Mart ve Nisan Ayında Hamilelik Müjdesi Bekleyenler!

son adet tarihim 28.02.2013 02.04.2013 kan testi yatrıdım beta hcg 344 hamişim ama dr gitmedim henüz ve ilk hamişliğim bilgi verin bana lütfennnnn
tebrık ederım allah analı babalı buyutsun saglıcakla kucagına al amın

Breeze8518 Mart 13212 Nisan 13:97:
Dadas4117 Mart 13?12 Nisan 13:97:
girlinred13 Mart 13?12 Nisan 13:97:
lovelylady15 Mart 13112 Nisan 13:97:
Pufboregi16 Mart 13113 Nisan 13:97:
bidiqperge16 Mart 13?13 Nisan 13:97:
minnoscu13 Mart 13313 Nisan 13:97:
sinolog19 Mart 13114 Nisan 13:97:

şu tarihlere bakar mısınız? nerdeyse 8 kişi aynı anda hamiş olup olmadığımızı öğrencez :) bütün BAT'lar toplandık toplandık toplandık, bebişler gelsin diye hopladık hopladık hopladık :9: hadi hep beraberrrr...

Ayyyyyyy eveeettttt hadi Allahım hayırlısını ver ama bi an önce ver Allah' ım:49::emir_bebek:

son adet tarihim 28.02.2013 02.04.2013 kan testi yatrıdım beta hcg 344 hamişim ama dr gitmedim henüz ve ilk hamişliğim bilgi verin bana lütfennnnn

cnmmm tebrik ediyorum seni. Çok mutlu ettin haberinle. Allah sağlıkla, mutlulukla kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin.

Cnmcm 6. haftada doktor keseye bakıyor ultrasonla. (kimyasal olup olmadığına emin oluyor) 8. haftada kalp atışlarına bakıyorlar. (dış gebelik ya da boş gebelik olup olmadığına bakılıyor) Onu da duyduğun anda içine bi sevinç doluyor ki sorma gitsin :)

Ay sanki yaşamış gibi anlattımmm. Arkadaşımla birlikte gittiydik, onu gördüm bnm gözlerim doldu heee

12. hafta ikili test fln var. Öle devam ayda bir gitcen sonra:nazar:

Canım çok iiyi işte muhtemelen dr tekrar kan testi ister. Beta HCG nin sürekli artışta olması lazım. Takma bunlarııııııııııııııııııııı. Geldi meleğin karnına. yakında da kucağına:))

çokkkk teşekkürler canlar 4 haftalık hamişim sanırım çok stresliyim ya:(((inşş hayırlısıyla bebişimi kucağıma alırım ilk testi adet olmadan 25.03.2013 te yaptırdım 38 değer sonra ayın 02.04.2013 tekrarladım 344 çıktı şimdi tekrar yaptırsan mı diye düşünüyorum ama dr gidip görüşmek daha ii sanırım:çok heyecanlıyım artış normal dimi

Sevgili arkadaşlar,
Hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alacağımız günü iple çekiyoruz. Eşimle korunmama kararı aldıktan sonra gün be gün bedenimi takip eder, erken gebelik belirtileri internetten her ayrıntısına kadar okumaya başladım.
Her türlü belirtiyi kendime yoruyor, bu ay hamile olduğuma hem kendimi hem de eşimi inandırmaya başlamıştım.
Hepimiz adet günümüz gelmeden hamile olup olmadığımızı anlamak için bir sürü siteye bakıyoruz. Öncelikle,
Bu ay adet olmadan 4-5 gün önce hissettiklerim:
- Sağ kasıkta şiddetli ağrı
- Mide bulantısı
- Ağız kuruluğu
- Zaman zaman kasıklarımda batma
- Yoğun baş ağrısı

Bebek sahibi olmaya karar verdikten sonra, her türlü gerekli testi yaptırdım ve bütün değerler olması gereken aralıkta çıktı. Fiziksel bir sorun görünmüyor. Ancak ben bu yukarıda saydığım belirtilerin hepsini hamile olduğuma yordum ve tam olmam gereken günümde adet oldum. Adet olmadan bir gün önce Predictor marka erken gebelik testini uyguladım ama negatif çıktı.

Uzun lafın kısası, söylemek istediğim adet öncesi dönem ile adet gecikmesinden önceki gebelik belirtileri arasında pek fark bulunmuyor. Bütün bunları adet gecikmesini dört gözle bekleyen ama adet olunca benim gibi üzülen anne adayları için yazıyorum.

çokkkk teşekkürler canlar 4 haftalık hamişim sanırım çok stresliyim ya:(((inşş hayırlısıyla bebişimi kucağıma alırım ilk testi adet olmadan 25.03.2013 te yaptırdım 38 değer sonra ayın 02.04.2013 tekrarladım 344 çıktı şimdi tekrar yaptırsan mı diye düşünüyorum ama dr gidip görüşmek daha ii sanırım:çok heyecanlıyım artış normal dimi

Bence 5 haftan bitmiş. Elindeki labaratuar kağıdının altında yazar değerler ama ben sana gene de yazayım

Gebelik Haftası Beta HCG Değeri

3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hf 13,300 - 250,000
17-24 hf 4,000 - 165,000

Beta HCG sonucu değerlendirmesinde bir diğer kriter ise yumurtlamadan sonra geçen süre gün, en düşük,en yüksek ve ortalama Beta HCG değerleridir.
Gebeliğin ilk tanısında yumurtlamadan sonraki ilk 20 gün içinde,gebelik nedeniyle çıkan Beta HCG Değerleri:

En Düşük Beta HCG, En Yüksek Beta HCG, Ortalama Beta HCG
12.gün: 17 119 48
13.gün 17 147 59
14.gün 33 223 95
15.gün 17 429 132
16.gün 70 758 292
17.gün 111 514 303
18.gün 135 1690 464
19.gün 324 4310 1061
20.gün 185 3279 1287

Son düzenleme:

cnmcm artış normal. ztn katlana katlana da artması gerekiyor. 8. haftada 5000lere ulaşıyor düşün.
Sen 6. hafta olunca doktora git. O sana neler yapman gerektiğini anlatır. Anlatmazsa da sen sor. Beslenmedir falan.

