Mart ve Nisan Ayında Hamilelik Müjdesi Bekleyenler!

Kızlar benim dün gece çok fena kasık ağrılarım başladı. adetin 20. günü falan. Neden olur ki bu ya?

Kızlar benim dün gece çok fena kasık ağrılarım başladı. adetin 20. günü falan. Neden olur ki bu ya?

canım berimde 2 gündür kasıklarım ağrıyo ama benim bugün ovulasyon yumoşlar çatlayacak galiba diyorum hayırlısı...
bu arada herkese günaydın....
hamile olan arkadaşlar çok sevindin inş beta değerlerinizide paylaşın bizimle sevinelim hep birlikte:=)

günaydınnnnnnnnn kızçeler :) dün izinliydim hiç giremedim.. bayağı bir dedikodu yapmışsınız :) umarım bugün bat geçmiş ve testte çift çizgi gören arkadaşlarım çok olur.. hep beraber sevindirik oluruz..

ben hala kan testi yaptırmadım.. nedir bu korku endişe bilemiyorum.... hep kimyasal gebelik yüzünden.. wcye giremez oldum.. sanki kan damlası görücekmişim gibi..
geçen ay eşimle alışveriş yaparken.. dedim ki kadın pedi almıcam.. almıcam bu ay dedim.. sıkıldım dedim.. olursam alıcam dedim.. içime mi doğmuş ne?

iyi düşünelim hep beraber iyi olsun.. yumoşlar çatlasın göbişler şişsin sonra melekler kucağımıza gelsin :)

günaydınnnnnnnnn kızçeler :) dün izinliydim hiç giremedim.. bayağı bir dedikodu yapmışsınız :) umarım bugün bat geçmiş ve testte çift çizgi gören arkadaşlarım çok olur.. hep beraber sevindirik oluruz..

ben hala kan testi yaptırmadım.. nedir bu korku endişe bilemiyorum.... hep kimyasal gebelik yüzünden.. wcye giremez oldum.. sanki kan damlası görücekmişim gibi..
geçen ay eşimle alışveriş yaparken.. dedim ki kadın pedi almıcam.. almıcam bu ay dedim.. sıkıldım dedim.. olursam alıcam dedim.. içime mi doğmuş ne?

iyi düşünelim hep beraber iyi olsun.. yumoşlar çatlasın göbişler şişsin sonra melekler kucağımıza gelsin :)

Ahahaha geçen ayda ben aynısını yapttıımmmmm...

bulutefe sen baya yeni evlisin çok çabuk karar almışsın çocuk için cidden tebrik ederim benim 2 .5 yılı geçti evleneli ilk kez geçen ay karar verdik ,çocuk sevmediğimden istemediğimden değil tabiki ama eşimle çocuk olmadan çok iyi vakit geçirmek istedim.Allaha şükür her şey şu ana kadar çok iyi gitti.Çünkü bebek olunca bir çok şeyi birdaha yapamayacğımı iyi biliyorum :) doyasıya yaşadım inşallah Allahım bana beklediğim için gücenmez ve nasip eder.Çünkü ben öğretmenim 1.sınıftan alıp 4e getirdiğim ,deli gibi sevdiğim 40 öğrencim var onları mezun etmeden çocuk yapmayacağım dedim ayrılmak istemedim herkes bana kızsa da.Adam gibi yetişsinler istedim.Şimdi her gün ağlıyoruz nasıl ayrılıcağız diye.Ve şimdi çocuk istiyorum ki yeniden 1.sınıf almadan ücretsiz izine ayrılabileyim diye.Çünkü öğrencilerimi çocuklarımı çok seviyorum bırakınca boyunları bükük kalmasın istiyorum.İnşallah En geç mayısa kadar olsun böylece minikleri ortada bırakmak zorunda kalmayayım.

keşke bütün öğretmenler senin kadar düşünceli olsa...

merhaba kızlar bende martta kimyasal gebelik geçirdim malesef bebeğim tutunamadan gtti şuan tekrar başladık çalışmalara inşallah bu ay olur:)

inşallah cnm. Hoşgeldin topiğimize bu arada. BAT/deneme?/sat? bilgilerini verirsen listeye ekleyeyim seni de

hoşgeldin hamiş hanımmmm :)

pazartesi yaptır testi artık. hem üstünden epey geçmiş olur. az bişi kan görürsen de endişelenme, üstüne görme (yerleşme kanaması) denen bir şey var sonuçta. Azsa korkma yani. İdrarda beta hcg yükselmişki çift çizgi gördün. pazartesi kanda iyice yüksek görünür artık

hanımlar nisan 1 den itibaren folik asitimi almaya başladım, gebelik hazırlığı yapıyorum, 3-4 gün sonra da adet olacağım inşallah, nisan ayında bebk denemesi yapacağız , çok çok heecanlıyım:9:

aybuke seni listeye eklemişiz ama martta çalışma olmadı mı? nisan diye mi ekleyeyim o zmn?

hoşgeldin hamiş hanımmmm :)

pazartesi yaptır testi artık. hem üstünden epey geçmiş olur. az bişi kan görürsen de endişelenme, üstüne görme (yerleşme kanaması) denen bir şey var sonuçta. Azsa korkma yani. İdrarda beta hcg yükselmişki çift çizgi gördün. pazartesi kanda iyice yüksek görünür artık

az önce işyerinin arkasındaki arifiye semt polikliniğine gittim ve kan verdim :)))

saat 14:30 da netten bakıcam :) ne olur dua edin bu sefer herşey yolunda gitsin.. :)

Back