Mart ve Nisan Ayında Hamilelik Müjdesi Bekleyenler!

selamm kızçeler..

ben yine kimyasal gebelik yaşıyorumm..az önce acilden geldim..biliyordum...(
cok uzuldum senın ıcın sabretmekten duva etmekten başka elden bısey gelmez allah yar ve yardımcın olsun ınşallah enkısa zamanda sagılıklı gebelık yasarsın ınsallah duvalarım senınle

selamm kızçeler..

çok üzüldüm geçmiş olsun martta bende kimyasal yaşadm duygularını anlıyorum ama kenidini bırakma hemen sabırlı ol inşallah bebeğin gelicek birgün bozma moralini

çok üzüldüm geçmiş olsun martta bende kimyasal yaşadm duygularını anlıyorum ama kenidini bırakma hemen sabırlı ol inşallah bebeğin gelicek birgün bozma moralini

cok uzuldum senın ıcın sabretmekten duva etmekten başka elden bısey gelmez allah yar ve yardımcın olsun ınşallah enkısa zamanda sagılıklı gebelık yasarsın ınsallah duvalarım senınle

geçmiş olsun canım rabbim hakkında hayırlısını versin vardır rabbimin bi bildiği sabret inş. mükafatını en yakın zamanda alırsın...

Kelimeler tıkandı boğazıma. Be diyeceğimi bile edim. Allah sabır versin ve hayırlısını versin inşallah

Geçmiş olsun cnm üzülme hayırlısı böyleymiş vardır allahın bir bildiği..

.
cnm şu an resmen tüylerim diken diken oldu... Öyle üzüldüm ki

İnşallah en kısa zamanda ama bu sefer sağlıkla gebe kalırsın... Çok geçmiş olsun...

( bende çok üzgünüm...ikinci defa bunu yaşamak çok zorr...

Bende kan gelmedi hic bi iki kez pembe akinti bi dahada gelmedi progestan aliyo ve yatiyorum yarin 16.00da dr randevum var hayirlisi ins

selamm kızçeler..

Canım üzüldüm çok geçmiş olsun İnşallah bir daha tekrarlamaz aynı ihtimal beni de çok korkutuyor çünkü geçen ay ben de kimyasal gebelik geçirdim bidaha olacakmış gibi geliyor bana da Allah yardım etsin üzülme desem de üzüleceksin biliyorum ama bol dua et her şeyin hayırlısı

Merhaba arkadaşım ben aranıza yeni katıldım...benim sat 14 mart ama çok az oldum ve sşimdi ise göğüslerde şişlik kasıkda ağrı oluyo...dün ıdrar testi yaptım 2.cizgi bariz bir şekilde çıktı yaklaşık 1 saat sonra ama ...nasıl olduysa çizgi sonra kendiliğinden kayboldu gölge şeklinde kaldı sizce ne olabilir kızlar anlamadım ....yardııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm..........

çileksurat canımmm çok geçmiş olsun ama emin ol hiçbir yaşadığımız sebebsiz değil şu dünyada Rabbine sığın neden demeden hayırlısı de Rabbim bunların mükafatını mutlaka verecektir sana hakkında hayırlısını nasip etsin bilemeyiz belkide böylesi hayırlı geç olsun ama güç olmasın inancını kaybetme

Son düzenleme:
iyi ozaman ateşin benımde 39. 37.1 felandı olmadım gece kalktıgımda 36.3 oldugunda anladım sabaha karsı hasta olcamı ınsallah bat gelmez bebısın senınledır
kızlar bu ölçüm nasıl yapılıyor öğlen uyudum kalkınca aklıma geldi bu yazışmalarınız ölçtüm 37.5 geldi bat yarın bi anlamı varmı?

çileksurat bu arada bence yarın doktora gitmeyi ihmal etme ve kanda pıhtılaşma testi yaptır çünkü 2 ve 2den fazla kimyasal gebelik yaşayanlarda pıhtılaşma sorununu araştırıyorlar. Herşeyden önce araştırmak lazım üzülmek bir yere kadar ben de bu ay yeniden kimyasal geçirirsem ilk işim bu olacak

canım testin üzerinde de yazar ama sanırım dikkatinden kaçmış bu testlerin sadece ilk 5 ile 20 dk arasındaki sonuçları doğru sonuç verir yarım saatten sonra çıkan sonuçlar geçersizdir.Oyüzden sıkma canını çift çıkmışsa yanlış olma ihtimali çok düşük hamilesin şu anda.Yarın kan testini yaptır ki kimyasal mı normal gebelik mi belli olsun inşallah sağlıklı bir gebeliktir adet gününü geçtiyse en az 150-350 çıkması lazım çükü adet gününde 100 ve üstünde olması gerekiyor hcgnin normalinde çoğunlukla

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bu ölçüm nasıl yapılıyor öğlen uyudum kalkınca aklıma geldi bu yazışmalarınız ölçtüm 37.5 geldi bat yarın bi anlamı varmı?
ben ıkaydır denıyorum bunu gecen ayda ya adet oldugumda yada adete bıgun kala baya dustu bu ay gece yatmadan once 37.1 dı sonra gece su ıcmeye kalktıgımda aklıma geldı olctum atesım 36.3 dusmustu olucagımı anladım sabah kalktıgımda olmustum

kızlar hamile olduğumu 4 gün önce öğrendim ilk beta hcg değerim 13.81 2 gün sonraki değer 61 buraya kadar her şey güzel fakat progesteron 0.5 çıktı. doktor bekliycez dedi. sizce bu ne demek oluyo kızlar. çok moralim bozuk
Bilenler bana yardımcı olun nolur

Canım ben gebelik planımdan 3 ay önce tüm gerekli yerlere göründüm tahlillerimi yaptırdım gereli araştırmaları da yaptım prolaktin ve progesteron hormonunu da araştırıp doktordan bilgi almıştım.Bildiğim kadarıyla anlatayım progesteron hormonu adetin 20 gününden sonra 10 ve üzerinde olması gereken bir hormon.Gebeliktede bebek için gerekli ortamı hazırladığı için artış gösterir süt için memeyi hazırlar.Senin değerin düşük çıktığı için doktor düşük ihtimalini göz önüne almıştır.Takip edecek ona göre ilaç verecektir.Normalde hamile olmasaydın bu değer bu ay yumurtlamadığını gösterirdi ama gebe olduğuna göre farklı bir durum var.Umarım bu dönemi sıkıntısız atlatırsın

Selam Kızlar ...

Yeni üyeyim...ama epeydir takip ediyorum KK'nü ..

Ben 3.5 seneye yakın doğum kontrol hapı kullandım..
en son hapımı 1 şubatta içtim...
bu süre zarfında başka yollarla korundum fakat 2.5 hafta önce de bebek çalışmalarına başladık..çok uzun süre korunduğum için herkes hemen hamile kalmazsın dedi ... normalde hapı bıraktığımdan beri adetim düzenli gelirdi..ama şimdi 2 gün gecikti....

Belki de fazla stres yaptım,heyecan yaptım ondan gecikti belki deeeeeeeeeeee bilmiyorum bakalım

Canım hiç laflara kulak asma ben de 2 yıl 6 ay kullandım d.k.ilacı Aralıkta bıraktım 1 ay daha farklı şekilde korundum adetim düzene girsin diye Ocakta korunmayı bıraktım ve hemen o ay hamile kaldım ama malesef düştü 5 martta. Bu ay 2. denememiz olacak ben de sabırsızlıkla bekliyorum her ne kadar adet ağrılarından ölecek gibi olsam da kaç gündür...Yani ilaçların gebe kalmaya olumsuz bir etkisi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…