Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

hoşgeldin aramıza. inanki bu yaşlarda yani yaş ilerledikçe vermek çok zorlaşıyor. 64 den 59 a inene kadar göbeğim çatladı valla. k,lo almaya müsaitim demek 1 hafta boyunca yesem ay sonunda dana olup çıkıcam.gel katıl bize. geçmiş sayfaları oku istersen.
bende 5 haftadır diyetteyim (sıfırk kaçamak) , normal bir bünye 5kg. vermişti bu sürede. Benim pkodan dolayı metabolizmem yavaş galiba , bir doktora gitsem iyi olacak :KK59:

slm
inanamayacaksınız ara öğünüm maximus nerdeyse 300 kalori
ama 1,5 aydır ilk defa yedim gözüm düşmesin diye olur o kadarcık değil mi
eskiden haftada 3-4 tane yerdim

nasil virdin bakiym o kadar kiloyu...tebrikler
yeni arkadaslar, hosgeldiniz. Yogunum yazamiyorum ama okuyorum.

canım hava atmış gibi olmasın diyet de yapmadım :KK1: :KK9:
şaka bir yana canım iştahım gitti. birşey yemek istemiyorum. hatta dün akşam eşim acıktım deyince yinemi yemek vakti dedim. adam şaşırdı. benimki biraz sağlıksız oldu anlayacağın.

slm
inanamayacaksınız ara öğünüm maximus nerdeyse 300 kalori
ama 1,5 aydır ilk defa yedim gözüm düşmesin diye olur o kadarcık değil mi
eskiden haftada 3-4 tane yerdim

pakette 300 kalorimi yazıyo. üüfff be.
akşam yemek yeme bari de dengelesin.

nasil virdin bakiym o kadar kiloyu...tebrikler
yeni arkadaslar, hosgeldiniz. Yogunum yazamiyorum ama okuyorum.
ben üstüme alındım yeni gelen diyince. hoşbulduk simurgh:)

evet malesef ,artık yağlı yemeklerden uzak durmak gerekiyor..
inşallah canım.
yaz ayını bundan seviyorum ben. yağlı yemek yiyemiyosun, şerbetli tatlı yiyemiyosun..esasında yaz ayı kilo vermek için çok iyiii..sizi takip edip kurtulmalı şu yağlardan :)

iyi akşamlar kızlar. evde yemek yok sanırım kahvaltılık hazırlıcam .yufka var. börek yapcam eşime. yemeyi düşünmüyorum. öptüm hepinizi.bye :)))

yaz ayını bundan seviyorum ben. yağlı yemek yiyemiyosun, şerbetli tatlı yiyemiyosun..esasında yaz ayı kilo vermek için çok iyiii..sizi takip edip kurtulmalı şu yağlardan :)
evet kışın vücut kendini korumaya alıyor, yağlanıyor sanki. bir doktor düşük bel giyince, özellikle böbrekler üşüdüğü için, vücut savunma olarak orda daha fazla yağ üretiyor demişti. böyle böyle can simidi dediğimiz bölge oluşuyor. bence bu mantık bütün vücutta geçerli, kışın daha çok kilo alıyoruz

Bende çıkıyorum hepinize iyi akşamlar. Bende de yaprak sarması var 5-6 tane yesem olur herhalde :)

ara öğünüm bir elma kızlar 60 kal.

eve yürüyerek döneceğim 25 dk. sürüyo

akşama yoğurtlu semizotu salatası 1 dilim esmer ekmek
1 kase dom. çorbası

günü 1250 kal.. ile bitiricem

6buçuktan sonra hiiiiç bişi yemicem inşallah :KK19:

soğuk ayrann çporbası ve zeytşnyağlı yerim ama biber kızartması felan çok güzel oluyor canım ya

X