benim beta değerim 7.gün yaptırdığım erken test ile 24 değerle öğrenildi. 10.gün değerim 53 çıktı. 12.gün 80. 16.gün 222 gibi bir değer, 20.gün 750 civarı çıktı. Beta değerim hep arttı ancak normalde beklenen 2 günde en az 2 katı veya daha fazlası şeklinde. Aslında yüzde 60 artmalı da deniyor ama ben o dönem çok araştırmıştım, genelde herkesin en az 2 kat artmış ki bi eyrden sonra 2 katta çok daha fazla artmış genelde sağlıklı gebeliklerin.
Değerim 750yi geçince doktorum artık beta baktırma, değer artışın çok sağlıklı görünmüyor ama hep de artış trendinde , seni çok umutlandırmak istemem ama ilaçlarını da bırakmayalım bi kontrol edelim dedi. Gebeliğin 6.haftasına tekabül eden bir tarihte kontrole çağırdı, kese göründü hatta yolk kesesi de göründü ancak kese boyu 5 haftalıktaydı. 2 hafta sonra tekrar gelmemi istedi, bu sefer 8 haftalık olması gerektiğinde kese boyu 6 haftalıktı ve bebek oluşumu görünmedi. Sağlıklı bir gebelik olmadığını ve kürtaj olmam gerektiğini söyledi, 3 gün sonrasına kürtaj öncesi tekrar kontrol etti değişen yoktu ve maalesef gebelik sonlandırıldı. Durum bu şekilde, her türlü belirtisini yaşadım gebeliğin, mide bulantısı, göğüs ağrısı zaten bunlar hep beta değer artılına göre ortaya çıkan belirtiler, hatta kürtajdan 1 ay sonra adetim gecikti acaba hamile mi kaldım dedim, evde test yaptım gebelik testim haala pozitifti değerim düşmemişti 1 ay sonrasında bile, sonra adet oldum.