Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aglama canım uzulme ınsallah mayısta hamış olursunMrb kızlar bugün kırmızı kartı yedin oyun dışıyım yeni bat ne zaman bilmiyorum çünkü ağlamaktan helak oldum5:
![]()
hayırlı olsun cnm darısı başımıza![]()
Mrb kızlar bugün kırmızı kartı yedin oyun dışıyım yeni bat ne zaman bilmiyorum çünkü ağlamaktan helak oldum5:
![]()
Mrb kızlar bugün kırmızı kartı yedin oyun dışıyım yeni bat ne zaman bilmiyorum çünkü ağlamaktan helak oldum5:
![]()
gunaydın kızlar hayırlı cumalar rabbım heepımızın duvalarını kabul etsın inşallah
günaydınlaaaarrrrr :)
güne bugün eşimle kavga ederek başladık :)
ikidir ovulasyon günümde bişi yapmıyoruz. İstemiyorsan çocuk mocuk söyle bende bileyim, ona göre ümitlenmeyeyim dedim.
Dün olmalıydı mutlaka, hissettim resmen yumurtladığımı. Kasıklarıma ağrı girdi, karnımda garip şeyler hissettim, göğüslerim hassastı. Ateşim yükseldi falan filan... Ama akşam maç vardı ve onu izledi beyfendi. Ben de işte tüm gün yorulduğum için ve maç 23.30 da bittiği için uyuyakaldım. şansı kaybetmemek adına bugün akşam da çalışma yapcaz. bakalım kısmet....
kızlar kocam dun toptann gebelık testı aldı netten 35 tanebıde ovulosyon testı aldı bıdakı ay bende denıycem ovulosyon testını becerebılırsem tabi. kocam tek tek almaktan yoruldu herhal bıde bana dedıkı cıf cızgı gorcegın testı degıl tek cızgı cıkanları sakla bugune kadar yaptıklarını atmasaydın keske dedi
![]()
tebrık ederım canım saglıcakla kucagına al ınşallah bebışini![]()
Merhaba 5 nisanda kalp atmaması nedeniyle 7 haftalıkken kürtajla alındı bebeğim.Doktorum 15 gün bile sonra hamile kalabilirsin demişti.Ben buradan okuduklarımla acaba erken mi rahim dinlense mi falan diye düşünürken doktorumun teşvikiyle kararlılığımdan vazgeççmedim ve eczaneden bir ovulasyon testi aldım. Dr.umun başla dediği günden hislerime dayanarak 4 gün önce başladım ve ilk yumurtlama günümü yakaladım. Sonraki 3 günü de değerlendirdim sanırım hamileyim.Henüz 1 hafta oldu ancak kasıklarım ağrımaya, Başım ağrımaya ve yüzümde sivilceler çıkmaya başladı.Dün kan tahlili yaptırdım çok küçük de olsa sanırım bhcg çıkar diye ümit ediyorum.Umarım bu sefer herşey yolunda gider.
ben bu erkekleri anlamıyrum maç sevdası yüzünden olmuyor.Aynı durum bende de söz konusu şimdi yorgun olan taraf erkekler oluyor.bizde denedik bakalım bat 2 mayıs nolcak
pufboregım sansın bugunde devam edıyodur yumurtlama dun olduysa inşallahvalla yaa hep böyle.bugün msj atıp durdu:) akşam yanaşır artık:) umarım şansım devam ediyordur, yumurtam telef olmamıştır
pufboregım sansın bugunde devam edıyodur yumurtlama dun olduysa inşallah
aglama canım uzulme ınsallah mayısta hamış olursun
cnm bnm üzülme nolur. umudunu kaybetme... olacak bi gün hepimizin bebişi
ağlamayın sizi çok iyi anlıyorum ben 3 senedir her ay görüyorum kırmızı kartı artık takmamaya karar verdim ne olur sizde üzülmemeye çalışın biliyorum çok zor ama en azından deneyin...