- 14 Ocak 2011
- 2.228
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese günaydın
bende kilo bildirimimi yapayım geçen hafta aldığım 500 gr tekrar vermişim ve 66,5 oldum. hafta sonu çok spor yapamadım sadece 500 kez ip atladım.
sabah
1 kase nesfit yedim su içmeye devam ediyorum.
500 ü bir seferde mi atladın canım. Ben en çok 80 tane falan atlayabiliyorum. Onda bile tıkanıyorum.
500 ü bir seferde mi atladın canım. Ben en çok 80 tane falan atlayabiliyorum. Onda bile tıkanıyorum.
yanlız işin tuhaf tarafı bende basen yok göbeğim var sadece baktım boş zamanım var bari hareket olsun kalori yakayım diye atladım. göbek hareketleri çok zorluyor beni özellikle de mekik çok yorucu bu günden itibaren günde 15 dak. göbek eritme hareketlerine başlamayı düşünüyorum.bakalım sonuç alacakmıyım.ben 100 atlıyorum 50+50 ara vererek atlıyorum hızlı atlıyorum ama yavaş değil. zor oluyo
500 ne güzel valla bacakların yanmıştır.
yanlız işin tuhaf tarafı bende basen yok göbeğim var sadece baktım boş zamanım var bari hareket olsun kalori yakayım diye atladım. göbek hareketleri çok zorluyor beni özellikle de mekik çok yorucu bu günden itibaren günde 15 dak. göbek eritme hareketlerine başlamayı düşünüyorum.bakalım sonuç alacakmıyım.
telkin saatimiz oolsun bari.
biz zayıflıyoruz, biz güzeliz,kendimi çok seviyorum, zayıfım zayıfsın zayıf, çook mutluyum giderek inceliyorum yupiiii....şapppiiii
göbek ve basen var. bende göbeği tutma hareketleri yapıyorum mekik bende çekemem. belimi zorlayamam. ip atlıyorum. göbeği çekip tutuyorum bırakıyorum.başka varmı göbek eritme hareketin.
günaydın bayanlaar günaydın ben geldiiiim
bomba gibi geldim ama çok mutluyum uşakta erkek arkadaşımın ailesi çok kilo vermişsin dal gibi olmuşsun dedi erkek arkadaşım sarıldığımda hemen belimden tutup kaldırdı kuş kadar kalmışsın dedi mutluluktan uçuyorum haftasonu nişandan sonra esk.e gezmeye gittik hem erkek arkadaşımın doum günüsüydü hiç kaçamak yapmadımmmm ızgara köfte yedim çok acıktıysam meyveli yoğurt aldım akşam biraz votka içtim bir çatal pasta yedim ama artık onu da telafi ederimmmmm
56.3 kiloyum hemen bildirimimi de yapiyim
sabah kahvaltıda 1 dilim kepekli ekmek 1bardak tarçınlı süt peynir zeytin
4 haziranda düğün var 53 olmak istiyorum aynen devam