Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamileliğimin 5 haftasındayım acil yardım lütfennnn akıntımla beraber arada pembemsi bi akıntı gelio neden olabilir kıslarrr düşük tehlikesimi(((
kızlar netten arastırdım bıraz yerlesme kanamasıda olabılırmış doktora danısın ıstersenız kotu dusunmeyın ınsallah hıc bısey olmaz sagsalım kucagınıza alırsınız evlatlarınız amınnnnaynen öyle alya......... bende az önce wcden çıktım öyle pembemsi bişi gördüm sonrada ince kırmızı birşey(((( çok sinirlerimmmmmm bozuldu...
ne olur allahım düşük olmasınn bu sefer lütfennn..
doktor bı alaç verıyomusocok ıyı gelıyomuskızlar netten arastırdım bıraz yerlesme kanamasıda olabılırmış doktora danısın ıstersenız kotu dusunmeyın ınsallah hıc bısey olmaz sagsalım kucagınıza alırsınız evlatlarınız amınnnn
ınsallh hamılesındır uzulme evdeates olcer varsa bı ateşını ölçermısın ben sbaha karşı hasta oldum kacgundur ateım hep yuksektı dun su ıcmeye kalktıgımda olctum 36.3 dusmustu ozaman anladım hasta olcagımıben hala adet olmadım sağ kasığıma bıçaklar saplanıyor ayaklarım buz kesiyor bir garip oldum yine hüsranmı olacak diye bekliyorum Allahım ne olursun hayırlısıyla hamileyimdir hamileyizdir inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah..kötü şeyler düşünmek istemiyorum.sabır sabır.
ınsallh hamılesındır uzulme evdeates olcer varsa bı ateşını ölçermısın ben sbaha karşı hasta oldum kacgundur ateım hep yuksektı dun su ıcmeye kalktıgımda olctum 36.3 dusmustu ozaman anladım hasta olcagımı
iyi ozaman ateşin benımde 39. 37.1 felandı olmadım gece kalktıgımda 36.3 oldugunda anladım sabaha karsı hasta olcamı ınsallah bat gelmez bebısın senınledır36.9 şu anda arkadaşım
kan gelmedi hiç ama sadece akıntımla pembemsi sıvı o kadar oralim çok bozuldu korkuyorum alahm nolur bebeğim beni bırakmasın
aynen öyle alya......... bende az önce wcden çıktım öyle pembemsi bişi gördüm sonrada ince kırmızı birşey(((( çok sinirlerimmmmmm bozuldu...
ne olur allahım düşük olmasınn bu sefer lütfennn..
Çileğim alyam noldunuz ya. Yerleşmee kanamasıdır o durun bakalım hemen bozmayın moralinizi. Hemen doktorlarınızı arayın dediği gibi progesteran verecekler içip bağlayacaksınız onu kendinizi hem şimdi hem de ömür boyu hiç merak etmeyin...
kızlar netten arastırdım bıraz yerlesme kanamasıda olabılırmış doktora danısın ıstersenız kotu dusunmeyın ınsallah hıc bısey olmaz sagsalım kucagınıza alırsınız evlatlarınız amınnnn
.selamm kızçeler..
ben yine kimyasal gebelik yaşıyorumm..az önce acilden geldim..biliyordum...(