- 4 Aralık 2024
- 5.481
- 6.021
- 113
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #17.161
Amin inşallah bende çok silik gördüm sanki de emin olamadım sizinde hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun burda bekleyen herkes pozitif haberler alsın inşallah️ ️
Kasık ve bel ağrısı tamamda ayaklarım agriynca korktum açıkçası aklıma kötü şeyler geldi direk sende yaşadın mı ayak ağrısı. İnşallah güzelim ya
İnşallah ben de 11mayıs ultrasona giricem. Hepimiz için hayırlısı olsun.
Yok vermemiştim ama böyle çift çizgi görünce gittim verdim canım test günüme 4 gün varCanım sen bugün kan vermişmiydin öyle aklımda kaldı
Kan vermişmiydiniz çok heyecanlıyım ya elim titriyor kaç ay bekledim kaç kez bu testi yapıp hayal kırıklığına uğradım şuan çok mutluyum şaşkınım ya hepimiz iyi haberler alalım inşallah aslında daha net ama siteye yükleyince kalitesi düşmüş
Evet benimde öyle ayağımın alt kısmında arkadan diz arkasından başlıyor ayak tabanıma kadarYok hiç korkma bende de oldu sızlama gibi sanki nasıl tabir etsem hissiz gibi oluyordu bel ağrım hala devam ediyor karında şişkinlik oluyor ilaçlardan dolayı
Yok vermemiştim ama böyle çift çizgi görünce gittim verdim canım test günüme 4 gün var
Evet benimde öyle ayağımın alt kısmında arkadan diz arkasından başlıyor ayak tabanıma kadarAllah'ım hepimize şifa versin inşallah bunları unutturacak güzel haberler almayı nasip etsin
Allah razı olsun canım benimAmin Ecmain inşallah canım benim dilerim bizde seninle beraber o güzel duyguları yaşarız Amin
Canım artık ultrasonlar ayrıntılı çok fazla hekim bir şey görürse söylüyor . Benimde 2 kere tutmayınca hsg de görelim bir şey çıkmayacak ama aklımızda kalmasın dendi gerçekten de bir şey çıkmadıValla miyom ameliyatı olmuştum Eylül ayında ondan sonra ben bir kaç doktora gittim kimse rahim filmi demedi. Tüp bebek doktorumda demedi geçen söyledim ona gerek yok dedi ama istersen yapalım dedi. Yani bizim istememizle mi olur onu da bilemedim.
Amin inşallah güzel haberler alırız hepimizHoşgeldincanım tabiki eklerim transferin hayırlı uğurlu olsun inşallah dilerim pozitif haberler alırsın inşallah bizleri de haberdar et canım
Hayırlı olsun Mayala. Senin adına sevindimCanım benim çok teşekkürederim Amin Allah razı olsun darısı senin başına inşallah bizde senin güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
ayyyyy gözün aydın canım benimm. Ben hep en başından beri ikiz hissediyorum senin, değerin bommba. Allah tamamına erdirsin inşallahh. Bu beta değeriyle birkaç gümn sonra da gitsen kese görünür aslında, 15 mayısa biraz uzun tutmuş süreyi ay gözün aydın darısı isteyen herkese olsun inşallah
Benim de öyle. Bir de ayaklarım çok üşüyor. İlaçların etkisi galibaEvet benimde öyle ayağımın alt kısmında arkadan diz arkasından başlıyor ayak tabanıma kadarAllah'ım hepimize şifa versin inşallah bunları unutturacak güzel haberler almayı nasip etsin
Hayırlı olsun Mayala. Senin adına sevindimsağlıcakla hamileliğin ilerlesin inşallah. Taze anne olarak bizlere de dua et. Biz de güzel haberler alalım Rabbim gönlündekini versin
Evet bugündüAllah razı olsun teşekkür ederim sizin güzel haberinizi almak Benide çok mutlu etti 8 Mayıs test günüm
Yaaaa pozitifi şimdi gördüm. Nasl sevindim. Allah sağlıkla kucağınıza almağı nasip etsin. Beta kaç?
Benim normal zamanda da ayaklarım üşüdüğü için onu bilmiyorumBenim de öyle. Bir de ayaklarım çok üşüyor. İlaçların etkisi galiba
Mayala katar çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin darısı hepimizin başına inşallah. Benim de bugün transfer günm belli oldu 4 Mayıs. Çift transfer olacak Allah’ın izniyle. Yaşım 29 ilk denemem dualarınızda bana da yer verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?