Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Canım seni de listeye ekledim bizi takibe al sürecini takip edelim inşallah bizi de haberdar edersin inşallah Amin güzel pozitif haberlerini bekliyoruz inşallah 5.gün embriyosu mu canım

İnşallah canım ya birikim cok olsa ne ala ama bu olmayınca nasıl 3. ye cesaret ederim bilmiyorum. İnşallah bu sefer Rabbim nasip eder.

Yok çiftçi embriyo ikisi de 5. Gündü. Ona rağmen değerim düşük çıkmıştı.
Canım bugün doktorla görüştük pozitif demedi 4 gün sonra tekrar kan ver dedi 10. Gün 26 düşük dedi moralim de bozuldu senin değerin kaç çıkmıştı kafam çok karıştı ne düşünücemi şaşırdım

İnşallah canım ya birikim cok olsa ne ala ama bu olmayınca nasıl 3. ye cesaret ederim bilmiyorum. İnşallah bu sefer Rabbim nasip eder.

Dur canım hayırlısıyla bu sefer nasip olacaktır Allah’ın izniyle sen şimdi başka şeyler düşünme Allahım yardımcın olsun yüzüne gülsün inşallah Amin

Bugün ki sonucun çıktı mı peki Allahım yüzüne baksın inşallah Amin

Canım hayırlısı olsun şimdiden, genetiği sen istersen yaptırıyorsun onlar kendiliğinden yapmaz. Anesteziye gerek yok transfer çok kolay bir işlem
Cevap verdiğiniz için teşekkürler.
Genetik ile ilgili hiçbir bilgi vermedi bende bilmiyordum bugün buraya üye olunca öğrendim ya ben panik yapıyorum acı ağrı vs dayanamiyorum inşallah kolay olur

Güzel kardeşim öncelikle eğer o süreci hatırlatarak seni uzdumse lütfen hakkını helal et her bir detayını yazmışsın Allah razı olsun çok teşekkür ederim,benim hemsiremde bana beta yüksek çıkınca kimyasal olma ihtimli ortadan kalktı ama boş ya da bozuk kese veya dış gebelik riskin olabilir ya da dolu herşey iyi bile olsa kalp sesi duyulmayabilir o yüzden şu anda hamileyim demek için çok erken dedi ,kafama giren bu düşünceler de modumu düşürüyor ne kadar pozitif olmaya calissamda bu ihtimallerde hep aklimda

Bana yazar mısın özelden

Merhaba. Genetik genelde kayıp varsa düşük vs o zaman öneriliyor. Doktorlar gerekli görürse söyler. Ailede herhangi bir genetik hastalık varsa da yine önerilebiliyor. Transfer anestesiziz yapılıyor.

Helal olsun ne demek, ben açıkcası bunları yaşarken çok üzülmedim. Yani tabi ki üzüldüm ama hep hayırlısını diledim, boş gebelik zaten eğer kromozom olarak bir sıkıntı varsa oluyormuş, ben kalbini duysaydım da ilerleyen süreçte düşükle sonuçlanacaktı muhtemelen. Kalbini duyunca kaybetmek eminim daha zordur, ama öyle olsaydı da doğduğunda sağlık sorunları yaşayan bebek olacaktı veya o zaman kaybedecektim diye teselli arayacaktım kendime. Ben o dönemde sorularıma çok cevap aradım bu ikilem allahım çok zor acaba var mı yok mu, sağlık mı değil mi. Hep bir belirti, yaşayan kendine kılavuz olacak bir örnek var mı diye arıyor insan. İlki nasip değilmiş olmadı, şimdi ikinciye denedim, çok şükür şuan için güzel gidiyor ama yine de belli olmaz inşallah sonu güzel olur. Sen de hiç canını sıkma, her şey olacağına varıyor.. Bizim için en hayırlısı neyse o olsun. Nasıl senin değer artışın hangi değerleri gördün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…