Mart ve Nisan Ayında Hamilelik Müjdesi Bekleyenler!

evet bıraz acelecıyım sanırım dugunden ıkı hafta sonra doktora gıttım kovacak dıye korkuyodum ama kovmadı:)

Yarınsa bugün idrar testinde çıkar.
ıkı aydır bata bı hafta kala teslerı yapmaya baslıyodumsonuncuyada dayanamayıp pazartesı yap test bıttı esımde gec gelıyo almam zor bıraz sabah ıse gıderken dıyo atesını olc kac dere:)

kızlar karnım ağrıyo..bat 12 nisandı..sanırım kırımızıyı görücem yaaa:5::5: ilk aydan ıskaladık anlaşılan ..üfff hamile kalmakta ne zormuş arkadaş ya...önce olmasın diye uğraş şimdi olsun diye uğraş..

test yapmaktan deliye donduk 2 gunde bır ovulasyn testı yapıorum bu 4.testım bugun ılk cızgıden dahada koyu cıktı t cızgısı bunu bıle gormek heycanlandırıo ınsanı oncesınde t hep sılık cıkmıstı demekkı tam zamanı calısmalara devam 2 haftaya gebelık testınde 2 cızgı cıkar ınsallah ehueheueheu

test yapmaktan deliye donduk 2 gunde bır ovulasyn testı yapıorum bu 4.testım bugun ılk cızgıden dahada koyu cıktı t cızgısı bunu bıle gormek heycanlandırıo ınsanı oncesınde t hep sılık cıkmıstı demekkı tam zamanı calısmalara devam 2 haftaya gebelık testınde 2 cızgı cıkar ınsallah ehueheueheu
inşallah ısteyen herkez hamıle kalır amınn

kızlar karnım ağrıyo..bat 12 nisandı..sanırım kırımızıyı görücem yaaa:5::5: ilk aydan ıskaladık anlaşılan ..üfff hamile kalmakta ne zormuş arkadaş ya...önce olmasın diye uğraş şimdi olsun diye uğraş..

kırmızı ıstemıoruz bebiş istıyoruz iyi haberler ver bize canım:)) valla yaklasık 2 sene olmasın dıe ugrastık sımdı olsun dıe:))

kızlar biliyorsunuz bu mart-nisan topiği. Doğal olarak olur da hamiş kalırsak doğacak bebişler ya yay ya da oğlak burcu olacak. Hadi biraz eğlenelim. Bebişlerin karakterlerini yazıyorum.

YAY ÇOCUĞU
Yay iyimser ve pozitif düşünce biçimiyle diğer insanları da olumlu şekilde etkiler her şeyin aydınlık tarafını görmeye, çaresiz ya da umutsuz kaldığında mutlaka bir yol bulunucağına inanmaya hazırdır. Yay çocuklarının bu güvendikleri dünya içinde kalabilmelerini ve kendi şanslarını yaratmak için çaba sarfetmeyi de öğrenmelerini sağlamak esastır.

Yay'ın yaşamına anlam kazandırabilmek için mutlaka bir hedefleri ve amaçları olmalıdır. Günlük yaşantının stressi ya da sıradanlığı, belirli bir alana odaklanma, yönelme ihtiyacının artmasına neden olur. Küçük Yay'ın maceraya düşkünlüğü, ufuklarının hem mental hem de fiziksel olarak genişlemesi gereğini ortaya çıkarır. Farkındalığı, algıları çok gelişkin olmasına rağmen, her zaman daha fazlasını bilme ve araştırma ihtiyacındadır. Yaşı ilerleyen her Yay, mutlaka kendisi için yolculuk imkanları yaratır, ama küçük Yay'ın bile yaşamının hareket halinde olduğunu hissetmesi gereklidir.

Yay oldukça dışadönük ve arkadaşcanlısı bir yapıdadır. Sıcakkanlılıkla insanlara yanaşarak, karşısındakini de rahatlatır. Çok erken yaşlarda bile, insanların engellerini aşmayı kolayca başararak, kendini sevdirmeyi bilir. Bu ihtiyatlı bir yaklaşımdan çok, sevileceğine dair duyduğu özgüvendir.

Yay insanı yaşamayı sevdiği için, hayatı eğlenceli bir hale getirebilmek adına çok gayret eder. Gülmeyi, eğlenmeyi ve diğer insanlara maskaralık yapmayı çok sever. Abartmaya eğilimli yapısının yanında, oldukça gelişkin bir espri anlayışı ve yeteneği de vardır. Mutlaka kendini kötü hissettiği, karamsarlığa kapıldığı zamanlar vardır ama, yaşamın kendisine güzellik ve aradığı her şeyi getireceğine inancı hep sarsılmadan ayakta kalmasına nedendir.

