günaydın bayanlaar günaydın ben geldiiiim
bomba gibi geldim ama çok mutluyum uşakta erkek arkadaşımın ailesi çok kilo vermişsin dal gibi olmuşsun dedierkek arkadaşım sarıldığımda hemen belimden tutup kaldırdı kuş kadar kalmışsın dedi mutluluktan uçuyorum haftasonu nişandan sonra esk.e gezmeye gittik hem erkek arkadaşımın doum günüsüydü hiç kaçamak yapmadımmmm ızgara köfte yedim çok acıktıysam meyveli yoğurt aldım akşam biraz votka içtim bir çatal pasta yedim ama artık onu da telafi ederimmmmm
56.3 kiloyum hemen bildirimimi de yapiyim
sabah kahvaltıda 1 dilim kepekli ekmek 1bardak tarçınlı süt peynir zeytin
4 haziranda düğün var 53 olmak istiyorum aynen devam
Çok iyi gidiyor, nazarım değmesin.
supersin, darisi basimiza..ben de ayni iltifatlari duymak istiyorum temmuzda turkiyeye dondugumde
çok teşekkür ederim popomu kaşırım bişicik olmazya ben aslında düğün gibi zorlayıcı birşey olmasa bu kadar azimli olmazdım sanırım bu bana baskı yapıyor iyi oluyor. bu hafta çok koşuşturmaca içinde geçti hem de kiraz saplı form plus kullandım ödem attım baya verdim o yüzden bu hafta.
ben geçmişi okuyayım bakalım neler olmuş
birde boy rica etsekselam kızlar herkese iyi haftalar..
bu hafta ilk bildirimimi yapabilcem sonunda çok mutluyum..
başlangı:95.6
Geçen hafta tartılamamıştım
bu hafta:92
beden:48 sanırım..
başka ne yazıyorduk..?
kiraz saplı form plus doğadanın mı?wc ye çıkarıyor mu peki?ben de öyle bir çaya ihtiyaç duruyorum da memnunsan onu deneyim bari..
mim kbr çok mutlu oldum senin kadar sevindim. anlaşılan orda da çok güzel geçmiş.
ayy şu çaydan buğün alıcam bende. ne güzel 56 olmuşsun benim de hedefim 55 zaten.
nişana gitmiştin dimi. darısı size :)))
GÜNAYDIN güzel hatunlar ben de bildirim yapayım
bu benim ilk bildirimim ama mutsuzum( bir grm bile verememişim yaa hafta sonu burger e gittik ondan mı acaba kocamın yüzünden hep ama:))
başlangıç :75
geçen hafta :72.2
bu gün :72.2
hedef :60
inş.birgün bu hedefime ulaşırım
olur böyle kaçamaklar arada sırada
2 hafta üst üste aynı kilodaydım ben de. vücut belli bir süre sonra kendini korumaya alıyor sanırım.
sonra birden düşüyorsun.
bu arada ben ara öğün yemedim kahvaltı 9 da olunca. yarım litre suyum bitti.
wc nin yanındaki tadilat buğünde bitmemiş. üüffff suyumu az içicem yine.
bulut boyunu da soylermisin
elimphia boy ve hedef kilonu da soylermisin
inş .haftaya veririm tatile gitmeden kilo vermek istiyorum memlekete böyle kilolu gitmiyim
ben kahvaltı yapamadım daha bu saatten sonrada yemiyim dedim su içmeye çalışıyorum 1.5 lt 2 günde bitiriyorum önceden hiç içmiyor yada günde 1 bardak falan zamanla arttırıcam inş.
inş. en kısa zamanda biterde şu wc sende rahat rahat içersin suyunu
kizlar benim tartinin bozuk oldugunda hemfikiriz...Dogru tartiyla bir tartiliyomusum, 52
kizlar benim tartinin bozuk oldugunda hemfikiriz...Dogru tartiyla bir tartiliyomusum, 52
ogun atlama ama, sonra cok acikip ogle yemeginde cok yersin.
inş .haftaya veririm tatile gitmeden kilo vermek istiyorum memlekete böyle kilolu gitmiyim
ben kahvaltı yapamadım daha bu saatten sonrada yemiyim dedim su içmeye çalışıyorum 1.5 lt 2 günde bitiriyorum önceden hiç içmiyor yada günde 1 bardak falan zamanla arttırıcam inş.
inş. en kısa zamanda biterde şu wc sende rahat rahat içersin suyunu