Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

günaydın kızlar iyi haftalar
hemen kilomu bildireyim 61,50 bu hafta yarım kilo vermişim
haftasonu giremedim temizlik vardı ama hiç abartmadım öğünlerimi
ah bir de spor yapabilsemmm
sabah kahvaltımı unutuyordum nerdeyse
domates ve peynirli bir tost bir fincan çay

MErhaba hatunlar;
Epey oldu 4-5 gündür giremiyorum. Oğlumu doktora götürdüm. Sonra haftasonu telaşı filan falan derken...
Geçen hafta bana kaçamaklarla dolu bir hafta oldu. Ama gene de kaçamaklarımı da abartamadan kaçırdım. :)))
59.1 olmuşum. Si,murghcum özel mesaj da attım şimdi.

herkese günaydın
bende kilo bildirimimi yapayım geçen hafta aldığım 500 gr tekrar vermişim ve 66,5 oldum. hafta sonu çok spor yapamadım sadece 500 kez ip atladım.
sabah
1 kase nesfit yedim su içmeye devam ediyorum.

500 ü bir seferde mi atladın canım. Ben en çok 80 tane falan atlayabiliyorum. Onda bile tıkanıyorum.

telkin saatimiz oolsun bari.
biz zayıflıyoruz, biz güzeliz,kendimi çok seviyorum, zayıfım zayıfsın zayıf, çook mutluyum giderek inceliyorum yupiiii....şapppiiii

tum bildirimleri kaydettim kizlar, 3 hafta ustuste bildirim yapmayan listeden siliniyor. Tatile gideceginiz zaman falan haber verin. silmiyim.

ben 100 atlıyorum 50+50 ara vererek atlıyorum hızlı atlıyorum ama yavaş değil. zor oluyo
500 ne güzel valla bacakların yanmıştır.
yanlız işin tuhaf tarafı bende basen yok göbeğim var sadece baktım boş zamanım var bari hareket olsun kalori yakayım diye atladım. göbek hareketleri çok zorluyor beni özellikle de mekik çok yorucu bu günden itibaren günde 15 dak. göbek eritme hareketlerine başlamayı düşünüyorum.bakalım sonuç alacakmıyım.

göbek ve basen var. bende göbeği tutma hareketleri yapıyorum mekik bende çekemem. belimi zorlayamam. ip atlıyorum. göbeği çekip tutuyorum bırakıyorum.başka varmı göbek eritme hareketin.

Günaydın herkese

ben bu hafta sonu azıttım valla vurun beniii
simurg canım özelden atamadım burdna kabul et

başlangıç 76
geçen hafta 73,5
bu gün 73
hedef 65

regl de olacağım yine eklediğimden iyi bir durum hafta sonu yediklerimden sonra tartılmaktan korkmuştummm

telkin saatimiz oolsun bari.
biz zayıflıyoruz, biz güzeliz,kendimi çok seviyorum, zayıfım zayıfsın zayıf, çook mutluyum giderek inceliyorum yupiiii....şapppiiii

Eveeeet incecik olduk daha inceliyoruz. Manken gibiyiz. Ne yersek yiyelim asla ve asla kilo alamıyoruz. Kilo ne kalori ne ya biz onları bilmiyoruz ki....

Yalnız ben gerçekten inceldiğimi hissetmeye başladım. Daha üç kilo bile olmadı verdiğim ama toparlanıyor vücudum.
Bu arada ben de mekik çekemiyorum. Benim dana 11 kilo oldu. Bel mel kalmadı. Yatakta sağdan sola dönmek bile kabus.

Günaydın arkadaşlar
Ben haftasonu iyice abarttım.Cumartesi misafirlikte ısrarlar üzerine yedim pasta börek dünde eşim pikniğe götürdü. Tabi ben mangal et görünce abarttım iyice çok yedim çok pişmanım.Sabahta 1 bardak su, 2 tane kuru kayısı yedim.
Kilom 64
Geçen hafta verdiğim gramıda almışım 3 haftada 1 kilo verebildim ancak çok kötü.Akşam spora gidicem.

göbek ve basen var. bende göbeği tutma hareketleri yapıyorum mekik bende çekemem. belimi zorlayamam. ip atlıyorum. göbeği çekip tutuyorum bırakıyorum.başka varmı göbek eritme hareketin.

1.mesela yere uzanıyorum ayaklarımı dizlerimden kırıp kaldırıyorum. yani plateste masa pozisyonu deniyor. ayak parmak uçlarını yada topuklarımı yere değdirip kaldırıyorum. alt karın kaslarını çalıştırıyor.
2. yine yere uzanıyorum bacaklarımı düz bir şekilde uzatıyorum. bu defa kırmadan yere topuklarımı değdirip kaldırıyorum.
3. yine yerde masa pozisyonu alıp ellerimi kafamın altında birleştiriyorum sağ dirseğimi sol dizime değdirmeye çalışıyorum. umarım anlatabilmişimdir. bunları zaman buldukça 10 ar defa yapıyorum.
daha fazla bilgi istersen internette aratabilirsin canım benimkiler bu kadar

evet kızlar ara öğünüm
2 ceviz 2 kuru kayısı birkaç tane de taze badem yedim eşim getirdi ekstra
bu arada bir arkadaş çikolata ve kahve ısmarladı yine yemedim eşimi çağırdım o yedi
yakında o da aramıza katılırsa şaşırmıcam

günaydın bayanlaar günaydın ben geldiiiim
bomba gibi geldim ama çok mutluyum uşakta erkek arkadaşımın ailesi çok kilo vermişsin dal gibi olmuşsun dedi erkek arkadaşım sarıldığımda hemen belimden tutup kaldırdı kuş kadar kalmışsın dedi mutluluktan uçuyorum haftasonu nişandan sonra esk.e gezmeye gittik hem erkek arkadaşımın doum günüsüydü hiç kaçamak yapmadımmmm ızgara köfte yedim çok acıktıysam meyveli yoğurt aldım akşam biraz votka içtim bir çatal pasta yedim ama artık onu da telafi ederimmmmm

56.3 kiloyum hemen bildirimimi de yapiyim
sabah kahvaltıda 1 dilim kepekli ekmek 1bardak tarçınlı süt peynir zeytin
4 haziranda düğün var 53 olmak istiyorum aynen devam

Çok iyi gidiyor, nazarım değmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…