OĞLAK ÇOCUĞU

Oğlak çok erken yaşlarda bile, zamanını iyi kullanmak ve üretken olmak ister. Bir şey yapmak üzere sorumluluk aldığı ya da birisine söz verdiği zaman bunu mutlaka yerine getirmeye çalışır. Her zaman yaşına göre daha olgun ve ciddidir. Yaşama karşı bu yaklaşımı, bir çocuktan çok erişkin gibi davranmasına nedendir.

Toprak grubu Oğlak, Boğa ve Başak gibi, planlamaya, planladıklarını dikkatle uygulamaya ve rutine girmeye yatkındır. Bir şeye başladığı zaman sonuna kadar, mutlaka sabırla gider. Güvenilir bir yapısı olduğu için, etrafındaki insanlar ona sorumluluk vermekten kaçınmazlar.

Oğlak insanı zayıf ve muhtaç durumda olmaktan çok korkar. Bu nedenle, her tür zorluğu göze alarak, oto-disiplin ve özyeterlilik geliştirmek için elinden geleni yapar. Yaşamındaki her şeyin kontrol altında olmasını istediği gibi, kendi duygusal reaksiyonlarını ve ihtiyaçlarını da minimize etmeye eğilimlidir. Anne-babaların küçük Oğlak'a, insanlara güvenmeyi ve kendi duygu, düşünce ve ihtiyaçlarını daha rahat ortaya koymayı alışkanlık haline getirmeyi öğretmeleri gereklidir. Oğlak çocukken bile, yüksek standardları hedefleyerek, amaçlarına ulaşmak için hiç yılmadan çalışır. Tüm zorluklara göğüs gererek, her türlü engelin üstesinden gelip, hedefine varmak temel karakteristikleridir.

dur kız daha.8 gün önceden karnın mı ağrıo senin?

valla bileydim ben de bu kdr zor, içmezdim o doğum kontrol haplarınıııııı.. Neyse umudu kaybetmek yok, stres yok. O gazdır gazzz :51:

Breeze85
18 Mart 13
2
12 Nisan 13
:97:
Dadas41
17 Mart 13
?
12 Nisan 13
girlinred
13 Mart 13
?
12 Nisan 13
lovelylady
15 Mart 13
1
12 Nisan 13
Pufboregi
16 Mart 13
1
13 Nisan 13
bidiqperge
16 Mart 13
?
13 Nisan 13
minnoscu
13 Mart 13
3
13 Nisan 13
sinolog
19 Mart 13
1
14 Nisan 13

şu tarihlere bakar mısınız? nerdeyse 8 kişi aynı anda hamiş olup olmadığımızı öğrencez :) bütün BAT'lar toplandık toplandık toplandık, bebişler gelsin diye hopladık hopladık hopladık :9: hadi hep beraberrrr...

bugun bı kısının bat tarıhı sanırım ınsallah hamıledır:49: herkez hamıle kalır ınsallah:49:

birr o kadar hesapladık her bi şeyiiii
ikii o kadar çalıştık iki güne biiii
üç test etmek bebek işiii
yormadan yılmadan bıkmadan kaçmadan :)

:46:

son adet tarihim 28.02.2013 02.04.2013 kan testi yatrıdım beta hcg 344 hamişim ama dr gitmedim henüz ve ilk hamişliğim bilgi verin bana lütfennnnn

bugun bı kısının bat tarıhı sanırım ınsallah hamıledır:49: herkez hamıle kalır ınsallah:49:

evet cnm. aşağıdaki arkadaşların ya bat'ları geçti ya da bugün. heyecanla haberlerini bekliyoruz. İnşallah hepsinden müjdeli haberler alırız :26:

mRv2012
9 Şubat 13
?
9 Mart 13
:18:
BEBISIMSU
11 Şubat 13
?
17 Mart 13
Boncugum35
28 Şubat 13
1
30 Mart 13
_fiona_
2 Mart 13
2
30 Mart 13
Nisanbebekk
5 Mart 13
?
2 Nisan 13
Ozlem_Ahmet
3 Mart 13
10
3 Nisan 13
Mersah22
7 Mart 13
4
4 Nisan 13

ayakları hava kaldırdıl kaldırdık
pecetelerı tıkadık tıkadık
yumurtlamayı hesapladık hesapladık
calışmaları yaptık yaptık
ınsallah bu hepımız tutturduk tutturduk :49:

evet cnm. aşağıdaki arkadaşların ya bat'ları geçti ya da bugün. heyecanla haberlerini bekliyoruz. İnşallah hepsinden müjdeli haberler alırız :26:

mRv20129 Şubat 13?9 Mart 13:18:
BEBISIMSU11 Şubat 13?17 Mart 13:18:
Boncugum3528 Şubat 13130 Mart 13:18:
_fiona_2 Mart 13230 Mart 13:18:
Nisanbebekk5 Mart 13?2 Nisan 13:18:
Ozlem_Ahmet3 Mart 13103 Nisan 13:18:
Mersah227 Mart 1344 Nisan 13:18:
inşallah hayırlı haberlerını alırız amın

Back