• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Mayala katar çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin darısı hepimizin başına inşallah. Benim de bugün transfer günm belli oldu 4 Mayıs. Çift transfer olacak Allah’ın izniyle. Yaşım 29 ilk denemem dualarınızda bana da yer verin 🤲🏻💙🩷

Canım seni de listeye ekledim bizi takibe al sürecini takip edelim inşallah bizi de haberdar edersin inşallah Amin güzel pozitif haberlerini bekliyoruz inşallah 🤲 5.gün embriyosu mu canım 🫶🏼

Evet farkı kaliteli hareketli dölleye bilecek sperm seçilip direk yumurtanın içine enjekte ediyorlar ama onlar önlemleri alırlar inşallah Amin 🤲💕 yoksa aynı şekil tedavi birde senin döllenme olmadı ona karşı önlemler alınacak 🥹🫶🏼
İnşallah canım ya birikim cok olsa ne ala ama bu olmayınca nasıl 3. ye cesaret ederim bilmiyorum. İnşallah bu sefer Rabbim nasip eder.🤲🏻🥰

Yok çiftçi embriyo ikisi de 5. Gündü. Ona rağmen değerim düşük çıkmıştı.
Canım bugün doktorla görüştük pozitif demedi 4 gün sonra tekrar kan ver dedi 10. Gün 26 düşük dedi moralim de bozuldu senin değerin kaç çıkmıştı kafam çok karıştı ne düşünücemi şaşırdım

İnşallah canım ya birikim cok olsa ne ala ama bu olmayınca nasıl 3. ye cesaret ederim bilmiyorum. İnşallah bu sefer Rabbim nasip eder.🤲🏻🥰

Dur canım hayırlısıyla bu sefer nasip olacaktır Allah’ın izniyle sen şimdi başka şeyler düşünme Allahım yardımcın olsun yüzüne gülsün inşallah Amin ❤️🥰

Canım bugün doktorla görüştük pozitif demedi 4 gün sonra tekrar kan ver dedi 10. Gün 26 düşük dedi moralim de bozuldu senin değerin kaç çıkmıştı kafam çok karıştı ne düşünücemi şaşırdım

Bugün ki sonucun çıktı mı peki 🤲 Allahım yüzüne baksın inşallah Amin 🥺

Canım hayırlısı olsun şimdiden, genetiği sen istersen yaptırıyorsun onlar kendiliğinden yapmaz. Anesteziye gerek yok transfer çok kolay bir işlem 🙏🏻
Cevap verdiğiniz için teşekkürler.
Genetik ile ilgili hiçbir bilgi vermedi bende bilmiyordum bugün buraya üye olunca öğrendim ya ben panik yapıyorum acı ağrı vs dayanamiyorum inşallah kolay olur

benim beta değerim 7.gün yaptırdığım erken test ile 24 değerle öğrenildi. 10.gün değerim 53 çıktı. 12.gün 80. 16.gün 222 gibi bir değer, 20.gün 750 civarı çıktı. Beta değerim hep arttı ancak normalde beklenen 2 günde en az 2 katı veya daha fazlası şeklinde. Aslında yüzde 60 artmalı da deniyor ama ben o dönem çok araştırmıştım, genelde herkesin en az 2 kat artmış ki bi eyrden sonra 2 katta çok daha fazla artmış genelde sağlıklı gebeliklerin.

