Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

Aslinda 55 falan olsam cok begeniyorum kendimi,yetiyo, daha zayif olunca yuzum cokuyo, ama hamilelikte nasilsa alcam diye 52-53 e inmeye calisiyorum.

önce kendime sonra sizlere söz veriyorum haftaya pazartesi yanı 2 mayıs ta 1,5 kılo vermıs olarak sizlere yazacağım

ewet 1 kase çorba 3 dilim ekmek ve biraz yoğurt yedim ayrıca 2 lt bitti.Ama yemeği biraz fazla kaçırmışım demi????:26:

valla ben de popo fazlalığı olduğu için oturduğum yerde sandalyenin boyunu kısaltıyorum bacaklarımı uzatıyorum ve popomu sıkıyorum:)

ewet 1 kase çorba 3 dilim ekmek ve biraz yoğurt yedim ayrıca 2 lt bitti.Ama yemeği biraz fazla kaçırmışım demi????:26:

Cok degil, ama sanki ekmek fazla kacmis...Afiyet olsun
Benim oglen menum yarim kase corba, birkac dilim patates, 4 kasik bulgur pilavi ve ayran
su 1.5 lt :82:

kızlar benim durumumda çok vahim. Alışveriş merkezinde çalışıyorum ve çalışma saatlerimiz çok dengesiz hele şimdi bide shopping fest var saatlerimiz iyice uzadı ve bütün gün oturarak çalışıyorum basen göbek ne ararsan oluştu evle iş yerim arası yakın fakat yürüyebileceğim bir yol değil... bi ara spora başladım onada saatlerim çok uymadı ve ev işlerimi hiç yapamaz oldum sürekli diyet yapmaya çalışıyorum ama olmuyo gece 12'de eve gittiğim oluyo ve aç bi şekilde mecbur bişeyler atıştırıyorum yemesemde baş ağrısından ölüyorum ve bu bazen günlerce sürebiliyor:[/B]14:

Benim icin de az yemek, hele ac kalmak imkansiz. Bir gun ac kalayim vucudum 1 hafta bedel oduyor resmen. kus kadar yemek veren diyetleri de yapamiyorum dolayisiyle. o yuzden yediklerime dikkat edip (saglikli seyler yemeye calisip miktar konusunda da olcuyu kacirmiyorum) kürler uygulamaya calısıyorum. Sabahlar elma sirkeli su iciyorum. Gunde iki bardak da lahana suyu icmeye basladim.. Bakalim nekadar faydasi olcak. En Buyuk Kadinlar Kulubu

Hatırlatma=
Pazartesı kılo bıldırım gunudur. Asagıdakı bılgılerı tarafıma ozel mesaj ıle gonderınız.
1-suankı kılonuz
2-boyunuz
3-hedef kılonuz
Konu icinde verilen bilgileri de tabloya eklemeye calisacagim ancak atlamis ya da gorememis olabilirim.
Gonderebilenler ozel mesaj ile gondersin lutfen.
Ayrica eksik bilgileri dikkate almayacagim. Tabloyu tamamlamak icin yukaridaki bilgilerin hepsini gonderin lutfen..
Ilk tablomuzu bugun olusturdugumuz icin bugunu baslangic olarak kabul ediyorum...

Kahvaltıda 2 dilim kepek ekmeği ,üzerine krem peynir sürülmüş şekilde..bir bardakta çay içtim..üzerine de 2 bardak su içeceğim şimdi....

Ben her sabah fixledim artik. Once sirkeli su, sonra yagsiz tahilli tost+cay.
Su tuketimimi 2 lt uzerine cikartamadim daha... :26:

Herkese günaydınnnnnn!!!!!!!
Avcumun yarısı kadarı kadar ekmeğin içine peynir koydum bırazdan yiyeceğim .sabah kalktım 15 dk kondisyon bisikleti çevirdim.sonra ılık lımonlu su içtim 1 bardak.ofise gelince de servisi beklerken içim yanmıştı yarım litre suyuda tepeme dikip içtim.birazdan 1 bardak çay ile ekmeğimi yiyeceğim .ayrıca unutmadan sabah tartıldım 51,50 kg

herkese sevgiler

günaydın herkese. Ben de iki dilim kadar ekmek peynir ve domates,salatalık, yeşil biber yedim. Sabah tartıldım ama çok bi değişiklik yok bende :26: 65.2 sadece 300 gr vermişim koca bi hafta

Günaydın kızlar

bende yağsız tostumu yedim şimdide şekersiz çay içiyorum. Yaklaşık 1 litre suyumu da içitim

Bu arada arkadaşalr mutlaka 3 litreye yakın su içmeye çalışın gerçekten vücuttaki ödemi atıyormuş test edilmiştir.

Merhaba, konuyu başından beri takip ediyordum ama yeni üye oldum. O yüzden özel mesaj atamıyormuşum. Ben de kilomu burdan yazayım bari. Bu sabah itibariyle aç karna 60.3 kg çıktım. Boyum 1.68 cm. 1-2 ay içerisinde 56-57 kg olsam yeter. Vereceğim hepsi hepsi 4-5 kilom var. Yıllardır duruyor ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…