Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Merhaba çok geçmiş olsun ,acaba boş gebelik nasıl oluyor ,böyle bir durum söz konusu olduğunda beta düzenli olarak artar mı acaba ? Ve kaçıncı haftada boş gebelik olduğu anlaşılıyor
benim beta değerim 7.gün yaptırdığım erken test ile 24 değerle öğrenildi. 10.gün değerim 53 çıktı. 12.gün 80. 16.gün 222 gibi bir değer, 20.gün 750 civarı çıktı. Beta değerim hep arttı ancak normalde beklenen 2 günde en az 2 katı veya daha fazlası şeklinde. Aslında yüzde 60 artmalı da deniyor ama ben o dönem çok araştırmıştım, genelde herkesin en az 2 kat artmış ki bi eyrden sonra 2 katta çok daha fazla artmış genelde sağlıklı gebeliklerin.

Değerim 750yi geçince doktorum artık beta baktırma, değer artışın çok sağlıklı görünmüyor ama hep de artış trendinde , seni çok umutlandırmak istemem ama ilaçlarını da bırakmayalım bi kontrol edelim dedi. Gebeliğin 6.haftasına tekabül eden bir tarihte kontrole çağırdı, kese göründü hatta yolk kesesi de göründü ancak kese boyu 5 haftalıktaydı. 2 hafta sonra tekrar gelmemi istedi, bu sefer 8 haftalık olması gerektiğinde kese boyu 6 haftalıktı ve bebek oluşumu görünmedi. Sağlıklı bir gebelik olmadığını ve kürtaj olmam gerektiğini söyledi, 3 gün sonrasına kürtaj öncesi tekrar kontrol etti değişen yoktu ve maalesef gebelik sonlandırıldı. Durum bu şekilde, her türlü belirtisini yaşadım gebeliğin, mide bulantısı, göğüs ağrısı zaten bunlar hep beta değer artılına göre ortaya çıkan belirtiler, hatta kürtajdan 1 ay sonra adetim gecikti acaba hamile mi kaldım dedim, evde test yaptım gebelik testim haala pozitifti değerim düşmemişti 1 ay sonrasında bile, sonra adet oldum.

Yaaaa pozitifi şimdi gördüm. Nasl sevindim. Allah sağlıkla kucağınıza almağı nasip etsin. Beta kaç?

Evet bugündü Allah razı olsun teşekkür ederim sizin güzel haberinizi almak Benide çok mutlu etti 8 Mayıs test günüm

ayyyyy gözün aydın canım benimm. Ben hep en başından beri ikiz hissediyorum senin, değerin bommba. Allah tamamına erdirsin inşallahh. Bu beta değeriyle birkaç gümn sonra da gitsen kese görünür aslında, 15 mayısa biraz uzun tutmuş süreyi ay gözün aydın darısı isteyen herkese olsun inşallah

Vaaarr benim de böyle çıktı 8. Gün çok net görünüyorduu birkaç gün sonra tekrarla hayırla gelsin inşallah
Kan vermişmiydiniz çok heyecanlıyım ya elim titriyor kaç ay bekledim kaç kez bu testi yapıp hayal kırıklığına uğradım şuan çok mutluyum şaşkınım ya hepimiz iyi haberler alalım inşallah aslında daha net ama siteye yükleyince kalitesi düşmüş

İnşallah ben de 11mayıs ultrasona giricem. Hepimiz için hayırlısı olsun.

Merhaba kızlar benimde 5. Gün dondurulmuş çift embriyo transfer oldu burdan görünce bende erken test yaptım 4. Gün çok çok erken sizce burda hayalet bir çizgi varmıdır

Eklentiler

• IMG_5900.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 16
Merhaba kızlar benimde 5. Gün dondurulmuş çift embriyo transfer oldu burdan görünce bende erken test yaptım 4. Gün çok çok erken sizce burda hayalet bir çizgi varmıdır

Çok silik görünüyor inşallah bebişlerin seninledir Amin daha çok erken yapmışsın en azından 6. Gün olsaydı dilerim sağlıcakla devam etsin Amin

Amin Ecmain inşallah Allah razı olsun çok teşekkür ediyorum sılam darısı başına inşallah canım senin son durumun nedir tekrar transfer ne zaman olacaksın nasip olursa
Amin canım benim . Hepimize buradan müjdeli haberleri vermek nasip olsun bu ayda ben kendimi hazır hisssetmedim , düğün dernek koşuşturmalar var ailede . Transfer dönemine koşturma denk gelsin istemedim bu ayı pas geçtim. Mayıs ortası gibi regl olucam o zaman uygun olursa başlayacağım nasipse.

İnşallah canım çok iyi düşünmüşsün en azından sessiz sakin sürecini geçirirsin inşallah Amin

Çok silik görünüyor inşallah bebişlerin seninledir Amin daha çok erken yapmışsın en azından 6. Gün olsaydı dilerim sağlıcakla devam etsin Amin
Amin inşallah bende çok silik gördüm sanki de emin olamadım sizinde hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun burda bekleyen herkes pozitif haberler alsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…