Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

akşam geç yatınca bende sabahları uyanamam. burda da yağış var ince giyinmiştim.üşüyorum.hava kapalı olunca uyanamam. akşama kadar suratsız dolaşırım.

yalnız değilsin canım :13: sanki kilo almak için uğraşıyorum gibi

ayyy bu kilo alamayanları bir kıskanırım
bi de demezlermi ay ne yesem yaramıyo diye saçımı başımı yolasım geliyo.
bizde kilo yapacak diye herşeyden ksıyoruz
ben telkin yöntemine başladım sabah ben zayıfım ben güzelim ne yesem bana yaramıyo. ben zayıflıyorum diye beynime komutlar gönderiyorum.

haftasonu kaçırmayalı kızlar. simurghtan ceza alırız yoksa :)))
akşam yoğurda pulbiber döküp yemeyi düşünüyorum.yanınada 1 salatalık olabilir.

yakın bir arkadaşım çok zayıf ve kız bir oturuşta bir ekmek yer. bi kaç saat sonra demez mi ben azcıktım git gözüm görmesin diye kovuyorum yanımdan

haftasonu kaçırmayalı kızlar. simurghtan ceza alırız yoksa :)))
akşam yoğurda pulbiber döküp yemeyi düşünüyorum.yanınada 1 salatalık olabilir.

benim akşamları bir düzeltme yapmam lazım. eşim dün gitmiş dondurma almış. sonra geç saatte oturdu yedi. biraz yedim bende. kızdım ona hatta

gözlerim yerinden fırladı. 1 ekmek ne demek ya. inanılır gibi değil. canavar mı var ne var içinde yaaa

bende şüpheliyim o konuda. içinde birşey yetiştiriyor sanki. ama görsen zayıfta birşey yaaa gram göbek yok . o da bana kendini zayıf hisset diyor. kiloyu düşündükçe kilo alırsın , benim gibi rahat ol diyor

benim akşamları bir düzeltme yapmam lazım. eşim dün gitmiş dondurma almış. sonra geç saatte oturdu yedi. biraz yedim bende. kızdım ona hatta

zaten kilo yapan o masum akşam atıştırmaları. bir ara rayına oturmuştu akşam yemelerimiz. şimdi 8 i buluyor. o da kilo yapıyor tabiki.

bak bu da telkin yöntemiyle zayıf sanırım. artık yerken kilo yapacak diye düşünmeyelim.

zaten kilo yapan o masum akşam atıştırmaları. bir ara rayına oturmuştu akşam yemelerimiz. şimdi 8 i buluyor. o da kilo yapıyor tabiki.

canım biz 8 de çıkıyoruz. eve gidince birşeyler yemek istiyor canımız. bol yeşillik aldım onları atıştırıyorum ama bazen kesmiyor onlarda.
bu hafta birazda sıkıntılıydı onund aetkisi oldu kendimi mutfağa attım. ama haftaya iyi bir başlangıç yapacam.

iyi akşamlar iyi hafasonları kızlar ben kaçtım bye
beni özleyin muck muck muck :)))

Bende atlamayı istiyorum ama spiralim kayar diye korkuyorum.Ağır kaldırma demişti doktor yerinden oynayabilirmiş bende ip atlarkende kayabilir diye ip atlamıyorum hamile kalmamak için.

Spiral bende de var canım. Düşermi acaba bak kurt düşürdün içime şimdi. Üçüncü bir çocuğu düşünemiyorum bile. Zaten 2. bebeğime spiralim kaydığı için hamile kaldım. Ağzımızı hayra açalım. Allah isteyene versin.

Gunaydiiin, kimsecikler yok topic bana kalmis.
Yoklugumu hisseden ve beni ozleyen herkesi opuyorum yanaktan.
Ama beni ozlemis olmaniz alacaginiz cezalari hafifletmez, hamburgerler, borekler,kurabiyeler havada ucusmus ben yokken. Daha haftasonu gelmeden, cumadan azitmissiniz. Azitanlara 200 mekik cezaaa... pesin odemelerde indirim yapiyorum 150 mekik...20ser 20ser 10 gunde cekip bitirin pesin odeyemeyecek olanlar. Bu iyiligimi de unutmayin
Cuma sabah guzel bir kahvalti ettim, zararli hicbirsey yoktu, peynirli omlet+domates salatalik+cay+1 minik sosis. Butun gun alisveris merkezinde gezdim, cok yurudum. Cuma oglen yemek yemedim, ama aksam 6 da fish&chips yedim. Yani kizarmis balik ve patetes, hem de soslu. Ama bu da bnm haftasonu kacamagim... Aksam 8 gibi de guzel bir meyve tabagi hazirladim...
Bu sabah domates+peynirli sandvic+cay...

inş canım eşim agustosta askere gidecek o gittikten sonra eminim daha fazla kilo veririm yemek yiyemem ben o yokken bazen egitime gidyor o yokken akşam hiç yemek bile aramıyorum salata yada meyva tabagı yetiyor benim eşim yemegi çok seviyor ben onu görünce dayanamıyorum ::))))

Sen de bendensin ben de yarım niyeti ile başladım ama bi baktım bir simit bitmişti,
Ben öğleyin biraz patates oturtma ve kırmızı pancar salatası yedim veee yoğurtt...

evet canım bende öğlen karnıyarık yedim 1 orta boy patlıcan yanınada az 4 kaşık filan pirinç pilavı yedim :)

çido from plus kiraz saplı çayın faydası oluyormu ben yeşil çay bide narlı çilekli yeşil çay içiyorum bende ondan aliyim olmazsa

bende başliyim diyorum kızlar ama alt kattaki komşu kapıya gelirmiki :)

kızlar günaydın tuvalete çıkma problemi olanlar varsa kayısı çayı için bende çok etkisi oldu bilmem sizde olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…