canım hamile kalırsan adet olamzsın zaten
ya kızlar bende hiç bi belirti yok neden acaba sizleri okuyorum sürekli kendime bakıyorum ne kasık ne bel ağrısı göğüslerde hassasiyet mide bulantısı yorgunluk vs. :) hiç bi belirti olmadı şu ana kadar adetime 10 gün kaldı çok merak ediyorum ya günler geçmiyo sadece bende 5 nisan yumurtlama günümdü onun ertesi günü kasık ağrısı bel ağrısı oldu gece uyuyamadım hiç bi tek o oldu o da belirtimi bilmiyorum:)
ya kızlar bende hiç bi belirti yok neden acaba sizleri okuyorum sürekli kendime bakıyorum ne kasık ne bel ağrısı göğüslerde hassasiyet mide bulantısı yorgunluk vs. :) hiç bi belirti olmadı şu ana kadar adetime 10 gün kaldı çok merak ediyorum ya günler geçmiyo sadece bende 5 nisan yumurtlama günümdü onun ertesi günü kasık ağrısı bel ağrısı oldu gece uyuyamadım hiç bi tek o oldu o da belirtimi bilmiyorum:)
kaç kiloki arkadaşın nye hamle kalmadan önce zayflamadı doğum srecinde ve dğumda çok sıkıntılı olyomş klolu olanlarda bana dktrum hamle kalmadan önce sakn klo alma dedi yumurtalıklarnda kist oluşur ve gebe zor kalırsın dedi iyi hamle kalmş daha canım 3 gün olmş yumurtlayalı benim 14 gn belli oldu yumurtlamadan snra o zaman belli oldusen adetinin geçmesini bklycen malesf
canım benimde 9-10 gün var dediğin gibi hiç bir belirti yok sadece arada kasığım sızlıyo o kadar bazen sağ bazen sol başkada hiç bişey yok:=)
hayırlısı inş. birlikte hayırlı haberi veririz benim 17-18 nisan bat :)
kızlar folık asit kasık ağrısı falan yaparmı yan etkilerinde yazmıyoda belki ondan diyorum ben :=)
folık asıtın oyle bı etkısı yok sanırım gebelıgı dusundugun zaman uc ay onceden gebelıgın 3 ayınakadar 6 ay kullanılıyo bana doktorum oyle demıstı rahat bı gebelık ıcınmıs sanırsamkızlar folık asit kasık ağrısı falan yaparmı yan etkilerinde yazmıyoda belki ondan diyorum ben :=)
Canım ovülasyon geçeli daha 3 gün olmuş. Belirti olsa da adete bi hafta kaladan önce başlamazki. Zaten herkez belirti melirti olmuyo, belirtiler 6. haftadan itibaren başlıyo diyo o da ayrı. Benimde bu hafta kasık ağrım var mesela ama adet mi hamilelik mi bilemiyorum. 5 gün sonra BAT
Kızlar pko hastaları genelde kilolu insanlar mı oluyor? Genelde tüylenme sorunu da oluyormuş galiba öyle mi? Bilginiz var mı? Geç adet olduğum için şüphe ettim kendimden ama ne tüy sorunum var ne kilo 1.65 boyunda 50 kiloyum.34 günde bir olduğum için şüphelendim biraz.Ama ben her ay adet oluyorum sadece sizin gibi 28 günde bir değil 33-34 günde bir. Şu anda 2 gün gecikmiş durumdayım ama olacak gibi hissediyorum
ben hep unutuyorum ya doktor verdı bı kackere kullandım temellı unuttum yenı aklıma geldıYok cnm kesinlikle ağrı yapmaz.. bu arada kızlar folik asiti mutlaka kullanın demeyin hamile kalıcağım zaman belli olmaz gerekirse 1 yıl için ben doktoruma dedim hemen kalamassam ne olucak sürekli içilirmi diye içiceksin dedi hiçbir zararı yok vitamin zaten dedi ömür boyu içebilirsin dedi bebeklerin tutunmasında da yardımcı oluyormuş içinde birsürü vitamin var bende 15 gündür kullanıyorum işte adetimden beri elevit adı...
kızlar bende 13 nisanı bekliyorum az kaldıı..benimde gögüslerim dolgun ama ağrı yok yaa..süt renginde akıntım var..kasıklarım sancılanıyor biraz biraz okadarrr busefer olmuştur inşallah..
ben hep unutuyorum ya doktor verdı bı kackere kullandım temellı unuttum yenı aklıma geldı
Cevabın için çok teşekkür ederim canım inan endişelenmeye başlamıştım yok benim her ay düzenli gelir 6 gün rahtsız eder ve gider kanamamda yoğundur.Ama bekleme sürem fazla olunca sormak istedim.Geçen ay kimyasal gebelik geçirdiğim için çok endişeliyim bu ay da öyle olacak diye günüm de geçti ama test yapamadım korkudanEvet cnm genelde kilolu oluyorlarmış tüylenme sorunuda var arkadaşımda ama senin adetin normal sayılır arkadaşım 3 ayda bir bazen ayda 2 kere kesik kesik 4 ay hiç gelmediği oluyordu çok karışıktı adetleri pko lu olucağına sanmıyorum yani...İnşallah gelmez rabbim en kısa zamanda nasip etsin..
Cevabın için çok teşekkür ederim canım inan endişelenmeye başlamıştım yok benim her ay düzenli gelir 6 gün rahtsız eder ve gider kanamamda yoğundur.Ama bekleme sürem fazla olunca sormak istedim.Geçen ay kimyasal gebelik geçirdiğim için çok endişeliyim bu ay da öyle olacak diye günüm de geçti ama test yapamadım korkudan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?