Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsunnnn
afiyet olsunnn
İp atlamak zayıflatır mı-ip atlamanın zayıflamaya etkisi nedir?İp atlamak, bilinen en zararsız ve faydalı egzersiz türleri arasında yürüme egzersizleri ile birlikte ilk sırada gelmektedir.
* İp atlamak her şeyden önce hareketsiz bir yaşam sürenler için gerçekten inanılmaz fayda sağlayan bir kardiyo egzersizi dir. Kardiyo egzersizleri nedir diye sorarsanız şöyle bir tanım yapabiliriz Kardiyo egzersizleri, nabızı yükselten ve kalbin çalışma performansını uzun bir süre yüksekte tutan, buna karşın kalbi yormayan hareketlerdir. İp atlama da yürümek, koşmak, yüzmek gibi oldukça etkili bir egzersiz türüdür.
* İp atlayarak saatte 1000 kalori yakılabilir. Ancak normal bir tempoda bile 1 saatte 500 kalori harcamak işten bile değildir.
* İp atlamak için spor ve aerobik salonu gerektirmez.
İp atlama egzersizi, kalp ve damar dostudur ve yaşlanmayı geciktirir. Özellikle kalp damarlarının yeteri kadar oksijen almasını sağladığı için sigaranın zararlarını da büyük oranda önler. Ayıca eklem, kas ve kemik gelişimini hızlandırır. Küçük çocukların ip atlama alışkanlığı kazanması, boy uzatmak için önemlidir.
İp atlayarak zayıflamak için sadece iyi bir yürüyüş ayakkabısı, eşofman takımı, ve ip gerekmektedir. Hemen her yerde yapılan bu zayıflama hareketi, 3 metrekarelik dar bir alanda kolayca gerçekleştirilebilir
İp atlamak günde yarım saatten az olmamak kaydıyla düzenli olarak uygulandığında tüm vücudu incelten ve yağ yakan etkili bir zayıflama hareketi olarak öne çıkmaktadır. Özellikle kalça eriten ve basen incelten zayıflama hareketleri arıyorsanız kesinlikle ip atlamayı bir deneyin. Sabahları erken saatlerde yapılan ip atlama hareketleri, metabolizmayı gün boyunca en üst sahfada tutacak ve daha fazla kalori yakmak için size büyük bir avantaj sağlayacaktır.(Netten alıntıdır )
selam bayanlar. nasılsınız?
kızlar bana kızın kızın ben iyice boşladım çünkü bu kilo verme olayını. azarlayın beni kızın bana
nerelerdesin bakiiim sen merak ettik seni.
sayfada yeni arkadaslarda var hemen duyuru yapim bari...
Pazartesi kilo bildirim gunudur. Listeye girmek isteyen arkadaslar asagidaki bilgileri tarafima mumkunse ozel mesaj yoluyla bildirsinler:
1- BASLANGIC KILOSU (25.04.2011 baslangic tarihimiz)
2- MEVCUT KILO (16.05.2011)
3- HEDEF KILO
4- BOY
pazartesi sabahi ac karnina tuvaletten sonra tartilin anacim, en dogru kilo budur.
canım bende eşimle çalışıyorum. eşim müdür oluyor. o yüzden bana pek kimse yanaaşmıyor. ilk zamanlar ben kıskanırdım. çünkü resmen gözümün önünde asılanlar olurdu. ama baktım benim adam oralı değil. gayet resmi ve ciddi . bıraktım bu ksıkançlık olayını. birlikte gidip birlikte geliyoruz. güzel yanlarıda var . ama işle ilgili hatalarda bana diğerlerine göre daha çok kızıyor ama bende evde alıyorum öcümü :82:Bu topikteki çoğu bayan eşi ileaynı iş yerinde çalışıyor sanırımmmmmmmmmmm, Nasıl bir duygu deyin bakalım Hanımlarrrrrrrrrr......
bgn 1 dilim pasta hic gelmedi, merak ettim, annesi hastalanmisti ya...
pastacım bazen bozuyoruz işte sonrada pişmanlık
neyse haftaya toparlarsın artık
evett ara öğünüm
birkaç tane erik yedim birazdan yoğut yicem
ama neden kimse yazmıyo ne yediğini