Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Mayalam 5 embriyon oluyormus çifter çifter yaparsın artık ins.😅🙏 Hepsi sağlıklı gelsin hiçbir sorun çıkmasın ins.🤲 Rabbim zorunu kolaylastirsin🌸🩵

Oyy ağzın bal yesin inşallah Amin Amin dilerim öyle olur inşallah canımsın Allah razı olsun güzel duaların için Rabbim kabul etsin inşallah 🤲🥹👼👼🫶❤️

Bu pgt daha once hic transfer olmamış birinin embriyolarina yapılır mi? Yoksa negatif sonuçlar sonrasında mi yapılıyor
Acıbadem hastanesi direkt yapıyor bence. Fiyat sorarken PGTli bu kadar diye ayrıntılı fiyat veriyor.
Daha önce 2 şişli Memorial olumsuz denemeden sonra acıbadem pgtli yaptı bana

Canım adet olmazsın kullandığın ilaçlar adet olmanı engelliyo ☺️ İçini ferah tut geç tutunmaysa belki idrarda gözükmeyebilir🙏🏼 Bekle kan gününde kanını ver canım daha önce idrarda negatif görüp kan gününde pozitif gören arkadaşlar oldu. İnşallah seninde öyledir canım🙏🏼🥰
Şimdi gördüm canm sende cevap bekliyorsun inşallah güzel haberler verirsin🤲🏻🤲🏻🤲🏻😍

Pinky hanımcım muayeneye girince doktora dedim haftasonunu korkuyla geçirdim neden diyo ne oldu dedim kafam da hep soru işaretleri vardı foliküller kendisi gelirse diye yok yok herşey kontrolümüz altında baya gülümsedi ultrasonu bana çevirdi bak dedi folükllerin burada yerinde duruyor 🤣😁 dedim işte ah bir bilseniz hop oturup hop kalkıyorum 🫣😁

Acıbadem hastanesi direkt yapıyor bence. Fiyat sorarken PGTli bu kadar diye ayrıntılı fiyat veriyor.
Daha önce 2 şişli Memorial olumsuz denemeden sonra acıbadem pgtli yaptı bana
Biz İzmir'de fiyat verilirken hic pgt li fiyat almadık doktorumuz da pgt den bahsetmişti ama muhtemelen gerek görmediği için yapalım tarzı bi konuşma geçmedi bende çok üstünde durmadım ama kalp atim durması dusukleri duydukça benimde başıma gelir mi diye korkmaya başladım şimdi de keske yaptirsaydim diyorum

Ben yurtdisindayim canm burda öğle bi şey denilmedi bana o yüzden 🥺

Canım doktor söylüyor transfer esnasında hatta bana dedi lekelenmeler olursa günde iki defaya çıkar fitili bırakma diye sende bırakma çarşamba günü kan sonucuna göre doktorun zaten söylüyor bırak diye kalbini ferah tut herşey gönlünce olsun inşallah 🫶🏻🤲🥲

Ben birşey sormak istiyorum transferin 11.gunu gidip kan verdim sonucum 71.98 çıktı transferin 14.gunu tekrar kan verdim sonucum 89.92 çıkmış dış gebelikmi yani bilen biri bana yardımcı olabilirimi bu durumu yaşayıp sonradan değeri yükselen varmı acaba

Amin canım benim inşallah yaz bize mutlaka merak ediyorum seni

Çok teşekkür 😍 ederim cancağzım 💕
Çıktım bitti perşembe sabahı Opu olacağım nasip olursa bugün son doz Menogon yarın sabah cetrotide akşam 9 da ovitrelle vuracağım çarşamba iğne yok mola perşembe sabah 07:30 da orda olmam gerekiyor 8 e doğru artık alırlar ondan sonra döllenmeyi bekleyeceğiz dilerim bir mucize olur hepsi olgun çıkar ve hepsi döllenir şansım artması için Amin 🤲🥲❤️👼

Back
X