- 27 Şubat 2011
- 850
- 0
yakın bir arkadaşım çok zayıf ve kız bir oturuşta bir ekmek yer. bi kaç saat sonra demez mi ben azcıktım git gözüm görmesin diye kovuyorum yanımdan
bizim ordada böylelerine fesat derler:)) fesatlık yediklerini eritirmiş:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yakın bir arkadaşım çok zayıf ve kız bir oturuşta bir ekmek yer. bi kaç saat sonra demez mi ben azcıktım git gözüm görmesin diye kovuyorum yanımdan
Günaydın kızlar
Yediklerimi yazayım
Akşam yemeği : yeşil fasulye pilav cacık çok az pilav yedim ekmek yemedim
ara : 2 bisküvi çayın yanında
Kahvaltı : 2 dilim ekmek, menemen çay
ara : 2 ceviz 1 elma
bu gün ne sıkıcı yaaa
kimse yok yine
bari ben de çayımı içip bacak hareketleri yapayım bugün minişimi getirdim buraya peşinden baya koşturdu beni iyi kalori harcamışımdır
aa, bende kimse yok diye yazmiyorum,
Ben bacak hareketi yapamadim fazla, ayak bilegimi incittim, doktora gittim, cnm yaniyo, pek kipirdamiyorum.
geçmiş olsun ben buralardayım ama öğle yemeğinde 1 tane lahmacun yedim o yüzden sesim çokmıyo
afiyet olsun, 1 tane yemissin en azindan. aksam telafi edersin.
ara ogun zamani geldi, ogle yemegini cok az yedigim icin bgn tarcinli yogurt yicem.
yoğurdu ne kadar yiyorsun benim diyetisyenim tutturdu su bardağı diyorsam su bardağı çay bardağı diyorsam çay bardağı diye :18:
valla ben o kadar kastirmiyorum, canim nekadar isterse kullaniyorum yogurt ayran sut...sebze yemegi falanda ayni, ben sadece pilav makarna ekmek, hamurisi, cikolata, bu tarz seyleri kestim. Onlari bile tam kesmedim, ama cok azalttim. Bi kac ay sonra bebek istiyorum. Bebek ilk 3 ayda annenin deposu ile beslenirmis, vucudumu da besinsiz birakmamaya calisiyorum.