kızlar benim midem çok bulanıyor öğle yemeğinden beri,ne yesem ,ne yapsam ?
yoğurt iyi gelir mi acaba?
abartı derecede pul bibe rlkoymuşlar.sanırım bu sıcak havalardada yememek lazım ya.
Saol canım bakkaldan sipariş verim
bende 5 haftadır diyetteyim (sıfırk kaçamak) , normal bir bünye 5kg. vermişti bu sürede. Benim pkodan dolayı metabolizmem yavaş galiba , bir doktora gitsem iyi olacakhoşgeldin aramıza. inanki bu yaşlarda yani yaş ilerledikçe vermek çok zorlaşıyor. 64 den 59 a inene kadar göbeğim çatladı valla. k,lo almaya müsaitim demek 1 hafta boyunca yesem ay sonunda dana olup çıkıcam.gel katıl bize. geçmiş sayfaları oku istersen.
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz
galiba bu haftanın birincisi benimsevindim bak şimdi
yoğurtu bilmemde ada çayı iyi gelir canım..
aman dikkat et canım. sıcaklarda da yenmiyor artık böyle yemekler.
ayranını iç iyi gelir inşallah
nasil virdin bakiym o kadar kiloyu...tebrikler
yeni arkadaslar, hosgeldiniz. Yogunum yazamiyorum ama okuyorum.
slm
inanamayacaksınız ara öğünüm maximus nerdeyse 300 kalori
ama 1,5 aydır ilk defa yedim gözüm düşmesin diye olur o kadarcık değil mi
eskiden haftada 3-4 tane yerdim
ben üstüme alındım yeni gelen diyince. hoşbulduk simurgh:)nasil virdin bakiym o kadar kiloyu...tebrikler
yeni arkadaslar, hosgeldiniz. Yogunum yazamiyorum ama okuyorum.
yaz ayını bundan seviyorum ben. yağlı yemek yiyemiyosun, şerbetli tatlı yiyemiyosun..esasında yaz ayı kilo vermek için çok iyiii..sizi takip edip kurtulmalı şu yağlardan :)evet malesef ,artık yağlı yemeklerden uzak durmak gerekiyor..
inşallah canım.
biraz hareket edip, yakmaya çalışslm
inanamayacaksınız ara öğünüm maximus nerdeyse 300 kalori
ama 1,5 aydır ilk defa yedim gözüm düşmesin diye olur o kadarcık değil mi
eskiden haftada 3-4 tane yerdim
evet kışın vücut kendini korumaya alıyor, yağlanıyor sanki. bir doktor düşük bel giyince, özellikle böbrekler üşüdüğü için, vücut savunma olarak orda daha fazla yağ üretiyor demişti. böyle böyle can simidi dediğimiz bölge oluşuyor. bence bu mantık bütün vücutta geçerli, kışın daha çok kilo alıyoruzben üstüme alındım yeni gelen diyince. hoşbulduk simurgh:)
yaz ayını bundan seviyorum ben. yağlı yemek yiyemiyosun, şerbetli tatlı yiyemiyosun..esasında yaz ayı kilo vermek için çok iyiii..sizi takip edip kurtulmalı şu yağlardan :)
aksam bizim bahcede komsumun cay partisi var, borekler kurabiyelerde olacak...
ben üstüme alındım yeni gelen diyince. hoşbulduk simurgh:)
yaz ayını bundan seviyorum ben. yağlı yemek yiyemiyosun, şerbetli tatlı yiyemiyosun..esasında yaz ayı kilo vermek için çok iyiii..sizi takip edip kurtulmalı şu yağlardan :)
soğuk ayrann çporbası ve zeytşnyağlı yerim ama biber kızartması felan çok güzel oluyor canım ya
evet . Biber patlıcan patates kzıartır annem. üzerine domates sosu hazırlar. Harika olurdu. Ekmeği bana bana yerdim