Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

Sen de bene kaçakaçıların başıyız, Allah tan bu gün Simurgh yok, yokca basmıştı bize cezayıı, neyse ben de form plus çayı içiyorum bu gün hafta sonu da d evam edeyim de bari ordan toparlarım, haftaya iki gün yine LAPA yapmayı düşünüyorum, form plusa da devam ederim, kabızlık sorunum da olmazzzzzzz..

Günaydın kızlar
bende bildirimimi yapayım
akşam
1 tabak mercimek çorba+1 dilim kepek ekmek yedim
ayrıca akşam kına gecesine gittim birazda orda oynadım spor amaçlı diyim bari
ve orda pasta ikram ettiler yemedim irademe hakim oldum diyemem canım istemedi sadece çünkü hazır yaşpasta olması heleki bilmediğim bir yerden olduğu için yemek istemedim çünkü hazır yaşpastalarda katı yağ oranı çok fazla oluyor.
sabah
akşamdan kalan 1 tabak mercimek çorbası(ekmeksiz)
ve suyumu içmeye devam ediyorum. şimdilik bu kadar:92:

Bence Salata yoğurt ve meyve de tüketmelisin

Kızlar kasları çalıştırmak için bir site buldum
Muscle exercises, the largest library of physical exercises | P4P

Quadriceps-üst bacak kası
calf-alt bacak kası
gluteus-kalça
adductor-üstbaldır iç kısım kası
pectoral-göğüs kası
abs-mide kası
obligue-üstbeden yan kasları
dorsal-sırt kası
lumbar-bel kası
biceps-kol kası

İngilizce bilen arkadaşlar kontrol edebilirmisiniz yanlışlık yapmamışımdır inşallah. Hangi kası çalıştırmak istiyorsanız tıklıyorsunuz videolar çıkıyor.

slm kızlar yoğunum hiç giremedim birazdan geçmişi okumaya gitcem
döktürmüşünüz yine.
bu arada antiyle aynı yaştayız. ikimizde önlisans menzunuyuz.
sabah sirkeli su 5 tane altın çilek meyvesi
sabah güzel bir kahvaltı domates salatalık zeytin peynir
az önce 1 salatalık yedim.
şuan hiç aç değilim. ben geçmişe gidiyorum.

teşekkürler canım bende böyle bişey arıyordum bacaklarımın altı çok kalın nasıl çalıştırabilim de zayıflatırım diye
bir de kızlar bu inceltici jel tarzı ürünleri kullanan var mı aranızda
deneyimi olana cevap verirse sevinirim

yarım saat kadar önce yeşil çay içtim. Az sonra da yemeğe gidicem. Umarım yemekte sebze yemeği vardır.

Sana geçmişte iyi yolculuklar canım:)

ben zayifim, tas gibi hatunum, cillop gibiyim, fistik gibiyim, cok guzelim...Ne kadar alimliyim oyle yaa...Erkek olsam bana yazardim

puhahahaha

bende bende bende görenler bı daha donup bakıyo...
harıka bışıyım ben yahu

herkeslere gunaydın yada tunaydın kızlar....

akşam mısafır vardı ben maalesef hata ettım ve 2 tane şekerpare yedım...vurun benı...
1 kase yoğurt çorbası azıcıkta ıspanak yemeği yedım...2 kaşıkta pilav ama et vardı yemedım kızmayın yaaaaaa

ısrarla tartılmıyorum pazartesı sabahı beklıyorum hadı bakalım...

bu arada yarın işyerındekı arkadaşa gideceğiz ne yapcam ben ya dokturur o şimdi..

bugün sporada çıkamayacağım çünkü regl oldum belim felaket ağrıyor ama sıcak suya devammmmm
[

Eşim akşam ilk defa kilom hakkında konuştu. Şimdiye kadar kilom hakkında hiçbirşey duymamıştım. Akşam ben seni nezaman eskisi gibi çıtı pıtı görücem dedi. Haklı adam hamilelikten sonra bir geçen yaz verdim kilo oda yine çıtı pıtı olamadım yani. Bu yıl personel gecesine bile gitmedim eşimin.Ne gidiysem üzerime yakışmadı gitmekten vazgeçmiştim.Of of.

aynı dert bandede var benim eşimde hiç bu yıla kadar sölememişti geçenlerde bekarken fıstık gibiydim ben eski hatunumu istiyorum dedi bakakaldım :)) tamam bu yaz inş. dönerim dedim benim eşimde öğretmen öğretmenler gününde yemek oluyor gitmemek için neler yapıyorum ne giysem yakışmıyor resmen oturup aglıyordum inş bu yaz hep beraber bu kötü kilolardan kurtulucaz

tünaydın kızlar:) bugün sabah yarım simit yiyim dedim ama 1 tane yedim 1 bardakta süt içtim öğlen ne yesem acaba çalışınca zor oluyor yaaa ne yesem diye düşünmekten kilo alıcam yakında :)) 1 tane salatalık yiyim bari:)
dün ıspanak ve yogurtlu semizotu salatası yedim en uygun yemek bunlar vardı lokantada

slm
öğle yemeğim bir hamburger içindekiler 1 dilim domates, 1 hamburger köftesi , marul başka bir şey almadım 1 bardak ayran

çok yemedim galiba

Sen de bendensin ben de yarım niyeti ile başladım ama bi baktım bir simit bitmişti,
Ben öğleyin biraz patates oturtma ve kırmızı pancar salatası yedim veee yoğurtt...

bi keresinde bende de doğumdan 1 ay sonra hamile olmadan önceki bir pantolonumu giymeye çalıştım. dizden yukarısına çıkmadı. oturup ağlamıştım. eşim bana destek oldu ama ben eski beni istiyordum. yarın kaltım ve spor yapacağım dedim. ebru şallı ile hersabah 50 dk. plates yaptım çok faydasını gördüm ve doğum izni sonrasında hamile kaldığım kiloya ulaştım ama vucudumun kendini toparlaması 1 yıl kadar sürdü. hayat işte şimdi o halimden bile kiloluyum. inşallah hep beraber bu kilolardan kurtulacağız.

sayfalar çok çabuk ilerliyor birazdan tekar geçmişe gidicem.
öğlen 1 tabak makarna yedim üzerine yoğurt ve bol pulbiber döktüm. yarım kase yoğurt kalmıştı onada tarçın döktüm yedim ilk defa.
tarçın kan şekerini düzenliyormuş sanırım. buğün regl oldum dizlerim belim her yerim ağrıyor.
sivribiber sen sıcak su mu içiyorsun.sıcak suyun ne gibi faydası var.
ben iki gündür pek su içemiyorum. üst katta tadilat var. wc de orda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…