Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

günaydın;
Osmanınlılar döneminde misafirlere akşam yemeğinden sonra sunulan özel bir diyet içeceğiymiş bu yazdığım. Elma sirkesi,su ve bal formülü midedeki hazmı hızlandırırken bir yandanda yağlarınızı eritiyor.Ayrıca Ahmet Maranki ninde onayladığı bir karışım.Ben henüz başlamadım ama çevremde bu karışımı uygulayıp zayıflayanlar var..Bende deneyeceğim...

Bilgi için teşkrler arkadaşım. Deneyek görek bişi kaybetmeyiz :) benim diyet süresince içtiğim 3 içecek var.
*şekersiz Türk kahvesi (3-4 fincan)
*su (3.5 Litre)
*5'i bir yerde (1 Litre)(mate,kekik,funda,biberiye,yeşilçay)
*Şimdi ballı,sirkeli su ekliyelim :) çok karıştırmıyorum umarım :KK66:

Hayırlı günler . Hayırlı Cumalar bayanlar. herkes nasıl?
akşam misafirliğe gittik orda biraz kaçırdım ama olabilidiğince dikkati elden kaçırmamaya çallıştım.
güne limonlu su ve elma ile başladım.

günaydınlar herkese hayırlı sabahlar hayırlı cumalar

ben bugün sabah kahvaltıda 3 dilim ekmek yedim sadece 1 bardak çay 4-5 tane de zeytin yedim

sonra 1 bardak su içtim

1 bardak açık tarçınlı çay içtim

1 bardak ta yeşil çay içtim

çok mu yemişim yaaaaa:2:

ben bugün sabah kahvaltıda 3 dilim ekmek yedim sadece 1 bardak çay 4-5 tane de zeytin yedim
sonra 1 bardak su içtim

günaydın. sabah ile öğle bende çok yemeliyiz zaten. öneli olan akşamı fazla kaçırmyalım :KK43:
ben gündüz az yiyorum akşama feci acıkıyorum.
tarçını bende herşeyde kullanırım. kan şekerini düzenlediği için hemen acıkmanı vede tatlı isteğini dindirir. çok faydalı tarçın çok :KK19:

sonra 1 bardak su içtim

Çok değil ama gün içinde başka ekmek yeme artık. Ben de 2 dilim ekmek yedim sabah,1 tane bisküvi yedim. Başka ekmek yemicem yeşil çay içtim 1litre su içtim şu ana kadar. Umarım hafta sonu da dikkat ederim.(Kendme çok güvenemesem de)

Çok değil ama gün içinde başka ekmek yeme artık. Ben de 2 dilim ekmek yedim sabah,1 tane bisküvi yedim. Başka ekmek yemicem yeşil çay içtim 1litre su içtim şu ana kadar. Umarım hafta sonu da dikkat ederim.(Kendme çok güvenemesem de)

hafta sonu için bende pek güvenemiyorum kendime :KK31: ne yapsak acaba

Ya kızlar ben bazen ara öğün yemiyorum, acıkmıyorum çoğu zaman. Acaba acıkmasam dahi mutlaka ara öğün yemem gerekiyomu

Şeker yedim az önce :KK60:arkadaşım bayram şekeri verdi, dyet yaptığımı biliyo ya destek olacağına köstek oluyo. Tabi tatlı zaafımı biliyo. Böyle olursa zor gider benim kilolar, resmen kendimi kaybediyorum ya yiyecek görünce

Herkes nerde, neden kimse bişey yazmıyo

Ben burdayımmmm :KK16:

hafif bir kahvaltı yaptım.
şimdi bitki çayımı içicem 5-10 dkk sonra şekersiz türk kahvemi içip 1 saat yürüyüş ve son ses müzikle dans :KK76: atın tembelliği üzerinizden şimdi bize zor geliyor ama sonrasınndaaaa hergünümüz bayrammmm :KK64::KK66:

ayyy bu topic ne güzel aylardır aradıgım yer buradaymış da haberim yokmuş:
sabah ülker form eşliginde karpuz peynir
ögle kepek ekmek eşliginde içini de yemiyorum sadece yüzünü tüketiyorum ögle üzeri 1 tane salatalık
dairede de dalga geçiyorlar ;ama sürekli yeme modundayım
akşam hiiiiiiiiiiiç birşey yemiyorum sadece meyve birkaç adet ceviz

öğle yemeğinden sonra bana da uyku bastı valla. Az sonra işten çıkıcam eve yürüyerek gidicem ben de. Evde beni bekleyen iki tatlı cadı var. Onları parka götürmeyi düşünüyorum sırf evde yatmayayım diye.

selamm kızlarr ben de geldim aranızaaa:) nasılsınızz:) ben de sabah 9 aksam 6 calısanlardanım sallama yesil caylarımla diyet tostlarımla işe gelip gidiorum simdiye kadar yani 2 aydır hemen hemen 10 kg kadar verdim:) cok mutluyumm:)) aksam eve gider gitmez de bu bahsettiğiniz duvara toto vurma işlemini yapcam:)))

ayyy bu topic ne güzel aylardır aradıgım yer buradaymış da haberim yokmuş:
sabah ülker form eşliginde karpuz peynir
ögle kepek ekmek eşliginde içini de yemiyorum sadece yüzünü tüketiyorum ögle üzeri 1 tane salatalık
dairede de dalga geçiyorlar ;ama sürekli yeme modundayım
akşam hiiiiiiiiiiiç birşey yemiyorum sadece meyve birkaç adet ceviz

Bu gidişle bu topiğin birincisi sen olucaksın sanırım. Ben o kadarcık yesem açlıktan ölürüm.

afiyet olsun bende yemeğimi yedim geldim

2 dilim ekmek biraz çorba az bişey tavuk sote

birazcıkta aşure ve yoğurt

şimdi de yeşilçayımı içiyorum

Merhabaaaa,
Sabah işe gelmedim, o yüzden giremedim.
Ama kendimle gurur duyuyorum.
Akşam bir kase köfteli çorba ve biraz bulgurlu ıspanak yedim. Hiç ekmek yemedim. Sonra da bir porsiyon kadar meyve yedim. (Evdekiler pasta yiyordu, kendime engel oldum, almadım sadece şimin tabağından bir çatal aldım nefsimi köreltecek kadar.)
Bugün sabah işe geç gelince düzen bozuldu ama sapıtmadım.
Evde yarım simit bir yumurta iki dilim peynir 2 zeytinle kahvaltı yaptım.
İşyerindeki öğle yemeğini kaçırdığım için en küçük boy sandviç ekmeğine sosisli sandviç yedim.
Çaylarım şekersiz, su bol, bir tek orta şekerli bir kahve içtim.
Bu arada ben süt arttırıcı bira mayası yabletine başladım, kendisinin pek kaolrisi yok ama iştah açıyormuş. Umarım olmaz.
Bir de 15 dakika yürüdüm.
Gördüğüm kadarıyla herkes azimli ve hevesli; umarım birlikte yol alırız.

X