pek kalabalığız bugünnn :) bugün içim pek huzurlu.. sanki birileri her an çift çizgi gördüm diye haber vericekmiş gibi..
1 hafta ertelersem ztn bat gelmiş oluo :) ya hep ya hiççç. ama havlu olayı mantıklı geldi :) saklayıveririm kimse kalkmadan valizime
Canım ben ziyareti 1 hafta ertelemkten bashettim:)
hadi hayırlısı canım inş güzel haberler verirsin bize:=)
insallah ben de bu ay hamıs kalcam
laborantları gidip dövcem şimdiiii. aaaaaaaaaaaaaaaaaa hadiiii :)
saat 15:00de çıkıyormuş sonuçlar ama internetten saat 14:00den sonra bak dedi :)) ama ben açtım bakıyorum habire f5 yapıyorum :))
Yapılan çalışmalarda cinsel ilişki pozisyonu ve ilişki sonrası bacakların kaldırılması, bel altına yastık konması gibi yöntemlerle gebelik oranı arasında bir ilişki bulunmamıştır. Cinsel ilişki sonrasında vajinadaki sperm çok hızlı bir şekilde tüplere geçmekte ve bu geçiş hızı yumurtlamaya yakın dönemlerde daha da hızlanmaktadır. Bu nedenle ilişki sonrası yatmak, yastık koyma veya bacakları yüksekte tutmak gibi yöntemlerin yararı yoktur.
kızlar bakın ne buldum ...
Yapılan çalışmalarda cinsel ilişki pozisyonu ve ilişki sonrası bacakların kaldırılması, bel altına yastık konması gibi yöntemlerle gebelik oranı arasında bir ilişki bulunmamıştır. Cinsel ilişki sonrasında vajinadaki sperm çok hızlı bir şekilde tüplere geçmekte ve bu geçiş hızı yumurtlamaya yakın dönemlerde daha da hızlanmaktadır. Bu nedenle ilişki sonrası yatmak, yastık koyma veya bacakları yüksekte tutmak gibi yöntemlerin yararı yoktur.
ama doktorlar hemen kalkmayın yatın diyor. O da spermler kalkar kalkmaz akar diye. Hepsini tutmaya çalışıoz. Kaçmasınlarrrr...
ama doktorlar hemen kalkmayın yatın diyor. O da spermler kalkar kalkmaz akar diye. Hepsini tutmaya çalışıoz. Kaçmasınlarrrr...
bende kaldırıyorum haklısın gitmesin spoşlar:=) ama okuyunca acasa mı diyosun:=) o zaman silkelemeyi duysa proflar ne yaparlar acaba :)
cnmcm spoşlar azalıyor diye her günü önermiyor doktorlar. bir de 72 saat yaşıyor nasılsa diye günü kaçırma ihtimalinde ortadan kalkıyor. öldürcen adamı her gün her günnn :)
bence emekliye ayrılırlar :)))
marhaba kızlar evlenmeden once hamıle kalmanın bukadar zor oldugunu bılmıyodum etrafımdakı kadınlar adet bıtınce yıkan sonra calısma yap hemen kalırsın ben oyle kaldım dıyolardı ama oyle hiçte oyle degılmiş:)
marhaba kızlar evlenmeden once hamıle kalmanın bukadar zor oldugunu bılmıyodum etrafımdakı kadınlar adet bıtınce yıkan sonra calısma yap hemen kalırsın ben oyle kaldım dıyolardı ama oyle hiçte oyle degılmiş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?