Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

haaa kızlar günaydın demedim yaaaa topicigimin güzel bayanları hepinize günaydın iyi ve sağlıklı hafif yemekli haftasonu hepimize :))

Günaydın kızlar
Yediklerimi yazayım
Akşam yemeği : yeşil fasulye pilav cacık çok az pilav yedim ekmek yemedim
ara : 2 bisküvi çayın yanında
Kahvaltı : 2 dilim ekmek, menemen çay
ara : 2 ceviz 1 elma

günaydın kızlar işlerden ancak girebildim
ben dün öğleden sonra öyle bir cozuttum ki
Öğlen
patates kızarma+ mercimek çorba (yanlız kızartmadan az yedim ama keşke yemeseydim)
Ara
Dido çikolata
Akşam
mesaiye kaldım işyerinde mesaide dürümden başka alternatifimiz yok malesef oyüzden bi kebap dürümü yedim+ayran +salata
önümüzdeki hafta 3 gün daha mesaiye kalacağım bu benim için çok kötü oldu.
neyseki sabah hafif yedim
1 kase nesfit+ çeyrek gevrek simit
şimdilik bu kadar.
bu arada simurghcum dün yokluğunu en çok ben hissettim galiba bak yediklerimi gördün mü

yanlız hoseki nazarım deymesin ama sen çok iyi gidiyorsun hiç kaçamak yok valla tebrik ederim. azmin benide gaza getiriyor

kacaksiz haftasonlari olsun hanimlar. Ara ogun saatinde disardaysim, bisey yemedim. Su da icemedim fazla. Offf...

Cumartesi pazar genelde forumda kimse olmazdi, ben kendim calar kendim soylerdim, birilerini gormek cok guzel.

bu gün ne sıkıcı yaaa
kimse yok yine
bari ben de çayımı içip bacak hareketleri yapayım bugün minişimi getirdim buraya peşinden baya koşturdu beni iyi kalori harcamışımdır

oglen menum
yarim kase tavuksuyu corba+1 kepce turlu (suyu yagliydi, suyunu yemedim)+1 dilim ekmek
Yaa, kizlar, oglenleri isyerinde salata cikio ama bnm icim almiyor, iyi yikanmamis gibi geliyo,o yuzden yemiyorum. Evde yemeye calisiyorum ama bu katarda marul yok, olan da cok pahali, sadece domates salatalik sogus ya da rendelenmis havuc yiyorum. Mis gibi kivircik salatasini ruyamda yiyorum

bu gün ne sıkıcı yaaa
kimse yok yine
bari ben de çayımı içip bacak hareketleri yapayım bugün minişimi getirdim buraya peşinden baya koşturdu beni iyi kalori harcamışımdır

aa, bende kimse yok diye yazmiyorum,
Ben bacak hareketi yapamadim fazla, ayak bilegimi incittim, doktora gittim, cnm yaniyo, pek kipirdamiyorum.

afiyet olsun, 1 tane yemissin en azindan. aksam telafi edersin.

ne yapalım yemekler yemekhanede olunca menüye karışamıyoruz biz de elimizden geldiğince az yemeye çalıştık arkadaşlar 3'er tane yedi ben 1
bu arada ara öğünüm 1 elma 1 çay bardağı yoğurt
bacak hareketlerine devam

yoğurdu ne kadar yiyorsun benim diyetisyenim tutturdu su bardağı diyorsam su bardağı çay bardağı diyorsam çay bardağı diye :18:

valla ben o kadar kastirmiyorum, canim nekadar isterse kullaniyorum yogurt ayran sut...sebze yemegi falanda ayni, ben sadece pilav makarna ekmek, hamurisi, cikolata, bu tarz seyleri kestim. Onlari bile tam kesmedim, ama cok azalttim. Bi kac ay sonra bebek istiyorum. Bebek ilk 3 ayda annenin deposu ile beslenirmis, vucudumu da besinsiz birakmamaya calisiyorum.

