- 9 Kasım 2007
- 16.975
- 248
liste çok güzel olmuş, ellerine sağlık. İnşallah herkes hedef kilosuna bir an önce ulaşır
Kızlar
Kilo verememizin nedeni acaba kaçırıyor muyuz?
Yada şöyle bakrsak demekki dikkat etmesek alcakmıydık yani?*
Başka şeyler m, yapmalıyız acaba
merhaba bende 8- 5 çalışan son 3 yıldır 65 kilodan 60 kiloya düşmek isteyen ama halan 1 gr veremeyen biri olaraktan benide aranıza alırmısınız..belkim sizden özenir bende biraz veririm :)
hoşgeldin aramıza. inanki bu yaşlarda yani yaş ilerledikçe vermek çok zorlaşıyor. 64 den 59 a inene kadar göbeğim çatladı valla. k,lo almaya müsaitim demek 1 hafta boyunca yesem ay sonunda dana olup çıkıcam.gel katıl bize. geçmiş sayfaları oku istersen.
hoşbulduk canım. aynen canım yaş ilerleyince kilo vermek çok zor bende..neyseki sen başarmışsın..bide ben başarsamm çok iyi olacak..şöyle bi baktım geçmiş sayfaları sizi görünce bende heveslendim bugünden itibaren bende başlıyorum..hoşgeldin aramıza. inanki bu yaşlarda yani yaş ilerledikçe vermek çok zorlaşıyor. 64 den 59 a inene kadar göbeğim çatladı valla. k,lo almaya müsaitim demek 1 hafta boyunca yesem ay sonunda dana olup çıkıcam.gel katıl bize. geçmiş sayfaları oku istersen.
kızlar benim midem çok bulanıyor öğle yemeğinden beri,ne yesem ,ne yapsam ?
yoğurt iyi gelir mi acaba?
döner bozuk olabilirmi tuzlu ayran iç yoğurt ye.