- 3 Aralık 2012
- 3.640
- 2.336
- 398
- 41
daha yolun başındasınız rahat olun ilkler fazla bekletmez.ama ikinciler sıkıntı....hayırlısıyla olur...
inşş canım inşallah sende sıkıntı yapma gelir gelir sabretmek lazım demi:) ama yaşta geçiyor işte:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha yolun başındasınız rahat olun ilkler fazla bekletmez.ama ikinciler sıkıntı....hayırlısıyla olur...
belkı gec dollenme olmuştur 2gun suren belkı yerlesme kanamasıdır kan testı felan yapıldımı bazı ınsanlarda gebelık gec anlasılıyomuş oyle olabılır hayırlısı inşallah
farklı bı doktora daha gıtsen aslında inşallah bebektıren son kan testimi 15 martta yaptırdım negatifti 5 gün önce gittiğim doktor test yapmaya gerek görmedi evdeki testlerin negatif oldugunu duyunca. midem bulanıyor elim ayagım titriyor basım dönüyorsöktürücü igne odum progynex diye hala adet olmadım.
farklı bı doktora daha gıtsen aslında inşallah bebektır
sendekı belırtıyı okumustum bı sıtede gecen gun kadın kalp atısında hızlılık olmus işten ızın alıp acıle gıtmısdoktor bısey yok demıs ılac vermıs kadın oaksam gebe oldugunu ogrenmıs hayırlısı ınsallah bebısın senınledır
aminnnnnnnn inşallah ılkes kasıgım bukadar agrıyor acayıpinşallaaaaaaah hepimizin bebişleri vardır arkadaşım.
cnm hoşgeldin aramıza :)
yaşın çok geç değil. Bir sürü tanıdığım var 35-36 yaşlarında ilk çocuğunu doğuran. Ki sen 33 sün daha. Bana sorarsan önce bi kadın doğum uzmanına git. Çnkü tiroid ve insülin direncin varmış. Bi sor öğren, gebelikte sıkıntı oluyor mu, neler yapmalıyım diye. Hem genel bi kontrol etmiş olur hem kan testiyle değerlerine bakar. Sen de için rahat bi şekilde çalışmalara başlarsın. Eğer 4-5 ay hala olmazsa da ve sende bi sıkıntı yoksa eşinden sperm testini yaptırmasını iste. O da 40 yaşında çünkü. Veeee nolursa olsun iyi düşün, tatlı bebişler seninle olsun
Gunaydin arkadaslar. ya benim kafayi yememe az kaldiaz once lavaboya gittim adet olmusum. ama ocak ayinda oldugum gibi pembe ve damla damla... adam gibi sökülmüyo mubarek. deli olucam ya
((((((((( cok sknti veriyo bu durum bana karnim davul gibi oldu skntdan
bebek ıcın calısmaya baslayınca benımd eöyle oldu nedense kac aydır dırek baslamıo bıkac gun pembe damla oluo sonra devamı baslıo cok sınır bozucu Benim devami gelmiyo kiiikac ay oldu baslayali bizim 3. ayimiz ve 45 gun gecikmeli oldum
meraba kızlar lırmızı kartı gordum bu ayda olmadı bıdakıaya ınsallah umuraım herkezın hamılelık haberını alırız bu ay amınnn
hakkımızda hayırlısı beklemekten duva etmekten baska bısey gelmez elden ama bu ay hıc dusunmıcam takmıcam kafama oluruna bırakcam
meraba kızlar lırmızı kartı gordum bu ayda olmadı bıdakıaya ınsallah umuraım herkezın hamılelık haberını alırız bu ay amınnn
bebek ıcın calısmaya baslayınca benımd eöyle oldu nedense kac aydır dırek baslamıo bıkac gun pembe damla oluo sonra devamı baslıo cok sınır bozucu Benim devami gelmiyo kiiikac ay oldu baslayali bizim 3. ayimiz ve 45 gun gecikmeli oldum
buay 4.ayımız canım
oda dogru bende oyle dıyorum sonra bat bıhafta kala test yapmaya baslıyorum:)İnşallah başarırsın canım ya ben hep böyle söz verip sonra tutamıyorum
inşallah amın umarım hepımız hamıle oluruz anne oluruz amınnnaaa uzuldumm ama kısmet daha cok yenı evlisin evliliğinin keyfını cıkar takma kafana bıdahaki aya inşallah