Bizi de habersiz bırakma tamam mı?

tamam canım 5.haftam bitmiş önümüzdeki pazartesi drdayım hemen randevumu alım kesem görünür en azından inşşşş drdan sonra hemen size dönüş yapıcam canlarım:)

tamam canım 5.haftam bitmiş önümüzdeki pazartesi drdayım hemen randevumu alım kesem görünür en azından inşşşş drdan sonra hemen size dönüş yapıcam canlarım:)

bebiş takvimini oluştursana hemennnnn :) yazılarının altında çıksın

kızlar bugun atesim 37.3 yarın bat gunum acaba umutlanammı

Sevgili arkadaşlar,
Hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alacağımız günü iple çekiyoruz. Eşimle korunmama kararı aldıktan sonra gün be gün bedenimi takip eder, erken gebelik belirtileri internetten her ayrıntısına kadar okumaya başladım.
Her türlü belirtiyi kendime yoruyor, bu ay hamile olduğuma hem kendimi hem de eşimi inandırmaya başlamıştım.
Hepimiz adet günümüz gelmeden hamile olup olmadığımızı anlamak için bir sürü siteye bakıyoruz. Öncelikle,
Bu ay adet olmadan 4-5 gün önce hissettiklerim:
- Sağ kasıkta şiddetli ağrı
- Mide bulantısı
- Ağız kuruluğu
- Zaman zaman kasıklarımda batma
- Yoğun baş ağrısı

Bebek sahibi olmaya karar verdikten sonra, her türlü gerekli testi yaptırdım ve bütün değerler olması gereken aralıkta çıktı. Fiziksel bir sorun görünmüyor. Ancak ben bu yukarıda saydığım belirtilerin hepsini hamile olduğuma yordum ve tam olmam gereken günümde adet oldum. Adet olmadan bir gün önce Predictor marka erken gebelik testini uyguladım ama negatif çıktı.

Uzun lafın kısası, söylemek istediğim adet öncesi dönem ile adet gecikmesinden önceki gebelik belirtileri arasında pek fark bulunmuyor. Bütün bunları adet gecikmesini dört gözle bekleyen ama adet olunca benim gibi üzülen anne adayları için yazıyorum.

cnmcm aslında belirti aramamak lazım. Çünkü aynı adet belirtileri bunlar. Ben bunların hepsini olacağım hafta yaşıyorum ztn. Eğer alakasız bi farklılık yaşarsam o zmn derim noluo diye. Arkadaşım yanıbaşımda, adet olcam herhalde belim karnım ağrıo dedi. Olmadı. Test yaptı hamileydi. Anlamadı bile hiç. Düşünmemeye çalışmalıyız. Yoksa kendi kendimizi hasta etcez

şuan için kan testimi aldım.. sonuç şöyledir : 187.6 .....

çok mu düşük nedir nasıldır bilemedim ...

ahahah ben yazdığımda sen meğer sonuçları yazıyormuşsun. hayır tatlım düşük değil merak etme. arkadaşımın 5. haftada 66 çıkmıştı. Sonra katlanarak arttı

Kızlar merhaba,

bir cilt problemimden dolayı cildiye doktoruna çıktım sabah.. ve verdiği ilaçları kullanabilir miyim diye teyit etmek için doktoruma uğradım.kullanabilirmişim. ben daha gelmeyecektim ama ilaçları sormak için geldim dedim gel bir bakalım dedi karından baktı göremedi erken daha dedi istersen bir daha kan ver dedi. 1058 çıktı sonuç herşey normalmış yani:) sevindik haftaya gideriz herhalde artık git gel yapmak daha çok yoruyor insanı..:)

herkesin hayırlı haberlerini bekliyoruz artık hadi sıradakilerrrr:)

Kızlar merhaba,

bir cilt problemimden dolayı cildiye doktoruna çıktım sabah.. ve verdiği ilaçları kullanabilir miyim diye teyit etmek için doktoruma uğradım.kullanabilirmişim. ben daha gelmeyecektim ama ilaçları sormak için geldim dedim gel bir bakalım dedi karından baktı göremedi erken daha dedi istersen bir daha kan ver dedi. 1058 çıktı sonuç herşey normalmış yani:) sevindik haftaya gideriz herhalde artık git gel yapmak daha çok yoruyor insanı..:)

herkesin hayırlı haberlerini bekliyoruz artık hadi sıradakilerrrr:)

maşallah maşallahhh:nazar:

şuan için kan testimi aldım.. sonuç şöyledir : 187.6 .....

çok mu düşük nedir nasıldır bilemedim ...

kafanı kesinlikle bu değerlere takma canım.. geç döllenme olmuş olabilir geç yumurtlamışsındır belki .. değerlerini takip et düzenli artmalardan sonra 2000'li değerlerde doktoruna koşşşş:) ama kesinlikle kafana takıp kendini de bebeğini de üzme:)

Back