Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

iyi guzel de senin nickin benim aklimi basimdan aliyoo :18:

iki hafta yicem Special K Kişisel Planı olusturacağım en azından canım biseyler istediğinde bı avuc alır onu yerım sıkıntım gecer yoksa biskuvıler top kek ler gözumde dönuyor

bugun aksam gıderken alıcam ama cıkolatalısını alıp sutsuz de yemek ıstıyorum tabı sade tahıllısını da alırım sabah kahvaltısı için

bugun aksam gıderken alıcam ama cıkolatalısını alıp sutsuz de yemek ıstıyorum tabı sade tahıllısını da alırım sabah kahvaltısı için

ara öğün olarak kullanılcak kadar masum değiller bence :)

ara öğün olarak kullanılcak kadar masum değiller bence :)

durup durup onu yemıcem tabı bı sadece acıktıgımı hıssettıgım de yıyecegım sonucta bogazımı tutmadıgım surece kesınlıkle zayıflayamayacagımı bılıyorum

ben hareket olsun diye dolanıyorum gerekli gereksiz. tabi çalışıyor izlenimi vermek için de birşeyler taşıyorum elimde

Canım özel msj atamıyorum.
Şu anki kilom 65,5
Boy 1 57
Hedef kilo 55

ben bugun kahvaltıda 1 simit 2kibrit kutusu kadar peynir ve çay içtim:18: hayvan gibi yemişim demi neyse üzerinede 1 bardak su içtim nasıl gidecek bu kılo bilmiyorum yemek yemeği çok ama çok seviyorum .Birde bebk düşünüyoruz muhakkak bu ay 3 kılo vermem lazım ne yapıp edip vermem lazım

Bende senin gibiyim cnm yaa...Bende bu yaz hamile kalmak istiyorum, kilo vermem lazim biraz ama istahim durmuyo. Aksam yesil mercimek yemegi, 2 dilim ekmek ve 2 kofte yedim. Kofteye mayonez koydum ama. :18: Az birsey yagsiz elmali kek yedim yemegin ustune. Yatmadan once lahana kurumden 1 buyuk bardak ictim,sabah cok dinc ve guzel uyandim, psikolijikmi bilmiyorum ama gune baslarken iyi hissettim kendimi. Ama inanamayacaksiniz lahana suyu cok kotu degil, hatta severek ictim. Sabah elma sirkeli su sonrada 1 tahilli yagsiz tost ile cay. 1 yesilcay aldim simdi ise gelince de. Daha yarim lt su icebildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…