Mart ve Nisan Ayında Hamilelik Müjdesi Bekleyenler!

hamişler 5 olduuuu!!!

Haydi bakalımmmmm, göbüşü dolanlar burayaaaaa... Bi haber verin yahuuu

kafanı kesinlikle bu değerlere takma canım.. geç döllenme olmuş olabilir geç yumurtlamışsındır belki .. değerlerini takip et düzenli artmalardan sonra 2000'li değerlerde doktoruna koşşşş:) ama kesinlikle kafana takıp kendini de bebeğini de üzme:)

ayy walla ilk gebelikte değerlerim daha yüksekti ve kimyasal gebelikle sonuçlandı... çok kötü bir durumdu.. bugünde 187,6 yı görünce şaşırdım.. tahmini 4 + 5.... haftasonuna denk geliyor. ptesi tekrar yaptırayım dimi..

bu ilk kimyasal gebelik olmasa huzursuz olmam bu kadar ama diyorum ya :((

çokkkk teşekkürler canlar 4 haftalık hamişim sanırım çok stresliyim ya:(((inşş hayırlısıyla bebişimi kucağıma alırım ilk testi adet olmadan 25.03.2013 te yaptırdım 38 değer sonra ayın 02.04.2013 tekrarladım 344 çıktı şimdi tekrar yaptırsan mı diye düşünüyorum ama dr gidip görüşmek daha ii sanırım:çok heyecanlıyım artış normal dimi

:46::46::46::46: tebriklerrr..allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..darısı başımıza

ayy walla ilk gebelikte değerlerim daha yüksekti ve kimyasal gebelikle sonuçlandı... çok kötü bir durumdu.. bugünde 187,6 yı görünce şaşırdım.. tahmini 4 + 5.... haftasonuna denk geliyor. ptesi tekrar yaptırayım dimi..

bu ilk kimyasal gebelik olmasa huzursuz olmam bu kadar ama diyorum ya :((

benimde ilk gebeliğimde değerlerim daha yüksekti adet günümden sonraki gün 733 tü mesela ama boş gebelik nedeni ile kürtaj oldum.. herşeyin hayırlısını versin rabbim..

son adet tarihim 28.02.2013 02.04.2013 kan testi yatrıdım beta hcg 344 hamişim ama dr gitmedim henüz ve ilk hamişliğim bilgi verin bana lütfennnnn

çok güzell haberler bunlar... sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız inşallah....

bende istiyorum şu hamilelik takvimini profilime koymak ama.. allahım içim okadar garip ki işyerindeyim oturup ağlıcam şimdi..

çok güzell haberler bunlar... sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız inşallah....

bende istiyorum şu hamilelik takvimini profilime koymak ama.. allahım içim okadar garip ki işyerindeyim oturup ağlıcam şimdi..

sen aynı bnm kafadansın :)

hem tüm dünyaya ilan edesin var, hem de ya diilse diye kafanda kurup saklayasın, ağlayasın var.. Belirsizlik en kötü şey. Ama az kaldı cnm bnm. Ztn keseyi bi görsün doktor, o zmn iyice bi rahatlarsın. Hele o kalp atışını duysan... 5. haftan şu an. Haftaya keseye bakılacak. O kdr bekledin, az kaldı sabır... Tüm dualarımız seninle...

kısçelerrrr hepinize kucak dolusu sevgiler, öpücükler....

Ben biraz kpss çalışayım artık. Ara ara bakcam ama merak etmeyin :)

ayyy ne güzel burda da hamiş haberleri var. inşaallah hepiniz sağlıkla bebişlerinizi kucaklarınıza alırsınız.. ben de bu ay 2. için çalışmalara başlıcam bana da bol şanslar artık dua edin nolurrr

dayanamadımmm imzamı koydum bende.......ne kadar sabırsızım... bu sefer güzell geçecek biliyorummmmmmm..allahın izniyle..

Kızçelerimmm dua edin banada.. Adetim dün bitti... Artık gelmesin kırmızıcıklar :97: 9 ay boyuncada gelmesinn... Inşallahhh...
Buarada tüm hamişlerimizi tebrik ederimmm :46: çoookkk sevindim bizlere dua edin olurmu ?? :16:

Kızlar nasılsınız hamişleri tebrik ediyorum allah sağsalim kucaklarına almayı nasip etsin...sorularım olucak sizlere ilişki bittikten sonra sabaha kadar yatıyorum kalkmıyorum hiç hafif bir ıslaklık oluyor gece sabah kalktığımda da ayağa biraz akıntı gibi geliyor çamaşırıma acaba spoşlar mı çıkıyor dışarı yoksa akıntımı:(içeri ulaşıyomu ulaşmıyomu taktım kafama sizde oluyormu?Bide gece ilişkiden sonra kasıklarımda karın guruldaması gibi sesler geliyor yumurtalıklarımmı çalışıyo acaba?

Kızlar nasılsınız hamişleri tebrik ediyorum allah sağsalim kucaklarına almayı nasip etsin...sorularım olucak sizlere ilişki bittikten sonra sabaha kadar yatıyorum kalkmıyorum hiç hafif bir ıslaklık oluyor gece sabah kalktığımda da ayağa biraz akıntı gibi geliyor çamaşırıma acaba spoşlar mı çıkıyor dışarı yoksa akıntımı:(içeri ulaşıyomu ulaşmıyomu taktım kafama sizde oluyormu?Bide gece ilişkiden sonra kasıklarımda karın guruldaması gibi sesler geliyor yumurtalıklarımmı çalışıyo acaba?

normal canım bı mıktar spoş cıkması dısarı onalr cok kucuk ve cok hızlı vede cok fazla bı mıktar dısarı cıkmasında hıc bı sorun olmaz zaten sabaha kadar yatıomussun bı cougumuz onu yapmıoruz bıle ben bı saat zor yatıorum hooop kalkıorum sıkıntı basıo:))

aynısı bendede oluyo sabaha kadar beklesem bıle sabah gerı cıkıyo cıkanlar sıperm degılmıs doktorlar oyle dıyo sıpermler sanıyeler ıcınde hızla rahme gırıyomus

meninin %95'i suymuş ya, su çıkıo. Ztn çok yoğun değil çıkan, eğer sabaha dek beklediysen yani

Back