 1ayran

dün eve gidince 3 litrye tamamlıcaktım ama yapamadım bizim yumurcak izin vermedi.
2,5 litre garanti 1,5 litrem bitti. şişemi doldurmaya gidiyorum.

dün eve gidince 3 litrye tamamlıcaktım ama yapamadım bizim yumurcak izin vermedi.
2,5 litre garanti 1,5 litrem bitti. şişemi doldurmaya gidiyorum.

senin çocuğun mu var?

olsun o kadarı bile iyi

bende 1,5 litre içmişimdir sanırım.

ya evde uygulanmıyor diyet

Selam kızlar..
bugünkü menüm:
sabah:mama
öğle:salata yarım kase çorba tavuk ızgara 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt
akşam :mama
aralarda şekersiz çay,soda,bol su...
bu akşam leslie yapmayı planlıyorum ama dişçide randevum var dün 2 dolgu yaptırdım bugün de 1 tane yapacak..
bebeğe hazırlığa dişlerden başladım

senin çocuğun mu var?

olsun o kadarı bile iyi

bende 1,5 litre içmişimdir sanırım.

ya evde uygulanmıyor diyet

1,5 yaşında oğlum var teyzesi. akşam bakıcıdan alıp eve geçiyoruz. bizde yapmadığı naz kalmıyor.
nazlı bebek benim oğlum.evet h.sonları diyeti genelimiz bozuyor ben de dahil olmak üzere.
hafta içi düzenli ama herşeyim. suyumu mutlaka içerim. ama haftasonu 1-2 bardak anca.

Öğlen yarım porsiyon az yağlı taze fasulye üç etimek bir ayran içtim....

ben de kuruyemiş yiyiyorum

dün ezeli izledim geç yattım uykum geldi
elimdeki işi de teklif olarak gönderdim müşteriden haber bekliyorum ona göre ilerlicem
başka bişey de yapasım yok
bugün eşimle 11. tanışma yıldönümümüz
ben babamla çalışıyorum saolsun bi kere de zamanında ve tam vermez maaşımı parça parça
şimdi sordum yarın öbür gün diyo geçen ay da çok açılmıştım param kalmadı pek,
saat almak istiyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…