Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Hadi hayırlısı canım, öğlene çıkar herhalde sonuçların değil mi?

Teşekkür 😍 ederim canım bugün cuma günü personel az ancak 10:20 de çıktım eve gidiyorum herşey yolunda kan çıkar bir iki saate eğer değerlerde iyiyse son kez pazartesi günü tekrar kontrole gideceğim Opu daha çarşamba yâda perşembe günü olacam dedi bekliyoruz sabırla 🤲🥰😘

Merhabalar Brüksel’de hangi hocaya gidiyorsunuz bugün Cem hoca il görüşmeye gideceğiz aklımda bi sürü soru var daha önce bi tüp bebek denemem oldu maalesef negatif sonuçlandı ve embriyomuz kalmadı en baştan sürece başlayacağız sizin süreciniz ne durumda tüp bebek sebebiniz nedir 🤍
M Maralim2019 senin alanın canım benim 🥰

Kızlar pozitif sonucu gören arkadaşlar transferden sonra neler yaptılar paylaşabilirler mi. Beni en çok yoran şey transfer günü idrara sıkışık olma durumu transferden hemen sonra dayanamıyorum işte ayağa kalkayım mı kalkmayayım mı lavaboya gideyim mi gitmeyeyim mi bu düşünce çok geriyor beni. ne kadar uzandınız ne kadar dinlendiniz transferden sonra yürüyüş spor falan yaptınız mı neler yediniz neler içtiniz.Paylasabilirseniz çok sevinirim 🥰
Ben transferden sonra hastanede 30dk uzandım sonrasında kalkıp giyinip tuvalete gittim.
3saat yol geldim eve kendim kullanıp.
Transfer harici üçüncü gün duş aldım (doktorum ala bilirsin dedi ama ben yinede bazıları almıyor diye bende almadım)
Daha sonrasında üç gün falan hafif yürüyüşler yaptım kan dolaşımı için çünkü ben genelde hareketsizim evden çalışıyorum ve full oturuyorum sabahtan akşama kadar. Merdiven inerken tedirgin olmadım.
Fazla düşünmedim üstüne düşmedim açıkçası.
Ama ağır kaldırmadım koşmadım vb.
Yeme içme olarak şu an istediğini tüket ama pozitif alınca muayenede doktor sana söyleyecek denildi, fakat yinede dikkat edeyim diyorsan şimdiden, aklımda kalmasın diye, sakatat tüketme, topraksı şeylere çıplak elle dokunma mesela soğan patates gibi, çiğ kırmızı et aynı şekilde, yani kısaca doğal gebelikte nasılsa bundada öyle.

Bunlardan ziyade kesinlikle normal hayatıma dön kendini yatağa bağlama en önemlisi bu denildi.

Merhabalar Brüksel’de hangi hocaya gidiyorsunuz bugün Cem hoca il görüşmeye gideceğiz aklımda bi sürü soru var daha önce bi tüp bebek denemem oldu maalesef negatif sonuçlandı ve embriyomuz kalmadı en baştan sürece başlayacağız sizin süreciniz ne durumda tüp bebek sebebiniz nedir 🤍
Ben hüsamettin hocaya gidiyorum. Bizde sebepsiz infertilide var dediler. Birde yaş ilerlediği için amh düşük 0.16 3 defa yumurta geliştirip 3 deda opu oldum. 3 embriyom var kismetse ayin 9 da transfer olucam.

B beyzaa101 benim doktorum daha doğrusu hemşirem şunu söyledi.
Doğal gebelik olsaydı şu an ha ile olduğunu bile bilmiyordun. Belki koşacaktın belki merdiveni hızlıca inip çıkacaktın koltuk vs çekecektin. Bu sebepten kendini kasma ama tutupta koltuk vs çekme.
Sadece normal hayatına dön gez dolaş işini yap ama yinede ağır kaldırma aklını n köşesinde olsun transfer olduğun dedi.

Lekelenmelerin hareketlilikle ilgisi olmadığını biliyorum canım ama sen gene doktoruna danış elbette herkesin süreci kendine özel diye biliyorum. Bana oradaki bir hemşire zaten tutunma oluyorsa o ilk yarım saatte oluyor gerisi boş demişti 😅
O doğru ben ilk transferimde de yattım negatftş ama bu kadar dikkatli değildim yalan olmasın

Kızlar bende 1 saat önce transfer oldum, kafama bişey takıldı şimdi herkes transferden sonra tuvalete gitmemiş, ben çok sıkışıktım o yüzden 10 dk sonra tuvalete gitmemi söylediler çok sıkışık yatmakta olmazmış, şimdi ben kalktım ya acaba bişey olur mu😔

