Mart ve Nisan Ayında Hamilelik Müjdesi Bekleyenler!

insallah ben de bu ay hamıs kalcam :(

inşallah cnmcm
son adet tarihin? beklenen adet tarihin? kaçıncı denemen? bilgilerini verirsen listeye ekliyim seni.

bu arada 2411990 doğum tarihin falan mı? çok küçükmüşsün eğer öyleyse... erken diil mi?

Yapılan çalışmalarda cinsel ilişki pozisyonu ve ilişki sonrası bacakların kaldırılması, bel altına yastık konması gibi yöntemlerle gebelik oranı arasında bir ilişki bulunmamıştır. Cinsel ilişki sonrasında vajinadaki sperm çok hızlı bir şekilde tüplere geçmekte ve bu geçiş hızı yumurtlamaya yakın dönemlerde daha da hızlanmaktadır. Bu nedenle ilişki sonrası yatmak, yastık koyma veya bacakları yüksekte tutmak gibi yöntemlerin yararı yoktur.

kızlar bakın ne buldum ...

Yapılan çalışmalarda cinsel ilişki pozisyonu ve ilişki sonrası bacakların kaldırılması, bel altına yastık konması gibi yöntemlerle gebelik oranı arasında bir ilişki bulunmamıştır. Cinsel ilişki sonrasında vajinadaki sperm çok hızlı bir şekilde tüplere geçmekte ve bu geçiş hızı yumurtlamaya yakın dönemlerde daha da hızlanmaktadır. Bu nedenle ilişki sonrası yatmak, yastık koyma veya bacakları yüksekte tutmak gibi yöntemlerin yararı yoktur.

Bunu ya da buna benzer birşeyi daha okumuştum

ama doktorlar hemen kalkmayın yatın diyor. O da spermler kalkar kalkmaz akar diye. Hepsini tutmaya çalışıoz. Kaçmasınlarrrr...

:)) valla yakında kafayı yemessek iyidir.. zaten şu bilimadamlarını bir ele geçirsem.. birgün şunu yemeyin bir gün bunu yemeyin şunu yapmayın bunu yapın diye diye iyice dengesizleştiriyorlar (ben bunu nasıl yazdım böyle :P )..

kocakarı lafları da olabilir belki yoktur ama alakası..içimiz nasıl rahat olacaksa öyle yapalım gitsin dimi :)

ama doktorlar hemen kalkmayın yatın diyor. O da spermler kalkar kalkmaz akar diye. Hepsini tutmaya çalışıoz. Kaçmasınlarrrr...

Yalnız bildiğim kadarıyla meninin %95 i su %5' i spermmiş. Ve spermler saatte 15 mt hızla fırlarmış resmen. O yüzden bu bana mantıklı gelmişti.

cnmcm spoşlar azalıyor diye her günü önermiyor doktorlar. bir de 72 saat yaşıyor nasılsa diye günü kaçırma ihtimalinde ortadan kalkıyor. öldürcen adamı her gün her günnn :)

hahahah valla banada zor oluo zaten ama cevremde ıkı gunde bırle olmayıp hergunle hamıle kalmayı basaranlar olunca bıde böyle deneyelım dedık bakalm hayırlısı:))

marhaba kızlar evlenmeden once hamıle kalmanın bukadar zor oldugunu bılmıyodum etrafımdakı kadınlar adet bıtınce yıkan sonra calısma yap hemen kalırsın ben oyle kaldım dıyolardı ama oyle hiçte oyle degılmiş:)

marhaba kızlar evlenmeden once hamıle kalmanın bukadar zor oldugunu bılmıyodum etrafımdakı kadınlar adet bıtınce yıkan sonra calısma yap hemen kalırsın ben oyle kaldım dıyolardı ama oyle hiçte oyle degılmiş:)

Dur be güzelim daha 2 ay olmuş evleneli. Doğru düzgün deneme bile yapamamışsındır sen daha.

aynen sıcak banyo yap sonra yap hemen kalırsın derlerdi:=) senim bugün ovulasyon ben öle yapıcam sıcak banyo yapıcam sonra mikmik belki olur :=)

Back