Değerim 750yi geçince doktorum artık beta baktırma, değer artışın çok sağlıklı görünmüyor ama hep de artış trendinde , seni çok umutlandırmak istemem ama ilaçlarını da bırakmayalım bi kontrol edelim dedi. Gebeliğin 6.haftasına tekabül eden bir tarihte kontrole çağırdı, kese göründü hatta yolk kesesi de göründü ancak kese boyu 5 haftalıktaydı. 2 hafta sonra tekrar gelmemi istedi, bu sefer 8 haftalık olması gerektiğinde kese boyu 6 haftalıktı ve bebek oluşumu görünmedi. Sağlıklı bir gebelik olmadığını ve kürtaj olmam gerektiğini söyledi, 3 gün sonrasına kürtaj öncesi tekrar kontrol etti değişen yoktu ve maalesef gebelik sonlandırıldı. Durum bu şekilde, her türlü belirtisini yaşadım gebeliğin, mide bulantısı, göğüs ağrısı zaten bunlar hep beta değer artılına göre ortaya çıkan belirtiler, hatta kürtajdan 1 ay sonra adetim gecikti acaba hamile mi kaldım dedim, evde test yaptım gebelik testim haala pozitifti değerim düşmemişti 1 ay sonrasında bile, sonra adet oldum.
Güzel kardeşim öncelikle eğer o süreci hatırlatarak seni uzdumse lütfen hakkını helal et her bir detayını yazmışsın Allah razı olsun çok teşekkür ederim,benim hemsiremde bana beta yüksek çıkınca kimyasal olma ihtimli ortadan kalktı ama boş ya da bozuk kese veya dış gebelik riskin olabilir ya da dolu herşey iyi bile olsa kalp sesi duyulmayabilir o yüzden şu anda hamileyim demek için çok erken dedi ,kafama giren bu düşünceler de modumu düşürüyor ne kadar pozitif olmaya calissamda bu ihtimallerde hep aklimda

Bana yazar mısın özelden

HERKEZE MRB YENİ ÜYE OLDUM 25 NİSAN TOPLAMA İŞLEMİ YAPILDI 30 NİSAN TRANSFER YAPILACAK TOPLAM 8 EMBİRİYO ALINMIŞ AMA GENETİK FALAN BİLGİ VERMEDİ DOKTOR GÖNDERİLDİ Mİ GÖNDERİLECEKMİ HİÇ BİR BİLGİ VERMEDİ BİRDE TRANSFER İŞLEMİ ANESTEZİ OLMADAN MI YAPILIYOR BİLGİ VERİRMİSİNİZ
Merhaba. Genetik genelde kayıp varsa düşük vs o zaman öneriliyor. Doktorlar gerekli görürse söyler. Ailede herhangi bir genetik hastalık varsa da yine önerilebiliyor. Transfer anestesiziz yapılıyor.

Güzel kardeşim öncelikle eğer o süreci hatırlatarak seni uzdumse lütfen hakkını helal et her bir detayını yazmışsın Allah razı olsun çok teşekkür ederim,benim hemsiremde bana beta yüksek çıkınca kimyasal olma ihtimli ortadan kalktı ama boş ya da bozuk kese veya dış gebelik riskin olabilir ya da dolu herşey iyi bile olsa kalp sesi duyulmayabilir o yüzden şu anda hamileyim demek için çok erken dedi ,kafama giren bu düşünceler de modumu düşürüyor ne kadar pozitif olmaya calissamda bu ihtimallerde hep aklimda
Helal olsun ne demek, ben açıkcası bunları yaşarken çok üzülmedim. Yani tabi ki üzüldüm ama hep hayırlısını diledim, boş gebelik zaten eğer kromozom olarak bir sıkıntı varsa oluyormuş, ben kalbini duysaydım da ilerleyen süreçte düşükle sonuçlanacaktı muhtemelen. Kalbini duyunca kaybetmek eminim daha zordur, ama öyle olsaydı da doğduğunda sağlık sorunları yaşayan bebek olacaktı veya o zaman kaybedecektim diye teselli arayacaktım kendime. Ben o dönemde sorularıma çok cevap aradım bu ikilem allahım çok zor acaba var mı yok mu, sağlık mı değil mi. Hep bir belirti, yaşayan kendine kılavuz olacak bir örnek var mı diye arıyor insan. İlki nasip değilmiş olmadı, şimdi ikinciye denedim, çok şükür şuan için güzel gidiyor ama yine de belli olmaz inşallah sonu güzel olur. Sen de hiç canını sıkma, her şey olacağına varıyor.. Bizim için en hayırlısı neyse o olsun. Nasıl senin değer artışın hangi değerleri gördün?

Back
X