Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

öncelikle hayırlısı olsun, inşallah hayırlı haberler alırsınız. 25inde yumurta toplandıysa ve 30unda transfer olacaksa size taze transfer yapılacaktır demek ki, taze transferde genetik yapılamiyor zaten. Genetik sonucu ortalama 15güne çıktığı için. Transfer sonrası kalanları donduracaksa eğer belki onlardan numune alabilir ama genelde ilk denemede genetiğe yollamıyorlar. Transfer anestezi olmadan yapılıyor ekstra bir durum yoksa ama zaten normal muayene gibi. Can yakan bir şey değil, idrara sıkışık gittiğiniz için ultrasonla görüntü alırken biraz çiş bastırıyor hepsi o kadar. İnşallah hayırlı haberlerinzi alırız.

Mayala çok şükür gözün aydın canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh

Ay girdim profiline mesajlarin içinde arıyorum bu harika haberi.rabbim sağ salim kavuştursun sizi.bende muayene ye gittim bugün süreçe girdik

cevap veren olmuştur eminim ama bence gayet iyi, benim 6 larla falan başladı. Gayet güzel, bol ve kaliteli yumurtaların olsun inşallah
Çok saol canım karar verdik artık devam edecez ama doktor bi hap verdi 2 gün kullan eğer onunla bi gelişme olursa iğnelere devam ederiz dedi. Ben çok kararsız olunca ona karar verdi artık. İnşallah iki folikülde yumurta olarak çıkar.

Ay girdim profiline mesajlarin içinde arıyorum bu harika haberi.rabbim sağ salim kavuştursun sizi.bende muayene ye gittim bugün süreçe girdik

Canımsın çok teşekkür ederim Amin Allah razı olsun darısı başına inşallah Amin
Maşallah canım çok sevindim sürecin hayırlı olsun dilerim bebişin sıkı sıkı tutunsun Amin Allahım yüzünü güldürsün kucağını boş bırakmasın inşallah Amin bizi de haberdar edersin inşallah

Benim doktorda öyle söyledi. Birde şunu söyledi eğer aşılama yaparsak rahim filmi isteriz çünkü tüp bebekte biz embriyoyu alır direk rahme yerleştiririz. Kaldı ki ameliyatı yapan doktor benim arkadaşım ve o da bir sıkıntı görmemişti için rahat olsun dedi. İki folikülle devam edecez. Hayırlısı bakalım artık.

Amin canım inşallah Rabbim yüzüne baksın sağlıklı kaliteli yumurtaların sağlıklı kaliteli Altın embriyoların olsun inşallah Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…