Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

bende geldimmmm
ama hala bi kilo tablomuz yok
pazartesiden itibaren herkes boyunu kilosunu ve ölçüleri bildirsin
bakalım kim daha çok kilo vericek
benim 3 kilo gittiiiii darısı 7 kiloda:)

henüz öğle yemeği yemedim. bir kupa çorba içtim.

bide sabah totomu vurdum duvara. eşim takıldı evi yıkacaksın diye :26:

ben bugün sabah içtiğim sirkeli su dışında hiç su içmedim
hakettim vurun şişkoya:83:

selam kızlar ben Nihal..Ben de sizlerdeniz.ç..Sabah 07.45 de servise bin 09.00 işbaşı..arada bir sigara molası için 50 mt yürü ordan wc sonra otur yemeğe kadar sonra 1 mola daha akşam 18.00 de çık. Gebzeden Çekmeköye 1 saatte gel 19.15 de eve bayılarak gel akşamdan yemek hazırsa ye yoksa uğraş sonra yemeğini ye kahveni iç ve ahh öldüm bittim diye diye kanepeye yayıl..Dizileri izle..Her akşam dizi izlerken Leslie yapcam diye söz ver sonra da ay bugün çok yoruldum işte de yolda da de..kanepeye iyice yayıl..Sonra uykun gelsin gece 23.30 en geç 00.00 da uyu..her sabah 06.30 a kur saati spor yapayım diye ama uyumaya devam et..
işte benim hikayem de bu..
95 kg oldum..
2 hafta önce akupunktura başladım..İlk hafta 600 gr verdim 95.6 dan 95 e indim hepi topu.Yarın gidicem bkalım ne çıkacak..Diyetimi bozmadan devam ettiriyorum ama bu kadar kiloyu vermek için mutlaka spor yapmam lazım..Zaman yaratmam lazım..Nasıl olcak bilmiyorum..
Beni de aranıza alırsanız sevinirim kızlar..

ben bugün sabah içtiğim sirkeli su dışında hiç su içmedim
hakettim vurun şişkoya:83:

olmadı ama .buu saate kadar hiç su içmedin mi ? çok su içemesende çaydı çorbaydı sıvı şeyler tüketmeye bakmalısın.

hoşgeldin nihal.bende her akşam lesli ablama çalışacam diyorum. ama totoyu kanepeye uzatınca herşey bitiyor

hoşbuldum tşk ederim...Ya ben bir aralar dizileri izlerken aynı anda laptoptan yapıyordum iyi oluyordu nedense şimdi hiç canım istemiyor ama bişiler yapmam lazım..bugün aprocket geldi eşime doğumgünü için aldım ben de nasiplencem bakalım işe yarayacak mı kullananlar çok memnun ama..

merhaba kızlar bende aynı sizin gibiyim sabah dan akşama kadar iş otur otur eve yorgun gel yemek varsa ye yoksa yap ye diyene kadar saat 10 16 aylık bebişimde var şuan hamile kalmadan önceki kilomdayım ama göbek aynı değil 72 kiloyum acilen kilo vermem lazım su içiyorum
hatta bir başladımı 4-5 bardak içiyorumm ama aynı değişen bişi yok sanırım hareket etmem kazım benim spor yani ama vakit bulamıyorum nasıl olcak anlamadım aslında doğumdan sonra 62 kiloya kadar düşmüştüm ama sonra tekrar aldım..

bak bebişin var ve ne güzle kilodasın canım ben antidepresanlarla iyice kilo aldım..70 kg a inip hamile kalmak istiyorum ama bakalım..nasip?

