- 3 Eylül 2008
- 4.409
- 79
TÜM BİTKİ çayları günde 2findandan fazla tavsiye edilmez diye biliyorum ayrıca dönüsümlü içsen vücut biriktirmez ya da bagışıklık kazanmaz
rezene uyku getirir ama benim bildigim. ger dogruysa aksam icmek iyi gelir...isyerinde icmeyelim.
Rezeneyi süt arttırıcı olduğu için içiyorum. Bir de emzirirken yeşil çay, kahve gibi diğer kafeinli içecekler içilmediği için, sürekli çay da içmek istemiyorum.
süper fikir ben de p.tesi tartılıp söylüyorumbenim fikrim pazartesi sabahı kilo bildirimi yapalım canım çünkü çalışan bayanlar hafta sonu cozutuyor başta ben olmak üzere ama pazartesi kilo bildirimi yaparsak en azından hafta sonu dikkat etmek zorunda kalırız artılarda olmayalım diye ne dersiniz
süt (yani protein) vücutta harcanırken vücut daha çok enerji tüketiyormuş bu da metabolizmanın çok çalışması demek, eksik etmemek lazımYa ben süt için içiyorum. Bunun kilo ile ilgisi yok da ne yiyip içtiğimi tam yazmış olmak için onu da yazdım.
kızlar benim vaktim geldi. iyi akşamlar akşama hafif yeyin hafif kalın. sağlıcakla kalın anacım
kızlar bişi sorucam ben dün akşam tartıda 59.9 çıktım gözlerime inanamadım bir daha çıktım 62 çıktım bu arada tartı dijital ben hangisine inanayım:44::44:
62 ye inanirdim ben olsam...yanlis anlama sakin. Kendini 59.9 zannedip 62 olmakmi iyi, yoksa 62 zannedip 59 olmakmi...
4 yemek kaşığı elma sirkesi
4 su bardağı su
4 yemek kaşığı bal
cam şişeye koy.Çalkala..Yemeklerden sonra yarım su bardağı iç hergün...
süper yağ yaktırıyor...
4 yemek kaşığı elma sirkesi
4 su bardağı su
4 yemek kaşığı bal
cam şişeye koy.Çalkala..Yemeklerden sonra yarım su bardağı iç hergün...
süper yağ yaktırıyor...
merhabalar bende katılabilirmiyim aranıza acaba?
cido kilonu not aliyorum...Ama arkadaslar herkes buraya yazarsa takip edemeyebilirim, atlayabilirim. Ozele atarsaniz daha iyi olur. Pazartesi bildirecekler icin soyluyorum.
Offf bide su cevap yazarken asagidaki sari kafa ifadeleri kullanamiyorum...Ustune tikliyorum olmuyo, nasil yapcam...Ifadesiz bir insan oldum ciktim valla
benim fikrim pazartesi sabahı kilo bildirimi yapalım canım çünkü çalışan bayanlar hafta sonu cozutuyor başta ben olmak üzere ama pazartesi kilo bildirimi yaparsak en azından hafta sonu dikkat etmek zorunda kalırız artılarda olmayalım diye ne dersiniz[/Q
UOTE]
Evet Pazartesi olsun, ben zaten hafta sonu abartırım eşim falan evde olunca, kahvaltı mahvaltı derken herşey bitiyo.
günaydın herkese
bu karışımda nerden çıktı biz zaten sabah akşam ılık suyla tüketiyorduk. bu su soğuk değil mi.
sen deneyip faydasını gördün mü.yemeklerden sonra yani 3 öğünden sonra yarım su bardağı.
çok soru sordum eğer sen verdiysen haftaya başlarız.