Makarna yemeyi çok seviyorum. Ekmek yerine makarna yenebileceğini biliyorum ama nasıl tavsiye edersiniz?

Makarnayı nasıl yemeliyim

Çok güzel bir soru. Karşımda beslenme programını düzenli uygulayan ve arada çeşitliliği sağlayabilmek için araştıran, merak eden biri olduğunu anlıyorum. Günlük ekmek tüketiminizi azaltarak eşdeğer ölçüde makarna ile yer değişikliği yapabilirsiniz. Hatta kepekli makarnayı tercih ederseniz glisemik indeksi düşürmüş olacaksız. Hadi gelin bir de bunun içine öyle şeyler ekleyelim ki o glisemik indeksi yüksek olan şişmanlatacak diye korktuğumuz makarna daha masum hale gelsin...

n Sebzeli sos: Közlenmiş patlıcan, haşlanmış fasulye, pişmiş havuç (sadece 2-3 dilim), kırmızı biber, biraz da brokoli, 1 tatlı kaşığı zeytinyağı, nane, karabiber.

n Yoğurtlu sos: 2 yemek kaşığı haşlanmış mercimek, 2-3 yemek kaşığı az yağlı yoğurt, 1 diş sarmısak, nane, kırmızı pul biber.

n Peynirli sos: 1 kibrit kutusu az yağlı beyaz veya kaşar peyniri ve 2 yemek kaşığı yağsız lor (makarna sıcakken ilave edin), kekik, kırmızıbiber.

n Salçalı sos: Salça, 1 tatlı kaşığı zeytinyağı, 1 rendelenmiş domates, 1 yeşilbiber, 1 diş sarmısak (günlük et hakkınızdan azaltarak sosa kıyma ilave edebilirsiniz).

kızlar bu diyete başlasammı acaba sizce nasıl pazartesi başliyim diyorum hepsi doyurucu sadece öğlen menüsünü yapabilirmiyim onu düşünüyorum

Taylan Kümeli'nin diyeti

--------------------------------------------------------------------------------

Sabah:
* 1 dilim yoğun kepekli ekmek
* 1 "Zippo çakmak" büyüklüğünde beyaz peynir veya diğer peynir çeşitlerinden biri
* 1 domates
* 1 salatalık
* 1 sivri biber (isteğe bağlı), maydanoz
* Sınırsız açık çay, kafeinsiz kahve (şekersiz veya tatlandırıcılı)

Kabızlık ya da vücutlarında ödem problemi olanlar, günde 2 kez sabah ve akşam yemeklerinden sonra tüm marketlerin çay reyonlarından temin edilebilecek Phytostim ve Phytolax çaylarından içmeli.

Ara (11:00)
* 1 adet kepekli grisini

Öğle:
Seçeneklerden birini tencerenin içine koyun; Ispanak/kabak/semizotu/pazı/pırasa/ taze fasulye/ patlıcan (1 kg.), üstüne 4-5 adet domates rendeleyin, dilediğiniz kadar tuz ve 1 yemek kaşığı sıvı yağla birlikte pişirin. (Tercihen ay çiçek yağı. Çünkü zeytinyağının çiğ olarak tüketilmesi daha sağlıklı)... 200 gram light yoğurtla karıştırarak yiyin. Doyana kadar yeme hakkınız var. Akşamdan hazırladığınız bu yemeği kavanozla işyerinize de taşıyabilirsiniz.

Ara (17:00)
* 1 adet kepekli grisini
* 1 "Zippo çakmak" büyüklüğünde peynir
* Domates

Akşam:
1-1/2 marulu ya da kıvırcığı salata kabınıza doğradıktan sonra aşağıda belirtilen seçeneklerden birini bir hafta boyunca salatanızla karıştırarak kullanabilirsiniz.

