- 26 Nisan 2024
- 368
- 374
- 23
- 33
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #17.501
hahahhahha çok tatlısın aynennEvet canım benim aklımda önce bir bebişleri Allah’ın izniyle görelim hamiş grubu açalım gelmeyenin kaynanası evine yatıya gelsin
hahahhahha çok tatlısın aynenn
tabi mayısta sonuçları açıklancaklar var daha inşalllah her biri pozitifi görsünTest sonuçlarını bekleyenleri de o zamana kadar mezunederiz sonra hamiş topiğine gideriz burayı arada ziyaret ederim anıları tazelemek için
tabi mayısta sonuçları açıklancaklar var daha inşalllah her biri pozitifi görsün
Canım senin sonucuna bakmaya girdim hayırlı uğurlu olsun çok güzel gelmiş değerin Rabbim tamamına erdirsin inşallahBen size küstümkimse konuşmuyor
Canım senin sonucuna bakmaya girdim hayırlı uğurlu olsun çok güzel gelmiş değerin Rabbim tamamına erdirsin inşallah
Canım bence normal bu zamanlarda benimde ara ara giriyor . Zaten bi o bi de göğüs hassasiyeti var başka bisey yok bi de sık idrara çıkma. Sen de başka belirti var mi mide bulantısı filan ?morceylan nasılsın? Benim bugün bi tık kasıklarıma ağrı girdi ama normal mi bilemedim tedirgin oldum her zamanki gibi. Sende durumlar nedir?
Ay o topicten çıkmam mayalam neler diyosun tövbeeeEvet canım benim aklımda önce bir bebişleri Allah’ın izniyle görelim hamiş grubu açalım gelmeyenin kaynanası evine yatıya gelsin
Ay o topicten çıkmam mayalam neler diyosun tövbeee
Hosbuldum canım iyi olmaya çalışıyorum nasıl olayımHoşgeldincanısı nasılsın biraz toparladın mı inşallah Çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun darısı en kısa zamanda senin başına inşallah dilerim Rabbim kucağını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah Amin
Hosbuldum canım iyi olmaya çalışıyorum nasıl olayımhiç böyle olacağını düşünmemiştim yani ama insanın başına her şey gelebiliyor işte. Allah razı olsun Rabbım isteyen herkese nasip etsin ben uzun bir süre ara vereceğim
Aminn inşallah canım çok teşekkür ederim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun çok zor bir süreç gerçektenÇok zor bir süreç canımsın sana sımsıkı sarılıyorum ne zaman kendini hazır hissettiğin zaman başlarsın inşallah ilk sefer de Rabbim yüzünü güldürsün bu yaşadıklarını unutursun inşallah Aminzaman herşeyin ilacıdır canım benim Allahım gönlüne göre versin
herkese merhaba.28 yaşındayım. eşimdeki genetik hastalık nedeniyle bize direkt genetikli tüp bebek tedavisi önerildi 3 yıllık evliyiz ve hep korunduk çocuk istemimiz yoktu.tedaviye kasım ayında başladık 3 kere opu yapıldı. genç olmama rağmen embriyolarım hep orta kalite geliyor malesef.ilk opuda 13 yumurta toplandı 2 si 5bb şeklinde donduruldu. 2. opuda 24 toplandı ve 5 tanesi 5. güne ulaştı ve kaliteleri 5bc idi. 3. opu yeni yapıldı ve daha embriyolar hakkında bilgim yok. bu şekilde embriyosu hep orta kalite çıkan oldu mu ve gebe kalabildiniz mi? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
bu arada bir sürü takviye kullandım yumurta kalitem artsın diye.Q10, folik asit, balık yağı
Merhabalar beslenme duzeniniz ile de desteklemenizi tavsiye ederim. Bununla ilgili çalışan diyetisyenler var bir bakın isterseniz. Çok kolay gelsin Allah yardımcın olsunherkese merhaba.28 yaşındayım. eşimdeki genetik hastalık nedeniyle bize direkt genetikli tüp bebek tedavisi önerildi 3 yıllık evliyiz ve hep korunduk çocuk istemimiz yoktu.tedaviye kasım ayında başladık 3 kere opu yapıldı. genç olmama rağmen embriyolarım hep orta kalite geliyor malesef.ilk opuda 13 yumurta toplandı 2 si 5bb şeklinde donduruldu. 2. opuda 24 toplandı ve 5 tanesi 5. güne ulaştı ve kaliteleri 5bc idi. 3. opu yeni yapıldı ve daha embriyolar hakkında bilgim yok. bu şekilde embriyosu hep orta kalite çıkan oldu mu ve gebe kalabildiniz mi? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
bu arada bir sürü takviye kullandım yumurta kalitem artsın diye.Q10, folik asit, balık yağı
Merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?