Amin canım benim hepimiz her Daim güzel haberler alıp vermek nasip olsun şu an 5 adet folükül büyümüş hepsi aynı eşitlikte dedi bu güzel olumlu dedi sadece bu sefer vücudum ağırdan alıyor ama kötü değilmiş iyi 😌 onun için pazartesi gibi tekrar son kontrolü olacağım Opu bitik ihtimalle çarşamba yada en geç perşembe dedi olur folüküller toplanacak boyuta gelmeli yoksa boş ve olgun çıkmaz onun için bu sefer böyle oldu dilerim sonu güzel olsun Amin 🤲😘👼
Olur canım olur çok şükür gelişme var bak büyüyor yani Allah'a çok şükür içini ferah tut iyi düşün iyi olsun bak güzel haberler almışsın bekledikçe Allah güzelleştirir ♥️ merak etme

O doğru ben ilk transferimde de yattım negatftş ama bu kadar dikkatli değildim yalan olmasın
Aynen öyle canım, kanamalar bir çok gebede olabiliyor doğal bir durum bu hareketliliğin ve canlılığın senin moralini daha yüksek tuttuğunu düşünüyorum yatarsak sürekli kaygılı hissederiz eğer doktorunu uyarmadıysa bu konuda hayatına devam et bence de🙏🏻

Kızlar pozitif sonucu gören arkadaşlar transferden sonra neler yaptılar paylaşabilirler mi. Beni en çok yoran şey transfer günü idrara sıkışık olma durumu transferden hemen sonra dayanamıyorum işte ayağa kalkayım mı kalkmayayım mı lavaboya gideyim mi gitmeyeyim mi bu düşünce çok geriyor beni. ne kadar uzandınız ne kadar dinlendiniz transferden sonra yürüyüş spor falan yaptınız mı neler yediniz neler içtiniz.Paylasabilirseniz çok sevinirim 🥰
Merhaba canım ben 3 gün boyunca yattım evde 5 10 dakika ufak ve yavaş yürüyüşler yaptım 3 4 gün duş almadım protein ağırlıklı beslendim kuruyemiş badem,fındık,kaju,Antep fıstığı çok yedim akşamları mutlaka meyve yedim özellikle elma ananas ve portakal sabahları avokado yedim ama her gün değil haşlanmış yumurta yedim ama bir sabah yedim diğer sabah yemedim 1 gün aralıklarla yedim kabız olmamak için ve en önemlisi bol bolll su içtim 5. Günden sonra yavaş yavaş yine ama bu sefer 15 20 dakikalık yürüyüş yaptım evimin önünde ekmek almaya filan gittim kan akışı için hareket önemli ve kabız olamamaya dikkat et

Kızlar bende 1 saat önce transfer oldum, kafama bişey takıldı şimdi herkes transferden sonra tuvalete gitmemiş, ben çok sıkışıktım o yüzden 10 dk sonra tuvalete gitmemi söylediler çok sıkışık yatmakta olmazmış, şimdi ben kalktım ya acaba bişey olur mu😔
Hiç sanmıyorum canım bundan 2,5 yıl önce doğal olarak gebe kalmıştım. O dönem çocuk istemediğim için ilişkiden hemen sonra tuvalete gitmiştim tutmasını istemediğim için ama gebe kalmıştım🤣

Bişey olmaz canım. Odana geçtikten sonra tuvalete gidebilirsin demişlerdi bana. 5 dakika sonra gittim. Benim sonucum henüz belli değil ama bir arkadaş odaya çıktıktan 5 dakika sonra WC ye gitmiş çok şükürler olsun hamile şuan. Ayrıca bana verdikleri kâğıtta da yazıyor. Tuvalete gitmek embriyoyu düşürmez diye 😄

Hiç sanmıyorum canım bundan 2,5 yıl önce doğal olarak gebe kalmıştım. O dönem çocuk istemediğim için ilişkiden hemen sonra tuvalete gitmiştim tutmasını istemediğim için ama gebe kalmıştım🤣
Teşekkür ederim cevabınız için içim biraz rahatladı, çok tedirgin oldum😔doktorda hemşirede tuvaletini yap dediler diye kalktım ama gerçekten çok sıkışıktım,

IMG_20250404_125642.webp
kizlar 7. Günüm ve dayanamayıp test yaptım sizce nasıl ilk idrarimla yapmadım kargodan yeni geldiler 😂😂 12 buçuk gibi yaptım 2 dakikada bu şekilde oldu

Bişey olmaz canım. Odana geçtikten sonra tuvalete gidebilirsin demişlerdi bana. 5 dakika sonra gittim. Benim sonucum henüz belli değil ama bir arkadaş odaya çıktıktan 5 dakika sonra WC ye gitmiş çok şükürler olsun hamile şuan. Ayrıca bana verdikleri kâğıtta da yazıyor. Tuvalete gitmek embriyoyu düşürmez diye 😄
Çok teşekkür ederim gerçekten rahatladım şu an🤗 tedirgin olmuştum çok sağol canım, inşallah güzel pozitif sonuç alırsın🤲🏼

Benim kağıttada yazıyormuş aynısını😅

Back
X