* 100 gram ızgara ya da haşlanmış tavuk
* 100 gram diyet ton balığı
* 3-4 ızgara köfte (yağsız kıymadan)
* 100 gram yağsız ızgara biftek
* 100 gram 7-8 adet tavuk şiş
* 1 kase haşlanmış nohut, kuru fasulye veya barbunya
* 1 kase mantar
* 2 "Zippo çakmak" büyüklüğünde peynir

Yapılışı: Seçeneklerden birini salatanızın içine katarak yiyin. Limon, tuz, 1 çorba kaşığı zeytinyağı ve balsamik sirkeyle tatlandırın. Havuç-mısır koymayın. Çünkü her ikisi de glisemik indeksi yüksek gıdalar. Bir başka deyişle içerdikleri şeker oranının yüksekliği nedeniyle kan şekerinizi hızla yükseltirler... Havuç, mısır, patates gibi glisemik indeksi yüksek yiyecekleri de tabii ki bu diyetten sonra yiyebileceksiniz. Ama Taylan Kümeli'den 'nasıl yenmeleri gerektiğini' öğrenerek... Herki günlerde dizimizde bunlar da yer alacak.

Akşam yemeğinden 2 saat sonra
* 1 adet orta boy elma

Diyete uyduğunuz takdirde 1. haftada minimum 1.5- maksimum 4 kg., takip eden haftalarda 500 gram-2 kg. verebilirsiniz. Aman dikkat! Bu diyet maksimum 15 gün uygulanmalı ve diyet boyunca bol bol su içilmeli

Uyarı: Hipertansiyonu, şekeri (yüksek ya da düşük) ya da ilaç tedavisine bağlı kronik bir hastalığı olanlar lütfen bu diyeti uygulamasınlar.

kızlar buda toksin atmak içinmiş ama bizim gibi çalışanlar nasıl yapabilirizki anca ilk 2 günü hafta sonuna denk getirip 3 gün de kabagı akşamdan yapıp işe götürebiliriz heralde :) bunu hiç deneyen oldumu aranızda ben arada lahanayı haşlıyorum suyunu içip lahanayıda eşkileyip yiyorum ama bağırsakları iyi çalıştırıyor.olmazsa bir ara denerim bunuda :)

Ender Saraçtan 3 günlük toksin atıcı diyet

1.GÜN:Öğlene kadar yeşil elma kompostosu 2-3 kase içilecek

• KOMPOSTO TARİFİ:2-3 yeşil elma,3-4 kabuk tarçın,5-6 karanfil,14-15 tane kuru üzüm komposto hazırlanacak

• gün boyu 7-8 kase lahana çorbası içilecek
      LAHANA ÇORBASI TARİFİ:1 lahana,3-4 diş sarımsak,1 soğan,maydanoz.kimyon,zerdeçal(karaciğerden toksin atar),1 tatlı kaşığı zencefil(yağ yakıcı özelliği vardır),acı sivri biber (metabolizmayı hızlandırır),1 tatlı kaşığı sıvı yağ.tencerede hepsini pişir blendırdan geçir.

• 2.GÜN:

öğlene kadar 2 elma ve istediğin kadar salatalık
      ÖĞLENomatessiz yeşil salata özellikle tere konulacak.üstüne 1 kase yağsız yoğurt yenecek
      • 2 saatte bir yeşil elma yada salatalık yenecek
      AKŞAM:Hafif haşlanmış kabak,2-3 kaşık yağsız yoğurtla yenecek yeşil elma yenecek

. 3.GÜN:
      SABAH:1 bardak yağsız süt 2-3 ceviz içi,elma
      ÖĞLEN:1 Porsiyon kabak yağsız yoğurt avuç içi kadar lor peyniri
      AKŞAM:Taze fasülye ıspanak yada brokoli.ayrıca akşam bol bol kivi yenecek
      birde tüm günler bol miktarda bitki çayı içilecek(yeşilçay,rezene ısırgan vb)

dikkat et canım o zaman düzenli beslen minişin geldiğinde rahat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…