toplam 1 litre bitti
ewet 1 kase çorba 3 dilim ekmek ve biraz yoğurt yedim ayrıca 2 lt bitti.Ama yemeği biraz fazla kaçırmışım demi????:26:
kızlar benim durumumda çok vahim. Alışveriş merkezinde çalışıyorum ve çalışma saatlerimiz çok dengesiz hele şimdi bide shopping fest var saatlerimiz iyice uzadı ve bütün gün oturarak çalışıyorum basen göbek ne ararsan oluştu evle iş yerim arası yakın fakat yürüyebileceğim bir yol değil... bi ara spora başladım onada saatlerim çok uymadı ve ev işlerimi hiç yapamaz oldum sürekli diyet yapmaya çalışıyorum ama olmuyo gece 12'de eve gittiğim oluyo ve aç bi şekilde mecbur bişeyler atıştırıyorum yemesemde baş ağrısından ölüyorum ve bu bazen günlerce sürebiliyor:[/B]14:
Merhaba, konuyu başından beri takip ediyordum ama yeni üye oldum. O yüzden özel mesaj atamıyormuşum. Ben de kilomu burdan yazayım bari. Bu sabah itibariyle aç karna 60.3 kg çıktım. Boyum 1.68 cm. 1-2 ay içerisinde 56-57 kg olsam yeter. Vereceğim hepsi hepsi 4-5 kilom var. Yıllardır duruyor ama..Hatırlatma=
Pazartesı kılo bıldırım gunudur. Asagıdakı bılgılerı tarafıma ozel mesaj ıle gonderınız.
1-suankı kılonuz
2-boyunuz
3-hedef kılonuz
Konu icinde verilen bilgileri de tabloya eklemeye calisacagim ancak atlamis ya da gorememis olabilirim.
Gonderebilenler ozel mesaj ile gondersin lutfen.
Ayrica eksik bilgileri dikkate almayacagim. Tabloyu tamamlamak icin yukaridaki bilgilerin hepsini gonderin lutfen..
Ilk tablomuzu bugun olusturdugumuz icin bugunu baslangic olarak kabul ediyorum...