Bgünkü menüm:
Sabah:2 dilim tam buğday ekmek+peynir+domates
ara:3 kepekli çubuk
öğle:yarım ezogelin çorba
haşlanmış mantar
salata
yoğurt +1 dilim kepek ekmeği
ara:5 çilek
ara:kepekli bisküvi
akşam:kırmızı biber sote+yoğurt
ara:corn flakes(1 avuç)
yatarken light süt

Şirketimizin 20. yıl kokteyli var ben kaçtım kızlar görüşmek üzere...

bende geldimmmm
ama hala bi kilo tablomuz yok
pazartesiden itibaren herkes boyunu kilosunu ve ölçüleri bildirsin
bakalım kim daha çok kilo vericek
benim 3 kilo gittiiiii darısı 7 kiloda:)

Eveeet büyük gün pazartesi. Azcık bari versem o güne kadar, veremzsem beni cezalandırın kızlar, yoksa ben tek başıma hiç bişey yapamam

iyi eğlenceler

Eveeet büyük gün pazartesi. Azcık bari versem o güne kadar, veremzsem beni cezalandırın kızlar, yoksa ben tek başıma hiç bişey yapamam

:82: birbirimizi cezalandıralım böyle

Yeni arkadaslar aramiza hosgeldi...
Ben arap ulkesinde calistigim icin bizim haftasonumuz cuma gunu, yani dundu. Cumartesi Pazar calisiyorum. Cuma gunu alisveris merkezinde fast food yedim ama en kucuk cocuk boyundan.
Bu sabah sirkeli su ile sabaha basladim. Yagsiz tost ve cay yedim kahvaltida. su tuketimimi 2 lt ye cikarmayi basarabildim. Bgn daha cok icicem insallah. Bu arada arkadaslar..Ben ogle yemegi oncesi (saat 11 gibi) ve aksam is cikis saatine yakin (4-5 arasi) cok acikiyordum. Midem kaziniyordu. Ama bol su icmeye basladiktan sonra hic aclik hissetmiyorum. Boylece ivir zivir yememis oluyorum.
Dun aksam lahana kuru hazirladim, ama icmeye cesaret edemedim. Mdem bulanir diye korktum ama bu aksam icicem.

Hatırlatma=
Pazartesı kılo bıldırım gunudur. Asagıdakı bılgılerı tarafıma ozel mesaj ıle gonderınız.
1-suankı kılonuz
2-boyunuz
3-hedef kılonuz
Konu icinde verilen bilgileri de tabloya eklemeye calisacagim ancak atlamis ya da gorememis olabilirim.
Gonderebilenler ozel mesaj ile gondersin lutfen.
Ayrica eksik bilgileri dikkate almayacagim. Tabloyu tamamlamak icin yukaridaki bilgilerin hepsini gonderin lutfen..

ben yeni üye olduğum için özel mesaj atamıyorum ben de ofiste çalışıyorum fazla dan 4 kılom var

Kılo 52
boy:1,63
hedef 48

evlenmeden 48 ıdım sülün gibiydim evlılık soguk havalar yemeye itti bende zayıflıcam allahın izniyle bugun itibari ile başladım herkese ama herkese bol sabır

Aramiza hosgeldin, bilgilerini not aldim.

hayırlı günler.
dün akşam tatlı yaptım biraz yedim. sonra pişmanlık duydum :84: yatarken ballı tarçınlı suyu içtim.
sabah eşimle güzel bi kahvaltı yaptık. 1,5 dilim çavdar ekmeği yedim. sirkeli su içtim.

selam pasta
benim esim de kek istedi, yagsiz elmali tarcinli kek yapicam aksama, cok az yicem ve pismanlik duyucam sonrasinda
bgn oglen fish&chips vardi, 1 porsiyon yedim. yaninda bol salata. simdi de yesil cay iciyorum sekersiz.
su ana kadar ictigim su 1.5 litre.

ben sürekli yeşil çay içiyorum günde 3 fincan da form plus içmeye dikkat ediyorum içebildiğim kadar da su

selam simurgh
yeşil çaya ve form çayını bende tüketiyorumç değişmeli olarak içiyorum gün içinde.
gündüzleri iyide akşam eve gidince tv nin karşısında birşeyler istiyor canımız. sağolsun kocamda çok destekçi canı devamlı bişiler isityor. o yeyince bende yiyorum dayanamıyorum. ama az yemeyi öğrendim. porsiyonlarımı küçülttüm. kendimede mavi tabak bardak aldım. işyerindede onlardan yiyecem inşallah birde kalori listemi tutuyorum. dünkü kalorim yüksek :78: bugün bunu düşürmem lazım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…