Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kasık ve bel ağrısı tamamda ayaklarım agriynca korktum açıkçası aklıma kötü şeyler geldi direk sende yaşadın mı ayak ağrısı. İnşallah güzelim ya

Yok hiç korkma bende de oldu sızlama gibi sanki nasıl tabir etsem hissiz gibi oluyordu bel ağrım hala devam ediyor karında şişkinlik oluyor ilaçlardan dolayı

Evet canım verdi bugün ikinci kanını verdi çok şükür sağlıklı ilerliyor darısı başına inşallah Amin

Yok hiç korkma bende de oldu sızlama gibi sanki nasıl tabir etsem hissiz gibi oluyordu bel ağrım hala devam ediyor karında şişkinlik oluyor ilaçlardan dolayı
Evet benimde öyle ayağımın alt kısmında arkadan diz arkasından başlıyor ayak tabanıma kadar Allah'ım hepimize şifa versin inşallah bunları unutturacak güzel haberler almayı nasip etsin

Evet benimde öyle ayağımın alt kısmında arkadan diz arkasından başlıyor ayak tabanıma kadar Allah'ım hepimize şifa versin inşallah bunları unutturacak güzel haberler almayı nasip etsin

Amin Ecmain inşallah canım benim dilerim bizde seninle beraber o güzel duyguları yaşarız Amin

Canım artık ultrasonlar ayrıntılı çok fazla hekim bir şey görürse söylüyor . Benimde 2 kere tutmayınca hsg de görelim bir şey çıkmayacak ama aklımızda kalmasın dendi gerçekten de bir şey çıkmadı

Canım benim çok teşekkür ederim Amin Allah razı olsun darısı senin başına inşallah bizde senin güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Hayırlı olsun Mayala. Senin adına sevindim sağlıcakla hamileliğin ilerlesin inşallah. Taze anne olarak bizlere de dua et. Biz de güzel haberler alalım Rabbim gönlündekini versin

Canım canım Allah razı olsun sen ilk gün dedin ikizdir bizimkiler garantici bebeği tam net görmek isterler emin olmak için sana daha önce de dedim iki hafta sonraya her daim atıyorlar geç olsun güç olmasın inşallah belki bebeği kalp atımını herşeyi birden görmek nasip olsun Amin İnşallah sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah
İsteyen herkesin kucağı sağlıklı hayırlı evlatlarla dolsun inşallah Amin

Benim de öyle. Bir de ayaklarım çok üşüyor. İlaçların etkisi galiba

Hayırlı olsun Mayala. Senin adına sevindim sağlıcakla hamileliğin ilerlesin inşallah. Taze anne olarak bizlere de dua et. Biz de güzel haberler alalım Rabbim gönlündekini versin

Canımsın çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun tabi ki her daim dualarımdasınız sizin süreçler bitmeden gitmek yok birbirimize tam destek olacağız inşallah Rabbim sizi sevindirsin Evlat müjdesiyle müjdelendirsin inşallah Amin

Yaaaa pozitifi şimdi gördüm. Nasl sevindim. Allah sağlıkla kucağınıza almağı nasip etsin. Beta kaç?

Amin çok teşekkür ederim canım benim beta 1200 geldi hamdolsun Rabbime inşallah sağlıcakla ilerler kucağımıza almak nasip olur inşallah Amin

Mayala katar çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin darısı hepimizin başına inşallah. Benim de bugün transfer günm belli oldu 4 Mayıs. Çift transfer olacak Allah’ın izniyle. Yaşım 29 ilk denemem dualarınızda bana da yer verin

Canım hoşgeldin çok teşekkür ederim Amin Allah razı olsun darısı başına inşallah canım dilerim bebişler sıkı sıkı tutunur 9 ay boyunca annelerini bırakmazlar inşallah Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…