ben sürekli yeşil çay içiyorum günde 3 fincan da form plus içmeye dikkat ediyorum içebildiğim kadar da su
super...ben yesilcay hic icmiyordum. Artik gunde 1-2 buyuk fincan iciyorum.
selam simurgh
yeşil çaya ve form çayını bende tüketiyorumç değişmeli olarak içiyorum gün içinde.
gündüzleri iyide akşam eve gidince tv nin karşısında birşeyler istiyor canımız. sağolsun kocamda çok destekçicanı devamlı bişiler isityor. o yeyince bende yiyorum dayanamıyorum. ama az yemeyi öğrendim. porsiyonlarımı küçülttüm. kendimede mavi tabak bardak aldım. işyerindede onlardan yiyecem inşallah birde kalori listemi tutuyorum. dünkü kalorim yüksek :78: bugün bunu düşürmem lazım
içiyorum ama ne işe yarıyor gıdım gitmiyor bugun aksam eve gıderken k flakes alıcam
iyi guzel de senin nickin benim aklimi basimdan aliyoo :18:
iki hafta yicem Special K Kişisel Planı olusturacağım en azından canım biseyler istediğinde bı avuc alır onu yerım sıkıntım gecer yoksa biskuvıler top kek ler gözumde dönuyor
bugun aksam gıderken alıcam ama cıkolatalısını alıp sutsuz de yemek ıstıyorum tabı sade tahıllısını da alırım sabah kahvaltısı için
ara öğün olarak kullanılcak kadar masum değiller bence :)
işteyken oturduğunuz yerde yaptınız egzersizler hareketler varmı.etrafa çaktırmadan yapılan
ben hareket olsun diye dolanıyorum gerekli gereksiz. tabi çalışıyor izlenimi vermek için de birşeyler taşıyorum elimde
Hatırlatma=
Pazartesı kılo bıldırım gunudur. Asagıdakı bılgılerı tarafıma ozel mesaj ıle gonderınız.
1-suankı kılonuz
2-boyunuz
3-hedef kılonuz
Konu icinde verilen bilgileri de tabloya eklemeye calisacagim ancak atlamis ya da gorememis olabilirim.
Gonderebilenler ozel mesaj ile gondersin lutfen.
Ayrica eksik bilgileri dikkate almayacagim. Tabloyu tamamlamak icin yukaridaki bilgilerin hepsini gonderin lutfen..
Canım özel msj atamıyorum.
Şu anki kilom 65,5
Boy 1 57
Hedef kilo 55
ben bugun kahvaltıda 1 simit 2kibrit kutusu kadar peynir ve çay içtim:18: hayvan gibi yemişim demi neyse üzerinede 1 bardak su içtim nasıl gidecek bu kılo bilmiyorum yemek yemeği çok ama çok seviyorum .Birde bebk düşünüyoruz muhakkak bu ay 3 kılo vermem lazım ne yapıp edip vermem lazım
kac kılosun boyun kac