Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

guzel bir diyet bence, bende aldim, bi ara yaparim. Ac kalinan diyetleri yapamiyorum ben. Bu iyimis...

gunaydin,
aksam 1 dolu tabak tavuksuyuna tarhana corbasi+1 dilim ekmek
yemek oncesinde de 2 ceviz

kizlar yaa...ben bu hafta gene kilo veremedim sanirim. normalmi bu. yediklerimi nerdeyse yari yariya azalttim, doymak bilmeyen ben kus kadar yiyorum. Birseyleri yanlismi yapiyorum... Motivasyonumu kaybetmedim ama niye boyle, bide inceldigimi hissediyorum.

günaydııınnnn
simurghcum yaz 59.7 kg. :))) ilk kilo bildirimi benden.
şişkinliğimde gitti. buğün kendimi iyi hissediyorum.
simurgcum senin tartı bozuk olabilirmi. inceldiğini hissediyorsan ne güzel. eski kıyafetlerini giy. bi dene olacak mı bakalım. normalde sen hiç kaçamak yapmadın. 1 kez o da sayılmaz. sen bu hafta 57 falan olmalıydın. arkadaşında falan tartı yokmu.

Günaydın herkese. Ben geçen hafta hep kaçamak yaptım, çok dikkat etmedim itiraf ediyorum.:78: Cezalandırın beni. Bu günlerde regl olucam, karnım koskocaman oldu. Simurghcum aynı kiloma devam ediyorum canım. 64.1

Gunaydin kizlaaar,
aksam menum: 1 tabak tavuksuyuna tarhana corbasi+1 dilim ekmek
derkeeeen, esim ben doymadim diyip kizartmalar yapti. Benim de cok canim istedi. 5-6 patates kizartmasi+1 parmak sosis kizartma+1 parmak mozarella peynir kizartma+kibrt kutusu buyuklugunde kadinbudu kofte yedim. 1 bardak bira ictim :26: Aslinda pisman degilim, cok az benim boyle kacamaklarim.
Sonra yemegin verdigi pismanlikla yatmadan once biraz egzersiz yaptim.
Ayak bilegimi incittigim icin 3 gundur yuzemiyorum. Ayagim gecti ama Bugun de evlilik yildonumumuz, programimiz var, yine yuzemicem, ama yarin baslicam tekrardan.
Sabah yagsiz beyaz ekmek tost+cay...Tabi oncesinde sirkeli su.

Geçmiş olsun canım. Dün de bizim evlilik yıldönümümüzdü. Kaçamağın birazı ondan tabi.:)

Canim, ben de tartinin bozuk oldugunu zannediyordum, artik eminim. haftaici 62 gosterdi beni, 59 gosteriyo 57. Bu sabah 58.5 gosterdi. Dijital ve dogru gosteren bir tarti bulmaya calisicam arkadaslardan.
Inceldigimi hissediyorum. Gobegim kuculuyo bariz sekilde. Kocam bile dedi bak 2 kulac attin vucudun sikilasti diye.

ayyyy ne güzeel sana buğün izin evlilik yıldönümünmüş. yarın telafi edersin. çok geçmiş olsun ayağını hareketleri yaparkenmi incelttin yoksa.dikkat et kendine.

sana da mutlu nice yıllara
simurgha da mutlu nice yıllara eşlerinizle mutlu huzurlu çocuklu bir yuva diliyorum kızlar.

tesekkur ederim cnm iyi dileklerin icin. Hepimiz icin olsun mutluluk.
Ayagimin ustune ters bastim onemsiz bisey, 2 gun acidi, gecti. Bacak hareketlerine devam. :92:

kizlar, ilk bildirimden bu yana bildirim yapmayan ve sohbetlere katilmayan arkadaslar var. Ne dersiniz, listeden kaldirymmi.

sabah ılık suyumu içemedim.
domates salatalık peynir zeytin yarım simit.
haftasonu 50 kez ip atladım 50 kez duvara vurdum.

kizlar, ilk bildirimden bu yana bildirim yapmayan ve sohbetlere katilmayan arkadaslar var. Ne dersiniz, listeden kaldirymmi.

sil gitsin bence.kaç haftadır yoklar.
ama geri gelirlerse.... bizde derizki sohbete kayılmadınız ceza olsun diye sildik deriz :)))

günaydınlar
ilkönce bildirimde bulunayım geçen hafta kaçırmıştım
bu sabah 89.8 gördüm tartıda ve şok oldum
haftasonu misafirim vardı ve ne yerse benimde yeme şartımla evde yedi o yüzden haftasonu hem foruma giremedim hem de buraya yazılamayacak derecede menülerim oldu, kaçamak diyemem bile tamamen diyeti alt üst eden bir beslenmeydi.
Hatta dün akşam topiktemn çıksam mı kesin kilo almışımdır derken vermiş olduğumu görünce şok oldum bu sabah itibariyle kaldığım yerden devam ediyorum, umarım bir daha böyle bişey yaşamam
iyi haftalar herkese

Bence de sil canım. Gerçekten bu konuyla ilgilenenler olsun listede. Bu arada hafta sonu ben de bol bol ip atladım Çidocum. Ama spiralimin düşmesinden korkmuyor değilim yani.

bu sabahki kahvaltımı vereyim
bir parça ekmek, 1 yumurta, peynir, domates, salatalık, zeytin
bugünde 2,5 lt su içme hedefim var

kilo bildirimi
başlangıç tarihim 28 Nisan
başlangıç kilom :75
boy : 173
şu an 72 kiloyum
hedefim 68
umarım olmuştur geçmişe dönüp bakmadım aklımda kalanı yazdım

kahvaltım
kepek ekmekle sebzeli tost 1 yumurta çay

simurgh canım özeline yazacaktım yeniyim diye bana izin vermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…