Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

mutlukız abur cuburu kestiğin an vermeye başlarsın. bu meretlerde kilo yapıyo. düzensiz sağlıksız beslenme. bir ara benim evde ıvır zıvırım eksik olmazdı.şimdi almıyorum çok canım istediğinde abrtmadan kendimi ödüllendiriyorum. onun dışında yersem ertesi gün dengelemeye çalışıyorum bişey yemiyorum.

kızlar benim vaktim geldi. iyi akşamlar akşama hafif yeyin hafif kalın. sağlıcakla kalın anacım

süper fikir ben de p.tesi tartılıp söylüyorum

Ya ben süt için içiyorum. Bunun kilo ile ilgisi yok da ne yiyip içtiğimi tam yazmış olmak için onu da yazdım.
süt (yani protein) vücutta harcanırken vücut daha çok enerji tüketiyormuş bu da metabolizmanın çok çalışması demek, eksik etmemek lazım

bu arada kızlar ben internete kısıtlı griyorum ama takipteyim
fırsat bulduğm her anda girerim okur takip ederim sakın bıraktı sanmayın

bir arkadaş gelmiş nicini unuttum o da hoşgelmiş:79:

kızlar bişi sorucam ben dün akşam tartıda 59.9 çıktım gözlerime inanamadım bir daha çıktım 62 çıktım bu arada tartı dijital ben hangisine inanayım:44::44:

kızlar bişi sorucam ben dün akşam tartıda 59.9 çıktım gözlerime inanamadım bir daha çıktım 62 çıktım bu arada tartı dijital ben hangisine inanayım:44::44:

62 ye inanirdim ben olsam...yanlis anlama sakin. Kendini 59.9 zannedip 62 olmakmi iyi, yoksa 62 zannedip 59 olmakmi...

62 ye inanirdim ben olsam...yanlis anlama sakin. Kendini 59.9 zannedip 62 olmakmi iyi, yoksa 62 zannedip 59 olmakmi...

yok cnm neyini yanlış anlıyım
Ama normal kilom 61 bi kaç gündürde hastanelerdeydik oğlum hastanede yattı ( çok şükür şimdi iyi) acaba ondan olabilirmi dedim birşey yiyememiştim kaç gündür. neden acaba öyle gösterdikii birde dijital hangisine inanacağımı şaşırdım

4 yemek kaşığı elma sirkesi
4 su bardağı su
4 yemek kaşığı bal
cam şişeye koy.Çalkala..Yemeklerden sonra yarım su bardağı iç hergün...
süper yağ yaktırıyor...

öğle yemeği olarak çorba, bir adet dolma, yoğurt ve küçük bir kase puding yedim. öğle dediğim 16 da. şimdi yeşil çayımı içiyorum. tükettiğim sıvı 2 lt yi geçti

4 yemek kaşığı elma sirkesi
4 su bardağı su
4 yemek kaşığı bal
cam şişeye koy.Çalkala..Yemeklerden sonra yarım su bardağı iç hergün...
süper yağ yaktırıyor...

günaydın herkese

bu karışımda nerden çıktı biz zaten sabah akşam ılık suyla tüketiyorduk. bu su soğuk değil mi.
sen deneyip faydasını gördün mü.yemeklerden sonra yani 3 öğünden sonra yarım su bardağı.
çok soru sordum eğer sen verdiysen haftaya başlarız.

Günaydın herkese. Ya akşamdan beri siteye giriş yapamıyorum sürekli hata veriyo sinir oldum, neyse şimdi düzeldi.Ben bi türlü kendime hakim olamıyorum ya. Dün işten çıkınca ablama gittim. İllaki kısır yapalım dediler. Biaz yok diyetteyim falan dedim ama dayanamadım tabi Ama az yedim tabi ceza olarak akşam yemek yemedim sadece meyve yedim. Leslie ablamla yürüdüm biraz. Mekik çekmesim hafta sonuna yaklaşınca tembellik çöktü sanırım.

Canım ben özel msj atamıyorum beni burdan not alırmısın kilom 65.5 canım

günaydın;
Osmanınlılar döneminde misafirlere akşam yemeğinden sonra sunulan özel bir diyet içeceğiymiş bu yazdığım. Elma sirkesi,su ve bal formülü midedeki hazmı hızlandırırken bir yandanda yağlarınızı eritiyor.Ayrıca Ahmet Maranki ninde onayladığı bir karışım.Ben henüz başlamadım ama çevremde bu karışımı uygulayıp zayıflayanlar var..Bende deneyeceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…