Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Canım sen gönlünü ferah tut inşallah hayırlı haberler alırsın inşallah

Evet canım bana doktorum amh sonucum 0.57 çıktıktan sonra aşılama şartı kalkıyor direk tüp bebek demişti.
İnşallah senin de kuzum. Yarın dimi randevun? Adet oldun mu?
Evet evet kuzum yarın sabah 09:00 da gideceğim inşallah. Baya erken kalkmam lazım 6 buçuk gibi. İşe giderken o kadar erken kalkmıyorum biraz zor olacak benim için heyecandan da uyuyamadım halaa

Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Belki gizlenmiştir beta değeri artışınız çok güzeldi çünkü ikiz gibi geldi hep bana hayırlı haberlerinizi alalım inşallah

Kızlar günaydın, transfer sonrası 2. günüme geçtim bugün 28 nisandan transfer olmuştum. Bir şey sormak istiyorum, dinlenme sürecinde gece uyurken sırt üstü mü yattınız hep sağa sola istediğiniz gibi döndünüz mü? Ben dün baya rahat yatmışım neredeyse yüz üstü olacak şekilde sağa dönmüşüm. Uyanınca bir tedirgin oldum.

Ben size küstüm kimse konuşmuyor
Ben de hep okuyorum ama artık ara vermenin vakti geldi benim için de. İki aydır bu sitede yatıp kalkıyorum nedense, raporlu olmanın da etkisiyle telefon bağımlısı oldum. 1 Mayıs itibarıyla kendime gelmeye niyet ettim amin biraz artık rutinime dönmeye ihtiyacım var. İnşallah hepiniz/hepimiz sorunsuz hamilelikler yaşarız. Sağlıkla güzellikle kucağımıza alalım inşallah.

Günaydın , ben yatma pozisyonuma dikkat etmedim hiç .Normal yattım yüzüstü yatmayı severim zaten genelde de öyle yattım hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…